Doktor ZG 275 Napisano 5 godzin temu Czepianie się Ewy, a akceptowanie tego chorego trolla, ktory hejtuje tu bez umiaru- bo kobietą bym tego nie nazwal- rzeczywiście ma sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu Jakie forum, takie kobiety. Gdybym była facetem, przy żadnej z nas by mi nie drygło Wiem, wiem. Prywatnie każda jest zaebysta. Siebie nie liczę. Baba, to nie kobieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Doktor ZG napisał: Czepianie się Ewy, a akceptowanie tego chorego trolla, ktory hejtuje tu bez umiaru- bo kobietą bym tego nie nazwal- rzeczywiście ma sens Weterynarz hejtuje od rana i nic o bąkach po schabowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Baba napisał: Jakie forum, takie kobiety. Gdybym była facetem, przy żadnej z nas by mi nie drygło Wiem, wiem. Prywatnie każda jest zaebysta. Siebie nie liczę. Baba, to nie kobieta Serce me przebiłaś strzałą bolesną. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 275 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Jakie forum, takie kobiety. Gdybym była facetem, przy żadnej z nas by mi nie drygło Wiem, wiem. Prywatnie każda jest zaebysta. Siebie nie liczę. Baba, to nie kobieta Dlatego przydałoby się po prostu bez sensu nie wtrącać. O tobie nie mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Serce me przebiłaś strzałą bolesną. Więc od dzisiaj będę (jeśli będę) złamaną strzałą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Jakie forum, takie kobiety. Gdybym była facetem, przy żadnej z nas by mi nie drygło Wiem, wiem. Prywatnie każda jest zaebysta. Siebie nie liczę. Baba, to nie kobieta A Ty zakładasz, że którejś na tym zależy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dlatego przydałoby się po prostu bez sensu nie wtrącać. O tobie nie mówię Ale to jest forum publiczne i każdy pisze co uważa za słuszne. A twoja chuda i wredna żona niech uważa na język jakim się tutaj posługuje Bo kultura totalnie ze wsi i zapomniałam, że biedna jeszcze śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Jakie forum, takie kobiety. Gdybym była facetem, przy żadnej z nas by mi nie drygło Wiem, wiem. Prywatnie każda jest zaebysta. Siebie nie liczę. Baba, to nie kobieta Żaden normalny facet nie wdaje się od rana w pyskówki jak stara baba na targu sprzedająca ser i kury. Tutaj jest to o czym pisze i pisał Koralgol - Jednym wolno wszystko, a jak ktoś się odezwie to od razu jest nazwany hejterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Serce me przebiłaś strzałą bolesną. A Tobie Moje serce wyrywa się w uniesieniach gdy Ciebie czytam. Wprawdzie to nie to samo co drgający pe/nis, ale może zrekompensuje choć częściowo tego brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: A Ty zakładasz, że którejś na tym zależy? Bardzo a nawet ogromnie bardzo zależy. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: A Tobie Moje serce wyrywa się w uniesieniach gdy Ciebie czytam. Wprawdzie to nie to samo co drgający pe/nis, ale może zrekompensuje choć częściowo tego brak Troszeczkę mi Twe uniesienia rekompensują. Szczerze wyznam. Miałam się rzucić w odmęty Wisły ale się powstrzymam przynajmniej do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Więc od dzisiaj będę (jeśli będę) złamaną strzałą Jest to jakiś pomysł na nicka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Doktor ZG napisał: Dlatego przydałoby się po prostu bez sensu nie wtrącać. O tobie nie mówię Też dołożyłam swoją cegiełkę. Złamałam swoje zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Też dołożyłam swoją cegiełkę. Złamałam swoje zasady. Niepotrzebnie, niepotrzebnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: A Ty zakładasz, że którejś na tym zależy? Na czym konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Bardzo a nawet ogromnie bardzo zależy. Tak. I co teraz poczniesz? 1 minutę temu, murb napisał: Troszeczkę mi Twe uniesienia rekompensują. Szczerze wyznam. Miałam się rzucić w odmęty Wisły ale się powstrzymam przynajmniej do wieczora. To dobrze, potem najwyżej razem się rzucimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 275 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Bardzo a nawet ogromnie bardzo zależy. Tak. Mam pytanie. Dlaczego np wczoraj nie czepiłaś sie Moona, ze pisze o Madzi np "łysy cw.el" czy innych, a za mną ciagle łazisz i moralizujesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żaden normalny facet nie wdaje się od rana w pyskówki jak stara baba na targu sprzedająca ser i kury. Tutaj jest to o czym pisze i pisał Koralgol - Jednym wolno wszystko, a jak ktoś się odezwie to od razu jest nazwany hejterem Wiesz jak się kończy ten cytat z Rewizora? "... z czego się śmiejecie?........ I co on oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Na czym konkretnie? Żeby komukolwiek i cokolwiek drygało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 275 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Też dołożyłam swoją cegiełkę. Złamałam swoje zasady. Nie zauważyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Jest to jakiś pomysł na nicka. Nie wiem co zrobić z jednym kontem, co dopiero z kolejnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 709 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Mam pytanie. Dlaczego np wczoraj nie czepiłaś sie Moona, ze pisze o Madzi np "łysy cw.el" czy innych, a za mną ciagle łazisz i moralizujesz? Doprawdy, nie wiem. Coś Ci napiszę ale nieco później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wiesz jak się kończy ten cytat z Rewizora? "... z czego się śmiejecie?........ I co on oznacza? Śp. Andrzej Lepper na przemówieniu w Sejmie też tak pytał zgromadzonych " Z czego się śmiejecie " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Żeby komukolwiek i cokolwiek drygało? To była przenośnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 552 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Śp. Andrzej Lepper na przemówieniu w Sejmie też tak pytał zgromadzonych " Z czego się śmiejecie " Wreszcie znalazłaś sobie idola o podobnym poziomie intelektualnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem co zrobić z jednym kontem, co dopiero z kolejnym Mogę swoje odstąpić jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Śp. Andrzej Lepper na przemówieniu w Sejmie też tak pytał zgromadzonych " Z czego się śmiejecie " I co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mogę swoje odstąpić jakby co. Mam jeszcze jakieś dwa? Nie wiem już jakie. Na babę nie chce mi się już wchodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Doprawdy, nie wiem. Coś Ci napiszę ale nieco później Teraz ja będę za Tobą łaził i moralizował. Poczujesz się znacznie lepiej, Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach