Koralgor 80 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: To wyjaśnij to swojemu wcieleniu, koledze czy tam koleżance. Bo ma z tym widac problem. Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo jesteś w sanatorium Współczuję. Albo wygnał cie z domu Nie interesuje mnie twoje życie i ty nie interesuj się cudzym. Hahahahaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Będą do rana siedzieć. Mnie nie będzie będzie gadka o Tobie. Potem o Ginie i Brum Nie wygra się z tą dwójką wariatów A kiedy ty wreszcie, ten jeden jedyny raz pójdziesz spać z tym swoim rzekomym mężem? Choć jeden raz zejdziesz z forum do tego męża? Jeden raz, magdon. My obecnie razem nie jesteśmy. A gdzie do diaska jest wiecznie ten twój mityczny mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: To wyjaśnij to swojemu wcieleniu, koledze czy tam koleżance. Bo ma z tym widac problem. Mam prośbę do Ciebie. Jedną ale za to dużą. Przestań mi pisać co mam robić bo ja i tak nie posłucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: No ale sam odwagi nie masz zonie zwrocic uwagi to ja mam zwracac? W imie czego? Bo się boi. Sam pisał, że jest pantoflarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 5 godzin temu Tajemnica korespondencji. Po tym sie poznaje czlowieka tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. Gdy ktoś się okazuje chùjem to honor można se w dùpe wsadzić więc skoncz sie popisywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wytrzymalby, bo nie jest ciuczumoczkiem. Nie plakusie, ze kobieta mnie bije na privie bo cyce wyslala Może tak. Może nie. Nie próbował. Natomiast nigdy nie zdradziłem kogo poznalem tu na priv. A uwierz mi, było trochę osób. A wiesz dlaczego? Właśnie. Bo to normalni ludzie, nie chodzą za mna latami pisząc bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. I pozostań przy swojej opinii. Kompletnie pjerdolnięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tak babochłopie, pragnie cie jak wszyscy. To właśnie dlatego wiecznie zaliczasz kosze. Masz makarona, dlaczego to nie zaspokaja twojej desperacji, tylko ciągle chcesz się odegrać. Lubimy się to wszystko, ale do Ciebie to widzę nie dociera, bo widzisz coś innego Eva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. 🪢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Gdy ktoś się okazuje chùjem to honor można se w dùpe wsadzić więc skoncz sie popisywac Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Może tak. Może nie. Nie próbował. Natomiast nigdy nie zdradziłem kogo poznalem tu na priv. A uwierz mi, było trochę osób. A wiesz dlaczego? Właśnie. Bo to normalni ludzie, nie chodzą za mna latami pisząc bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A kiedy ty wreszcie, ten jeden jedyny raz pójdziesz spać z tym swoim rzekomym mężem? Choć jeden raz zejdziesz z forum do tego męża? Jeden raz, magdon. My obecnie razem nie jesteśmy. A gdzie do diaska jest wiecznie ten twój mityczny mąż? To swoją drogą ciekawe kiedy oni spędzają ten swój namiętny czas razem. Dużo czasu na kafe, praca jeżdżenie po całej Polsce, obsługa privów z kazdym nowym typem na forum, jeszcze seriale ogląda na bieżąco, zaraz zacznie ogórki sadzić. Mnóstwo czasu trzeba no to wszystko poświęcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Może tak. Może nie. Nie próbował. Natomiast nigdy nie zdradziłem kogo poznalem tu na priv. A uwierz mi, było trochę osób. A wiesz dlaczego? Właśnie. Bo to normalni ludzie, nie chodzą za mna latami pisząc bzdury Zdradziles za to dwie inne osoby. Nie zaslugiwales na zaufanie jakie poklada sie w to ze drugi czlowiek nie wypluje wszystkiego co tam nabazgral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Lubimy się to wszystko, ale do Ciebie to widzę nie dociera, bo widzisz coś innego Eva Mam to gdzieś, naprawdę. Jesteś w porządku i nie chcę Cię komentować poza to, co konieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. Poważne pytanie. Dlaczego masz taki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Tajemnica korespondencji. Po tym sie poznaje czlowieka tutaj. Siema Mieczu! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. Lerzak ujowe zasady tu zaprowadził i srunek. A no i Sralowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Ja Ci juz wyjasnie. Wiele osob na privie mi wysylalo rozne rzeczy. Czesci z nich tu juz nie ma, czesc jest. Nigdy nawet jak obracali sie przeciwko mnie i je/bali jak psa nie wyszlo nawet drobne slowo. Tak robi honorowy czlowiek. A jak mi widmok wysłal nieproszony życzenia smierci na priv to też miałam to trzymać w serduszku i nie zdradzać tajemnicy korespondencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Zdradziles za to dwie inne osoby. Nie zaslugiwales na zaufanie jakie poklada sie w to ze drugi czlowiek nie wypluje wszystkiego co tam nabazgral Napisz to jeszcze 100 razy, może 100 razy wyblagasz reakcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 4 godziny temu Tylko atencjuszki pìzduszki się oburzają xD trzeba myśleć przed bo po już za późno Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Siema Mieczu! Ej no co Ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: To swoją drogą ciekawe kiedy oni spędzają ten swój namiętny czas razem. Dużo czasu na kafe, praca jeżdżenie po całej Polsce, obsługa privów z kazdym nowym typem na forum, jeszcze seriale ogląda na bieżąco, zaraz zacznie ogórki sadzić. Mnóstwo czasu trzeba no to wszystko poświęcić. I non stop pisze, że inni spędzają tu czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Zdradziles za to dwie inne osoby. Nie zaslugiwales na zaufanie jakie poklada sie w to ze drugi czlowiek nie wypluje wszystkiego co tam nabazgral Nie będę chronił kobiety, która pisze tu, ze np maltretowalem rodzinę. Masz z tym problem. Twoja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: A jak mi widmok wysłal nieproszony życzenia smierci na priv to też miałam to trzymać w serduszku i nie zdradzać tajemnicy korespondencji? No zyczenia smierci to sie powinno zglosic gdzies akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Zdradziles za to dwie inne osoby. Nie zaslugiwales na zaufanie jakie poklada sie w to ze drugi czlowiek nie wypluje wszystkiego co tam nabazgral Wysyłając cyce obcemu typowi liczysz ze okaże się honorowym samcem? To tak na serio czy gdzieś jest kamera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu Trochę to jednak dziwaczne jak se ludzie piszą, że piszą na privach. Chyba po to one są żeby sobie gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ej no co Ty... Jeśli to nie miecz, to znaczy, że już dwóch userów ma totalnego pyerdolca na punkcie świętości tajemnicy korespondencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: To swoją drogą ciekawe kiedy oni spędzają ten swój namiętny czas razem. Dużo czasu na kafe, praca jeżdżenie po całej Polsce, obsługa privów z kazdym nowym typem na forum, jeszcze seriale ogląda na bieżąco, zaraz zacznie ogórki sadzić. Mnóstwo czasu trzeba no to wszystko poświęcić. Była rzekomo w Pradze z mężem - ani na 5 minut nie zeszła z forum w czasie tej romantycznej randki. Ostatnio kolejna identyczna kompromitacja z tym Myśliborzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: To jego żona dzbanie. Może ty byś swoją rugala jak bùra suke. Haha jaka zazdrość i co z tego? nie o takich akcjach tu opowiadali xD w ogóle beka i mega cringe nadawac tu ciągle jednocześnie mieszkając ze sobą i chyba każdy to widzi xD pamiętam jak libed i krejzi też ostro z tego cisnęli xD CRINGE JAK UJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach