JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Lezak ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 2 godziny temu Filipek uciekł i leżak jedyny fumfel haaahaaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu A co cię to obchodzi i po co kolejna szuka guza. Nie kumam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: A co cię to obchodzi i po co kolejna szuka guza. Nie kumam? Weszłam, zaśmiałam się, i wychodzę. Pysznej kawusi życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Lezak ️ No właśnie pije huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 2 godziny temu Punie umylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Nie dziękuję bo się udlawie takie to szczere. Niemniej zegnam ozieble i kop w gips Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No właśnie pije huh Wiem stad temat. Wstawiam wode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Castor Fiber napisał: Filipek uciekł i leżak jedyny fumfel haaahaaa. Leżak też kopa w dupkę jej zasadzi i zostanie sama jak bezdomny pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Obserwuje. Wnikliwie. Widać kto szuka zwady i jak dostaje wpjerdol to się zali. Brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 2 godziny temu Filipek to chyba wrócił bo widzę bloki lecą na bogato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Castor Fiber napisał: Weszłam, zaśmiałam się, i wychodzę. Pysznej kawusi życzę. Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Pewnie nikt go tam nie holubi i ma atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. Ale to o kim piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. Takich to ona ogląda na obrazkach a my se pijemy kawe i zazdrości połamaniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 2 godziny temu Zreszta jak macie pisać o dzbanach to wynocha mi stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Leżak też kopa w dupkę jej zasadzi i zostanie sama jak bezdomny pies. Hihi Tak też może być, los bywa okrutny i mściwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale to o kim piszesz? O sobie to oczywiste upośledzony chemiku kradnacy domestosy i spinacze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale to o kim piszesz? O sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu No dokładnie dlatego siadlas na gipsie. Też bywam mściwa i okrutna więc zalecam opuścić temat i odjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: O sobie to oczywiste upośledzony chemiku kradnacy domestosy i spinacze W którym miejscu ten opis pokrywał się z twoją osobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. Wzrost nie jest najważniejszy, a poza tym miewałam i wyższych. Lecz 90 kg przy tym wzroście to już zakrawa o nadwagę, preferuję szczuplejszych. Resztę przemilczę, bo z tobą nawet w polemikę nie mam zamiaru wchodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. Ten opis wydrukuj i można zrobić ulotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: O sobie. Szanuj lezaka albo idz się popisywać na nerwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Zreszta jak macie pisać o dzbanach to wynocha mi stad W takiej sytuacji pozostaje życzyć pod publiczke miłego wieczoru skoro to twój prywatny folwark. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale to o kim piszesz? Co tam u ciebie żona jeszcze ceruje skarpetki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: W którym miejscu ten opis pokrywał się z twoją osobą? W każdym. Długo ciebie nie było moja matka nie żyje itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Co tam u ciebie żona jeszcze ceruje skarpetki? A skąd się wzięło to cerowanie skarpetek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Szanuj lezaka albo idz się popisywać na nerwice No za tępego ...iszona niestety nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Castor Fiber napisał: Hihi Tak też może być, los bywa okrutny i mściwy. Chichot losu zaczyna się na niej odgrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach