poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale właśnie to zrobiłeś i wiele już leci na ciebie. 11 się pochwaliłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Już śmietnik przyszli i robią. A za chwilę larum i placzki wzburzone ze stalkujo dobrych ludzi ojojojo Ty codziennie robisz ludziom śmietnik na tematach więc ściśnij drożdżówe i znoś to z pokorą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Tak se lekko przejrzałem wstępnie narożniki allegro na coś dużego 3tys a to musi być duże żeby zrobiło pomieszczenie Mi sie narożnik duży nie zmieścił i mam mały. 3 tys to niedużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon napisał: Dobra wýpíerdalaj jak masz być upośledzony jak przemek. Przestań kłamać to nie będziesz miał problemu, że ci ktoś wytknie mitomanię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Co żona ma robić? Zajmuje się dziećmi. Córy są na tyle małe, że innej opcji nie ma. Co wy z tą kochanką? Utrzymywaliśmy kontakty intymne, ale to nie było aż tak silne uczucie, żeby ona rzuciła wszystko w PL, przemodelowała całe swoje życie i poleciała za nami na antypody A skąd mam wiedzieć. Dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi sie narożnik duży nie zmieścił i mam mały. 3 tys to niedużo. Mógłbym kartą kredytową wziąć trzeba będzie zacząć chodzić po meblowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: 11 się pochwaliłem? Tak bo jeśli piszesz o tym to sie chwalisz. nieważne ile ale jakiej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Przestań kłamać to nie będziesz miał problemu, że ci ktoś wytknie mitomanię Nie kłamie powinni ciebie zbanowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Rozmowa na tym polega że ty cos gadasz kto odpowiada i dodaję od siebie a nie lezak to lezak tamto i się zesrål czy whateva. Tylko dej i dej a od siebie nic. No na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu ... ciebie zaraz pozglaszam skoorwysynie 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Lokaj też spoko jak będzie sprzątał, gotował i kosił A kobieta będzie leżeć i pachnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak bo jeśli piszesz o tym to sie chwalisz. nieważne ile ale jakiej jakości Ciekawa teoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ty codziennie robisz ludziom śmietnik na tematach więc ściśnij drożdżówe i znoś to z pokorą. Skąd Ty te teksty bierzesz? 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: ... ciebie zaraz pozglaszam skoorwysynie Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie kłamie powinni ciebie zbanowac Jedziesz z urwą najwyższy czas po tylu latach hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A kobieta będzie leżeć i pachnieć. A jak on skończy to może poleżeć z lokajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Zadbalem o wykształcenie do 25 jak o mieszkanie do 35 nie będzie mi umniejszal jakiś janusz kradnacy spinacze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: Skąd Ty te teksty bierzesz? 🫶 Z miejsca do którego ty nigdy nie będziesz mieć odwiago zajrzeć kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: Skąd Ty te teksty bierzesz? 🫶 Kiedyś w dresach chodziłem . Z bezpiecznego miejsca się bierze czyli z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: A kobieta będzie leżeć i pachnieć. Od tego som kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu Każdy 40 letni prawiczek 13 cm jest taki agresywny? Miał ktoś kiedyś styczność z kimś takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: A skąd mam wiedzieć. Dlatego pytam No to odpowiadam. Ja się zaczepiłem w firmie bio-tech jako chemik medyczny. Robotę miałem nagraną już jak tu jechaliśmy. Jesteśmy w Auckland, wynajmujemy mieszkanie - dwa pokoje na przedmieściach. Auta jeszcze nie mam i na razie się nie zanosi, także do roboty jeżdżę komunikacją miejską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Castor Fiber napisał: Skąd Ty te teksty bierzesz? 🫶 Mądry jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Od tego som kobiety Kobiety som do podniety a koniety na chabety i przewalania gnoju do znoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Każdy 40 letni prawiczek 13 cm jest taki agresywny? Miał ktoś kiedyś styczność z kimś takim? Ja mam 37 17,2 i nie jestem přawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: No to odpowiadam. Ja się zaczepiłem w firmie bio-tech jako chemik medyczny. Robotę miałem nagraną już jak tu jechaliśmy. Jesteśmy w Auckland, wynajmujemy mieszkanie - dwa pokoje na przedmieściach. Auta jeszcze nie mam i na razie się nie zanosi, także do roboty jeżdżę komunikacją miejską To fajno. Tez mam w planach wypjerdolic za kilka lat jak załatwię sprawy ale nie aż tak daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak on skończy to może poleżeć z lokajem I kobieta go nagrodzi zabierając do raju za to , że był grzeczny i nie sprawiał większych problemów motywując go też na przyszłość taką metodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Ja mam 37 17,2 i nie jestem přawiczkiem. Przecież wiem ogólnie pytałem. Edytowano 1 godzinę temu przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: No to odpowiadam. Ja się zaczepiłem w firmie bio-tech jako chemik medyczny. Robotę miałem nagraną już jak tu jechaliśmy. Jesteśmy w Auckland, wynajmujemy mieszkanie - dwa pokoje na przedmieściach. Auta jeszcze nie mam i na razie się nie zanosi, także do roboty jeżdżę komunikacją miejską To jak anastazje i bez wykształcenia. Podobno som kombinezony jak w nasa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Przecież wiem ogólnie pytałem. Przemka pytaj czemu hejterem jest obsřanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach