ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Na co? Na moszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 115 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: A co to ma do rzeczy Moze napadalas inne dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Moze napadalas inne dzieci Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 115 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Oczywiście Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: hahaha.. nie mogę o tym pisać, bo mnie kasuje utrwalając tę wolność Napisałeś TĘ!!!! 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Chłostała słowem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 275 Napisano 23 godziny temu 8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Najbardziej żenujący program, jaki w ostatnim czasie wpadł mi w oczy to program schreiberowej nie wiem czy gdziekolwiek jest coś, co przebiłoby ten format pod względem fizycznego wręcz dyskomfortu podczas oglądania. To się dobrze składa, bo ona jest najbardziej żenującą i fałszywą osobą w przestrzeni publicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Napisałeś TĘ!!!! 🥳 Coś było też o mądrej nacji i chyba za to mnie pogumkowało do niewidoczności Edytowano 23 godziny temu przez mk777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Na moszne Mam nadzieję, że nie swoją bo to by mi zaburzyło cały porządek świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Mam nadzieję, że nie swoją bo to by mi zaburzyło cały porządek świata. No możesz na cudzą ale co swoja to wlasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 115 Napisano 23 godziny temu Nie lubi sie integrowac a na kafe to co robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Jeszcze nie. To może jednak zacznij mrugać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Napisałeś TĘ!!!! 🥳 i się wydało, że tu nie pasuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Wiecie że chlop mi uwierzył że byłam chłopem tylko plec zmieniłam. To o czymś świadczy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: i się wydało, że tu nie pasuję I zyebales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu 8 minut temu, Dangerous napisał: Uderz w stół… Istnieje coś takiego jak pomyłka. Żebym twoje wszystkie miała wytykać to klawiatura by mi się przegrzała. Napisz to Magdzie gdy znowu zacznie latać za libedem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: Coś było też o mądrej nacji i chyba za to mnie pogumkowało do niewidoczności Ja bym im wybaczyła. Odwalają kawał porządnej nikomu niepotrzebnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Na co? Na czoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 115 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Wiecie że chlop mi uwierzył że byłam chłopem tylko plec zmieniłam. To o czymś świadczy tak Bo masz 1.90 i wasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bo masz 1.90 i wasy? Te płetwy go przekonaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bo masz 1.90 i wasy? To jeszcze nie są dowody, co najwyżej poszlaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: No możesz na cudzą ale co swoja to wlasna To Pieprz będą robili. Ja tylko popatrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Na czoło. Nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Napisz to Magdzie gdy znowu zacznie latać za libedem. Nieźle cię fantazja ponosi Hania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, mk777 napisał: i się wydało, że tu nie pasuję Biały kruk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nuda. Cycki też se podnieść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Nieźle cię fantazja ponosi Hania. To też jest napisane niepoprawnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Biały kruk! Znaczy się siwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Cycki też se podnieść? No a nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach