baba jędza wołać księdza 133 Napisano 15 Kwiecień 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nudzisz jak przystało na starą nudziarę. A taka miłość była, w co trzecim poście do mnie: "Ja i Brum, Brum i ja...";) Ktoś "pojaśni", co tu się właściwie stało, że Magda 78 przestała kochać Brum?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: A taka miłość była, w co trzecim poście do mnie: "Ja i Brum, Brum i ja...";) Ktoś "pojaśni", co tu się właściwie stało, że Magda 78 przestała kochać Brum?;) Tu się zadziało grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Dobra odjedź na werandę juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 133 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Tu się zadziało grubo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 15 Kwiecień 9 minut temu, Kolargol napisał: Twój czas minął. Rozmowę uznaje za niebyła. Zegnam A już miałam wstawiać. Ale jak nie, to nie. Łaski bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: ?? Zmiana taktyki po prostu. Nic ważnego enylej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: A już miałam wstawiać. Ale jak nie, to nie. Łaski bez. Blabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 223 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: A taka miłość była, w co trzecim poście do mnie: "Ja i Brum, Brum i ja...";) Ktoś "pojaśni", co tu się właściwie stało, że Magda 78 przestała kochać Brum?;) Może to się stało, że Brum sama nie wie, na czym jej tyłek jeździ za przeproszeniem. Sztucznie nawołuje do spokoju, po chwili przyklaskując śliwce czy pokrace i nie widząc jej hipokryzji i hejtu. To tak w skrócie, ptasi móżdżku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Kolargol napisał: Dobra odjedź na werandę juz Zimno tam. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Może to się stało, że Brum sama nie wie, na czym jej tyłek jeździ za przeproszeniem. Sztucznie nawołuje do spokoju, po chwili przyklaskując śliwce czy pokrace i nie widząc jej hipokryzji i hejtu. To tak w skrócie, ptasi móżdżku. Odjedź mamejo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Zimno tam. 🥴 Zostan ze swoimi przyjaciółkami helmofonem i digidongiem. Paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 133 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Może to się stało, że Brum sama nie wie, na czym jej tyłek jeździ za przeproszeniem. Sztucznie nawołuje do spokoju, po chwili przyklaskując śliwce czy pokrace i nie widząc jej hipokryzji i hejtu. To tak w skrócie, ptasi móżdżku. A ja myślę, zamule ketrelowy, że jak zwykle nic nie kumasz, więc po prostu zadokuj wózkiem gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 15 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Ja Cię do piersi przytulę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Zostan ze swoimi przyjaciółkami helmofonem i digidongiem. Paa Nie idź, nie idź. Smutno będzie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 348 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Może to się stało, że Brum sama nie wie, na czym jej tyłek jeździ za przeproszeniem. Sztucznie nawołuje do spokoju, po chwili przyklaskując śliwce czy pokrace i nie widząc jej hipokryzji i hejtu. To tak w skrócie, ptasi móżdżku. A kto ciebie niby hejtuje? Łazisz, kłamiesz, plujesz, to dostajesz odpowiedzi. Nikt cię nie hejtuje za piękne oczy i nie rób z siebie biednej ofiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 133 Napisano 15 Kwiecień (edytowany) W ogóle muszę odświeżyć profil o najnowszy alkoholowy odpał Geńka ("Jezus na patyku" - nowe, nie znałam) Edytowano 15 Kwiecień przez baba jędza wołać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja Cię do piersi przytulę Przytul mnie i utul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 769 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Salowa i jej klaskanie sromem zostaną z toba póki wp was nie usunie. Ona mnie już nie kocha. Nie idź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Ona mnie już nie kocha. Nie idź. Ona nikogo nie kocha oprocz swojego jędrnego tyłka, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Ona mnie już nie kocha. Nie idź. A co mnie to guwno obchodzi. Lizcie se tam póki was moderacja nie rozlaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach