WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Hol zakupowy kulinarny kochani. Dziś jemy fit kochani. Cziken na parze oraz brokuły tak kochani. A wy co spożywacie kochani. Tak gajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 529 Napisano 5 godzin temu Były śledzie w planach, ale przez Kejti Pery sobie darowałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Tapujemy kochani tapujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Cokolwiek to znaczy kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1551 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Były śledzie w planach, ale przez Kejti Pery sobie darowałem xD Uwielbiam sałatkę śledziową z gotowanymi burakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 5 godzin temu Dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem. Na swoje usprawiedliwienie przed @salix mam to, że w domu mieszka przedszkolak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 5 godzin temu Ja dzisiaj dwie wielkie pizzy z Pizza Hut 38cm, a brzuch nadal płaski, a ja szczupły :D. Trochę się zaczynam sobie podobać :D. Kiedyś takiej przemiany materii nie miałem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem. Na swoje usprawiedliwienie przed @salix mam to, że w domu mieszka przedszkolak A mój jest prawie nagi oprócz sera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Ale to jeszcze z godzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu A czemu czkawka Baj mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ja już nic nie jem dzisiaj. Jeszcze dwa kawałki pizza zostały Xd. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 529 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Uwielbiam sałatkę śledziową z gotowanymi burakami A to nie znaju takiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 5 godzin temu Halo pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 4 godziny temu Kanapki na kolację. I korci mnie jeszcze na owoce jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1551 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: A to nie znaju takiej... Filety kroisz w kostkę, czy tam w paski, dodajesz pokrojone w kostkę gotowane buraki, czerwoną cebulę, pieprz i wymieszany z jogurtem naturalnym majonez. Pycha. Całość mieszasz. Na koniec tradycyjnie można posypać szczypiorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Halo pieprz Co tam. Pilnowałam tematu drugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Co tam. Pilnowałam tematu drugiego. A dobra nic już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 529 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Owsicki napisał: Ja już nic nie jem dzisiaj. Jeszcze dwa kawałki pizza zostały Xd. Też lubię, szczególnie pepperoni i z kurczakiem. Ale Pizza Hut to średnio, wolę takie mniejsze lokale, bardziej starannie gnietą ciasto. Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Filety kroisz w kostkę, czy tam w paski, dodajesz pokrojone w kostkę gotowane buraki, czerwoną cebulę, pieprz i wymieszany z jogurtem naturalnym majonez. Pycha. Całość mieszasz. Na koniec tradycyjnie można posypać szczypiorkiem O, jak majonez z jogurtem, to może być dobre, bo takie mixy jak majo-śmietana/jogurt robie często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1551 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Też lubię, szczególnie pepperoni i z kurczakiem. Ale Pizza Hut to średnio, wolę takie mniejsze lokale, bardziej starannie gnietą ciasto. O, jak majonez z jogurtem, to może być dobre, bo takie mixy jak majo-śmietana/jogurt robie często. Moja mama daje do tego ogórka kiszonego i ugotowane w mundurkach ziemniaki, ale ja tych dwóch ostatnich składników nie dodaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W pizza hut była promocja, druga za 1zł, ale we wloskiej knajpie ostatnio jadłem dobrą z sosem śmietanowym i grzyby + rukola i szynka prosciutto i jakieś tam jeszcze skladniki za 50zł, była dużo smaczniejsza. Do tego oliwka czosnkowa z Włoch mi przypasowała. Ja sobie zamówiłem Capriciosa, ale ta pizza na sosie śmietanowym i grzybki mi bardziej przypasowała. Edytowano 4 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 373 Napisano 4 godziny temu Pieprz odpowiem ci tutaj, bo temat zablokowany. Na ten moment nie mam ochoty grzebać w tej piaskownicy, bo zbliża sie majówka, a potem wyjeżdżamy i liczę na to, ze nie będzie czasu. Także oczywiście będzie tu hejtowanie o kompromitacji itd i ucieczce, ale nie obrazilem się ani nie czuję sie skompromitowany. Ale mimo wszystko jestem trochę zaskoczony podejściem co niektórych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Też lubię, szczególnie pepperoni i z kurczakiem. Ale Pizza Hut to średnio, wolę takie mniejsze lokale, bardziej starannie gnietą ciasto. Tez mam takie zdanie o pizza hut. Strasznie tluste zawsze to ciasto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 373 Napisano 4 godziny temu O. Można spokojnie wracać do tematów takze o jedzeniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, WywaloneJajca napisał: A czemu czkawka Baj mi? A to. Bo to Oesu chyba kilka razy napisałaś. Chyba że się dublowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 529 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tez mam takie zdanie o pizza hut. Strasznie tluste zawsze to ciasto. No, typowa amerykańska sieciówka.. Mniejszy lokal, z włoskim piecem i pizza jest sto razy lepsza, nawet Filipek przyznaje, ze mu bardziej smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No ja nie twierdzę, że Pizza Hut jest super, pewnie chemia i niezdrowa, ale babcia mi zaproponowała, bo druga pizza za 1zł więc się skusiłem. Dwie pizze wielkie 38cm po 29zł za sztuke, nie tak źle xD. Pare tygodni temu w Da Grasso za 40cm large zapłaciłem 54 xD. Jakaś wege Basiliano czy coś takiego. Ujdzie. Edytowano 4 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ale mimo wszystko jestem trochę zaskoczony podejściem co niektórych Bo jesteś banan erotoman nie znasz życia zwykłych ludzi temu cię wszystko dziwi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 4 godziny temu Zupke fasolowa jadłam i troche chleba z suszonymi pomidorami na to humus i ogor kiszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: No, typowa amerykańska sieciówka.. Mniejszy lokal, z włoskim piecem i pizza jest sto razy lepsza, nawet Filipek przyznaje, ze mu bardziej smakowało Tez wole wloski maly lokal. W ogole wole wszystko przerobione na modle polską nawet jak niby przyszlo zza oceanu. Tluste hamburgery, tlusta pizza. Nie smakuje mi to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Owsicki napisał: W pizza hut była promocja, druga za 1zł, ale we wloskiej knajpie ostatnio jadłem dobrą z sosem śmietanowym i grzyby + rukola i szynka prosciutto i jakieś tam jeszcze skladniki za 50zł, była dużo smaczniejsza. Do tego oliwka czosnkowa z Włoch mi przypasowała. Ja sobie zamówiłem Capriciosa, ale ta pizza na sosie śmietanowym i grzybki mi bardziej przypasowała. Ja jebje ale mam huc teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach