Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No ludzie sie patrza dookola. Nic nie znaczy No pewnie nie, ale że na mnie zerka taka fajna blondynka to czułem się zmieszany. Normalnie to fajne dziewczyny się nie patrzą na takich oblechów jak ja, więc nie wiem czemu ona patrzyla mi w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Nie obserwuje, rozglądałem się dookoła i widzialem, że na mnie zerka fajna blondynka. Fajna była. Nie wiem co we mnie widziała. Patrzyla mi się w oczy z daleka. Patrzyla co to za podejrzany swir sie tak rozglada dookola, pewnie cos knuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, system dalna napisał: Patrzyla co to za podejrzany swir sie tak rozglada dookola, pewnie cos knuje Zerkała na mnie z daleka, kiedy ja sobie stałem i czekalem na pizzę. Mogłem się uśmiechnąć i jej pomachać. Stała z koleżanką, też blondynkä. Szkoda, że nie podbilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jade do Warszawy napisał: Nie Gdzie spisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Spożyłem batona niby fit i czuje jak chudnę kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Zerkała na mnie z daleka, kiedy ja sobie stałem i czekalem na pizzę. Mogłem się uśmiechnąć i jej pomachać. Stała z koleżanką, też blondynkä. Szkoda, że nie podbilem Patrzyla co to za dziwolong z wielkim lbem stoi i sie patrzy na nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Cyc też zaraz dojdzie i spozyje pozyskane hole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ,,, Edytowano 4 godziny temu przez yerri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 4 godziny temu Wgl mam w maju duzo wolnego to se pojezdze po Polsce Bielsko Biala Wadowice Krakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, system dalna napisał: Patrzyla co to za dziwolong z wielkim lbem stoi i sie patrzy na nia Ona się patrzyla na mnie. Poczułem się zmieszany trochę, że taka laska się na mnie gapi. Co się spojrzalem w jej strone to Ona w oczy mi patrzy, a ja już onieśmielony. Była fajniejsza niż jej koleżanka. A jakie miala szczupłe nogi i legginsy. Cudo. Szkoda, że nie umiem w dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: poczytajcie ten temat o kate perry zanim zniknie, bo beka 10/10 i grube rzeczy powychodziły o niektórych xDD ktore strony polecasz bo duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Ja też se jadę a potem nje mam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 4 godziny temu no jestes naiwny i gupi szkoda ze sie nie umiesz puscic jak doktur jakis bo bys mial juz 3 dzieci z roznymi babami i alimenty a tak to rip in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Ja zwiedzam na piechotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Ona się patrzyla na mnie. Poczułem się zmieszany trochę, że taka laska się na mnie gapi. Co się spojrzalem w jej strone to Ona w oczy mi patrzy, a ja już onieśmielony. Była fajniejsza niż jej koleżanka. A jakie miala szczupłe nogi i legginsy. Cudo. Szkoda, że nie umiem w dziewczyny. Na mnie stare dziady lubią patrzeć i stare baby tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Owsicki napisał: Troche podobna była do Lindy ze Szwecji, z którą kiedyś pisałem i grałem w gierkę Xd. 5 minut temu, Jade do Warszawy napisał: Nie 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: witaj kochanie dzis spozywamy kotlety z cyckow kurczaka ziemniaczki mizerie i surowke coleslaw a takze brownie poczytajcie ten temat o kate perry zanim zniknie, bo beka 10/10 i grube rzeczy powychodziły o niektórych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Ona się patrzyla na mnie. Poczułem się zmieszany trochę, że taka laska się na mnie gapi. Co się spojrzalem w jej strone to Ona w oczy mi patrzy, a ja już onieśmielony. Była fajniejsza niż jej koleżanka. A jakie miala szczupłe nogi i legginsy. Cudo. Szkoda, że nie umiem w dziewczyny. Juz tobie napisalam czemu tak sie patrzyla, bo nigdy wczesniej nie widziala kogos z tak wielkim lbem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: no jestes naiwny i gupi szkoda ze sie nie umiesz puscic jak doktur jakis bo bys mial juz 3 dzieci z roznymi babami i alimenty a tak to rip in peace Opuść ten temat kulinarny bo nie chce tu rozmow o dzieciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Nie stać mnie na alimenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: poczytajcie ten temat o kate perry zanim zniknie, bo beka 10/10 i grube rzeczy powychodziły o niektórych xD Już masz drache emocjonalna? Won mi stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, system dalna napisał: Juz tobie napisalam czemu tak sie patrzyla, bo nigdy wczesniej nie widziala kogos z tak wielkim lbem No możliwe, no trudno, widocznie podobał jej się mój wielki leb. Fajnie jest sobie popatrzeć w oczy takiej blondyneczce. Niezła była. Czułem na sobie spojrzenie fajnej laseczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: poczytajcie ten temat o kate perry zanim zniknie, bo beka 10/10 i grube rzeczy powychodziły o niektórych xD Moze ta gwaucicielka gapie rysik od dlugopisu wlozyla w cewke na spiocha dlatego mu stal po alkoholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 719 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, yerri napisał: poczytajcie ten temat o kate perry zanim zniknie, bo beka 10/10 i grube rzeczy powychodziły o niektórych xDD Odetchnij, bo jeszcze narobisz w gacie z tego nadmiaru wrażeń Ty kiedykolwiek byłeś na jakiejś normalnej imprezie, czy tylko o nich czytasz na forach i przeżywasz szok ze ludzie na impezach pija i sie bzykają? Edytowano 4 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Na mnie stare dziady lubią patrzeć i stare baby tez Haha xD. Czasem się stare baby uśmiechają do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ktore strony polecasz bo duzo od 2 str, nie pozałujesz xD a 2 ost i tak zablokowane, szybko pójdzie bo posty krótkie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Opuść ten temat kulinarny bo nie chce tu rozmow o dzieciach Szuka zaczepki, żeby przypodobać się papa libed i dziadek stopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: No możliwe, no trudno, widocznie podobał jej się mój wielki leb. Fajnie jest sobie popatrzeć w oczy takiej blondyneczce. Niezła była. Czułem na sobie spojrzenie fajnej laseczki. To nie byl wzrok porzadania, byles dla niej ciekawostka, czyms dziwacznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: od 2 str, nie pozałujesz xD a 2 ost i tak zablokowane, szybko pójdzie bo posty krótkie XD nie mam tyle czasu, jest 18 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, system dalna napisał: To nie byl wzrok porzadania, byles dla niej ciekawostka, czyms dziwacznym No trudno, ale mogłem do niej podbić i byłoby fajnie. Chodzilbym sobie po galerii z dwiema blondyneczkami, a inni faceci by mi zazdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach