WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A na schodach przy Górnej Zatańczymy pochmurnie Gdy znad Łyny otulą nad mgły I po całym Olsztynie Póki wieczór nie minie Ja znów stanę na moście A ty jeśli zgubisz się trochę Będziesz tańczył na opak To zmęczony się połóż i drżyj Ja roztańczę się sama Po ulicach i bramach Może jeszcze poruszy cię rytm Nie lubię poezja tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Moje brokuł wyblakły smętnie wraz z kurczakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Nie lubię poezja tak Ja też. Ale jak się śpiewa to ujdzie. Zatańczymy na moście jest fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Ja też. Ale jak się śpiewa to ujdzie. Zatańczymy na moście jest fajne. W inposcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, system dalna napisał: Tez sie bzykalas na imprezach? pewnie tak, skoro tak to normalizuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: pewnie tak, skoro tak to normalizuje xD Brzmisz jak pobudzona fjutonosem kielbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Zjadlam 2 skrajki i nie ma chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, yerri napisał: pewnie tak, skoro tak to normalizuje xD Nie ma to jak normalna impreska z bzykankiem po pijaku w kiblu z przypadkowym typem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu Inceloza jest obrzydliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 4 godziny temu Tak czasem wygląda tarlo u młodych osobników chûjtam starym to się nie chce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Inceloza jest obrzydliwa nie trzeba być incelem/dziewicą czy nawet katolem żeby kogoś brzydził seks w półprzytomnym stanie, zwłaszcza grupowy, i nie udawajcie że sami w to wierzycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, yerri napisał: nie trzeba być incelem/dziewicą czy nawet katolem żeby kogoś brzydził seks w półprzytomnym stanie, zwłaszcza grupowy, i nie udawajcie że sami w to wierzycie xD Ale ile można przeżywać? Innym do łóżek nie zaglądasz a tam się dzieją równie obrzydliwe rzeczy albo i gorsze. Ile można się podniecać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Ale ile można przeżywać? Innym do łóżek nie zaglądasz a tam się dzieją równie obrzydliwe rzeczy albo i gorsze. Ile można się podniecać wątpię xD tygodniami, miesiącami byle bzdetami potraficie się tu podniecać, więc nie bądź śmieszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 4 godziny temu trzeba mieć coś z łbem aby takie rzeczy wyznawać albo cierpieć na jakiś brak atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, yerri napisał: trzeba mieć coś z łbem aby takie rzeczy wyznawać albo cierpieć na jakiś brak atencji O to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Koralgor napisał: O to to. Odezwał sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Czuje dzis bezsens życia w matriksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Guwnosens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 308 Napisano 3 godziny temu Na obiad wyjątkowo dzisiaj bo ostatnio wolę zupy (bardziej mi smakują) były zmieniaki ze szczypiorkiem, jajko sadzone i jakaś gotowa sałatka z czerwonej kapusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A mnie dobijają wiele rzeczy, jak kiedyś nagrałem film z kampera jak miałem wiewiorke, ktora mi wchodziła na glowę i kumpel wrzucił na reddit, i pisał mi, że to podobno był hit. A ja na nastepny dzień wszystko skasowałem. Najeebałem się potem i zgubilem telefon, na którym był ten film i rip . Koledze potem było smutno. Jak mialem 18 lat to dziewczyna moich marzeń Agnieszka ze zgrabnymi nogami 10/10 cudo do mnie podbijala na fejsie i poszliśmy na randkę. Randkę zjeebalem. Kiedyś fajna Katiuszka była, to też zjeebałem. Kwikernes która chciała ssać mi pento i dawać stópki zjeebałem. Wiele rzeczy mi ukradli, napad na sklep, dziesiątki tysięcy złotych poszło w błoto. Na arenie damsko męskiej same porażki. Szkoda gadać. A potem płaczę, że jestem zerem i samotny. A mialem 1000 okazji być kimś, to ja chyba wolę być biedak i śmieć do utylizacji zamiast być kimś i piękna ukochana :/. Edytowano 3 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, yerri napisał: doktorek wyznawał takie rzeczy, a reszta kręciła bekę z libedem na czele xD chyba chce byc drugim dr Siurem znanym z rozrywkowego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu ale szczerze bardziej mnie bulwersuje katoliczka Iskra bo typ chyba nie sugerowal ze jest grzeczny wgl to sie tez widze Rym Cyma uczepiliscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: chyba chce byc drugim dr Siurem znanym z rozrywkowego zycia mlody jestes porzuc ten rodzinny kierat na slasku i korzystaj z zycia wwrocisz za 10 lat to akurat to dziecko czy dzieci beda juz odchowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: mlody jestes porzuc ten rodzinny kierat na slasku i korzystaj z zycia wwrocisz za 10 lat to akurat to dziecko czy dzieci beda juz odchowane zamierzam korzystac i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: mlody jestes porzuc ten rodzinny kierat na slasku i korzystaj z zycia wwrocisz za 10 lat to akurat to dziecko czy dzieci beda juz odchowane Bibed, Rym Cym wstawial kiedys jakies baby, to nie jest gey wcale czemu tak piszecie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: mlody jestes porzuc ten rodzinny kierat na slasku i korzystaj z zycia wwrocisz za 10 lat to akurat to dziecko czy dzieci beda juz odchowane A ty masz babe w ogole bo dziwne ze nikt tego nie poruszył nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zamierzam korzystac i tak to nie fair jak masz babe no chyba ze bedziecie razem chodzic na imprezy gdzie sie ludzie partnerkami wymieniaja bo podobno takie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Bibed, Rym Cym wstawial kiedys jakies baby, to nie jest gey wcale czemu tak piszecie znowu pisze bo tak uwazam no to ja nie widzialem jak sie jaral jakas baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 54 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, WywaloneJajca napisał: Czuje dzis bezsens życia w matriksie Bo jesteś pusta jak pustak. Zròb coś dobrego dla kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: A ty masz babe w ogole bo dziwne ze nikt tego nie poruszył nigdy ja nie dziele sie swoja prywata na forum nie mam potrzeby bycia w centrum zainteresowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach