Minnie Moskowitz 246 Napisano 18 godzin temu …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 30 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. Żeby miał kłopoty potem? A wyglądałaś chociaż na te 20? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, Pan troglodytes napisał: Żeby miał kłopoty potem? A wyglądałaś chociaż na te 20? Ale my się nie spotkaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 17 godzin temu 37 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale my się nie spotkaliśmy. A gdyby się chciał spotkać? Historia stara, ale dużo psycholi właśnie w ten sposób wertuje młode dziewczyny na spotkania i seks. I są to faceci mający rodziny i czasem wnuki. Wiele lat temu wydarzyła się historia w moim rodzinnym mieście. Facet korespondował z młodą dziewczyną, która okazała się podstawioną osobą do zwalczania ped/ofili i łapania ich w sieci. Były zdjęcia, erotyczna korespondencja i faceta nie przypuszczał, że zostanie namierzony i aresztowany, wychodząc w niedzielę z Kościoła z trójką dzieci. Więc lepiej uważać i mieć świadomość co się w sieci pisze i wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 17 godzin temu A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 17 godzin temu Ja teraz tylko z Czelsi pisze, ale na pewno nie jest nieletnia, bo nastolatka żadna nie miałaby takiego konta dobrego i nie wiedziała tyle o grze, więc mogę wyluzować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. Ale to takie niewinne pisanie było, żadnego tzw bajerowania, a o spotkaniu nawet mowy nie było. Tak czasem po szkole z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 17 godzin temu 14 latka z nudów pisała z 34 latkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ale to takie niewinne pisanie było, żadnego tzw bajerowania, a o spotkaniu nawet mowy nie było. Tak czasem po szkole z nudów. Z nudów? Mając 14 lat udawałaś dorosłą? Wiesz, że facet mógłby za to iść siedzieć, bo od pisania do spotkania jest cienka linia.. Jestem w szoku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 17 godzin temu Widać, że z giną od małego coś było nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 17 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. Czym jesteś przerażona? Ze Gienia załgała z wiekiem? Umiesz czytać ze zrozuminiem? Bo mam watpliwosci… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 17 godzin temu 15 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Widać, że z giną od małego coś było nie tak. Zawsze byłeś grzeczny? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: 14 latka z nudów pisała z 34 latkiem Praktyka do późniejszego wnusiowania sama sie nie uskuteczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 17 godzin temu Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Sama sie usuń, hermetyczny hełmofonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze byłeś grzeczny? Niemożliwe Oczywiście, że nie byłem, ale takich poje... rzeczy nie robiłem. W wieku 14 inne rzeczy mnie interesowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 16 godzin temu Ja pisałam z malarzem nudysta w tym wieku ale nie chciał fot tylko pytał czy to normalne że lubi sobie nago leżeć na plazy i że odludne wybiera lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 16 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Gdyby o treść chodziło to możliwe, że z 5 tematów by sobie było. Tu rozchodzi się o pseudonim. Łatwo doprowadzić kogoś do utraty zmysłów gdy się ma z nim na pieńku lub odwrotnie, odczuwa się błogą przyjemność na czyjś widok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Oczywiście, że nie byłem, ale takich poje... rzeczy nie robiłem. W wieku 14 inne rzeczy mnie interesowały. Teraz jęczysz do słuchawki, ale jesteś już dawno dorosły Inni biorą udział w orgii z bratem i to się przecież wytnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Teraz jęczysz do słuchawki, ale jesteś już dawno dorosły Inni biorą udział w orgii z bratem i to się przecież wytnie Ile jeszcze fikołków poczynisz, żeby obronić pijanego pasożyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, sv7 napisał: Gdyby o treść chodziło to możliwe, że z 5 tematów by sobie było. Tu rozchodzi się o pseudonim. Łatwo doprowadzić kogoś do utraty zmysłów gdy się ma z nim na pieńku lub odwrotnie, odczuwa się błogą przyjemność na czyjś widok. Skakałaś w gumę mając 14 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 16 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Skakałaś w gumę mając 14 lat? Nie. Grałam w kapsle i nosiłam procę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Nie. Grałam w kapsle i nosiłam procę. My dzieci Komuny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 16 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: My dzieci Komuny Będzie jakieś siedemdziesiąc lat. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 16 godzin temu 13 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: Czym jesteś przerażona? Ze Gienia załgała z wiekiem? Umiesz czytać ze zrozuminiem? Bo mam watpliwosci… Perszerony słyną z siły, a nie z procesów myślowych natura tak bardzo skupiła się na tym, żeby potrafiły uciągnąć wóz z węglem, że na resztę zabrakło miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Będzie jakieś siedemdziesiąc lat. ;] Ja 71 i pół Schodzą się, więc usuwamy temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 16 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ja 71 i pół Schodzą się, więc usuwamy temat? Uwielbiam 69. Jeszcze nie czas. Lubuję się w historiach, które ciążą na cudzych barkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Perszerony słyną z siły, a nie z procesów myślowych natura tak bardzo skupiła się na tym, żeby potrafiły uciągnąć wóz z węglem, że na resztę zabrakło miejsca. Hełmofon niezłomny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 16 godzin temu Zaraz będzie deszcz. U ciebie też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach