karmazynowy przyplyw 202 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Tak To elegancko. Ja zawiesiłem karierę i obraziłem się na sexy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, salix napisał: Jeśli ktoś wychodzi z założenia, że zawsze i z każdym będzie mu ujowo, to po co w ogóle pchać się w związki? Ja wychodzę z założenia, że ludzie wiążą się jednak dlatego ze im ze soba jest fajnie, a nie żeby fundować sobie etat męczennika. To jest dla facetów co lubiom marnować pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: To elegancko. Ja zawiesiłem karierę i obraziłem się na sexy. Zaraz wychodzę do inpostu zarobić pieniądze se kupie donuta i rozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Zaraz wychodzę do inpostu zarobić pieniądze se kupie donuta i rozka Ja później idę. Teraz mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy Fwb też mają i się nie kloca że ojeju rachunki a ty brzydkie jesteś i nie chce cię na żonę mynza i czemu nie sprzątacie po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Nawet sobie skriny robię! Zbieram materiał dowodowy. Nie doceniasz mnie. O nie. No to koniec zabawy bo w tej chwili oficjalnie zabraniam ci screenowania moich postów! A jeśli nie usuniesz tych swoich materiałów dowodowych, to zaraz to zgłaszam na policję jako próbę kradzieży mojej własności intelektualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 0 Napisano 13 godzin temu Guwniara potrzebuje edukacji pasem od starych. Oryginał zniknął z youtube, to skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Gienia mi się kojarzy z koleżankom co właśnie mówiła takie kocopoly w stylu hermetyczny dzban a potem kwiii kwiii odgłosy zwierzęce ale ona lubiła narkotyków sporo dość sobie zapodać zamiast alkoholu teraz się nie lubimy a szkoda bo mnie rozumiała Edytowano 13 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 30 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Gienia mi się kojarzy z koleżankom co właśnie mówiła takie kocopoly w stylu hermetyczny dzban a potem kwiii kwiii odgłosy zwierzęce ale ona lubiła narkotyków sporo dość sobie zapodać zamiast alkoholu teraz się nie lubimy a szkoda bo mnie rozumiała Mi się Gienek kojarzy z tanią flaszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 13 godzin temu No mądra laska i artystka tylko jej się uczyć nie chciało tylko wolała iść na impre zażyć kwas czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 13 godzin temu gieniutka cię pewnie nienawidzi, bo skakałaś na 250GodzinTak i próbowałaś je rozdzielić, a teraz ma uraz. Taki błąd taktyczny. Ja też wiele błędów w życiu popełniłem, dlatego skończyłem jako 31 letni nieudacznik, a inni młodsi ode mnie są, co mają miliony, dziewczyny modelki z insta i najnowsze ferrari. Tak to bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu A ja mam szopa, audi a4, pieniądze do oddania i jest zayebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 12 godzin temu Nadal jest ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 12 godzin temu (edytowany) A inni są top 1 sportowcami i miliony spadają im z nieba Edytowano 12 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Owsicki napisał: A inni są top 1 sportowcami i miliony spadają im z nieba Niczym manna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. Nie dla psa… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie dla psa… Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 20 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. Nie dla psa kiełbasa, łysa ma 10 lat młodszego męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 20 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak te awatary zmieniasz? Nudziłmy się? Napisał koń, który co godzine przymierza jaki awatar będzie bardziej nieadekwatnie atrakcyjny dla konia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Malowany Nie. Zostają tobie jakieś ochłapy przeżute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał: Nie dla psa kiełbasa, łysa ma 10 lat młodszego męża. Chyba na ścianie na plakacie z bravo girl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie. Zostają tobie jakieś ochłapy przeżute. Mógłbym cię mieć, gdyby mi się chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mógłbym cię mieć, gdyby mi się chciało. Buhaha. Zakończmy na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 12 godzin temu (edytowany) No ja chciałbym być taki Novak Djokovič, jeden z najlepszych tenisistów wszechczasów, który ma nasrane pieniędzy i biegle potrafi rozmawiać w 5 językach obcych, a nie jakiś malowany alkoholik, co stęka innym do słuchawki albo ja 31 letni nieudacznik. Edytowano 12 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niczym manna No i robią to co lubią i w czym są the best, i hajs im zlatuje z nieba, kontrakty, a piękne laski błagają o kontakt i ustawiają się w kolejce. Tacy to pożyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Spadam grać w gierkę, pa. Edytowano 12 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1595 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie dla psa… Dziwne, że ten temat nadal wisi i Salix nawet nie narzeka Może była randka w tirze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, szmul napisał: Fwb też mają i się nie kloca że ojeju rachunki a ty brzydkie jesteś i nie chce cię na żonę mynza i czemu nie sprzątacie po sobie Hhttps://www.tiktok.com/@ojangela/video/7637126158391266593 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Buhaha. Zakończmy na tym. No co? Wyglądasz mi na taką, co lubi porządne po gaciach dostać. Myślę, żebyśmy się świetnie dogadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach