eRCe 33 Napisano niedziela o 21:02 tu łymbledon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 483 Napisano niedziela o 21:03 na jaką zgrabną rakietę można popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano niedziela o 21:05 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na jaką zgrabną rakietę można popatrzeć Ja swoją schowałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:05 Nie lubię oglądać bo zasypiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:07 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Szynszyla zapachnie śledziem gjeni Znowu zaczynasz Patrycja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:07 Ja uwielbiam oglądać Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:10 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Zapachniscie cię zwabił aromat słoja rybnego Ryba to ja jestem zodiakalna, więc coś Ci się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano niedziela o 21:10 Nie po to Arka Gdynia spadła z Ekstraklasy by śledziami ludzi straszono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:14 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: To nie masz się z czego cieszyć tak naprawdę Dlaczego nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:17 Ryby som spoko osoby, panny som wkoorwiajace upierdliwce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:18 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dlaczego nie ? No znak zodiaku nie ma żadnego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:23 4 minuty temu, dumbusia napisał: Ryby som spoko osoby, panny som wkoorwiajace upierdliwce Panny też lubię może Ty miałaś gorsze doświadczenia z nimi, więc współczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:24 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Panny też lubię może Ty miałaś gorsze doświadczenia z nimi, więc współczuje Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:24 5 minut temu, Onaaaa napisał: No znak zodiaku nie ma żadnego znaczenia. Dla mnie ma, ale staram się nie klasyfikować ludzi w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:26 6 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Skoro to podkreślasz to chyba wiesz dlaczego nie Nie podkreślam, ale chyba wiem co masz na myśli i jeśli intuicja mnie nie myli, to masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano niedziela o 21:26 1 minutę temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko A barany jakie są? Prócz upartości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:28 2 minuty temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Tak libed panna ale i elka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:29 (edytowany) 6 minut temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Nie mam nic do Libeda, a Panne znam, ale nie faceta, więc mam dobre wspomnienia Ja się czepia to olej to. Edytowano niedziela o 21:31 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:29 1 minutę temu, eRCe napisał: A barany jakie są? Prócz upartości... nie przychodzi mi do glowy jakas osoba z tym znakiem zodiaku ktora by byla irytujaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:30 dla beki sprobowalam to z yayem rytual na zła energia haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:30 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: To z czego się cieszysz A co mam płakać? wybierałem sobie znak.. nie Nie wiem o co Ci teraz chodzi Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:31 oesu ale ty ludzi nienawidzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:31 3 minuty temu, eRCe napisał: A barany jakie są? Prócz upartości... Lubią kompoty z wiśni i bawić sie w żołnierzy będąc dowódca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:32 winni som ci czegos wiecznie i majom cie zabawiac bo jak nie to nijacy sratatata wieczny jazgot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:32 (edytowany) 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Dobra nara meczacy jestew Wzajemnie, więc nara policjantko Dobrze, że Ty jesteś idealna jedynie z wyglądu Edytowano niedziela o 21:33 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 362 Napisano niedziela o 21:34 Kiedyś dość dawno temu Libed napisał, że jest skorpionem (zwróciłam uwagę bo to mój znak...) być może tych wersji było więcej skorpion, panna itd z racji luźnego podejścia do zodiaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano niedziela o 21:34 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubią kompoty z wiśni i bawić sie w żołnierzy będąc dowódca Wiśni nie lubię, ale dowodzić żołnierzami - pewnie że bym porządził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano niedziela o 21:34 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Wzajemnie, więc nara policjantko Dobrze, że Ty jesteś idealna jedynie z wyglądu Skąd wiesz, jak jej nie widziałeś? Ty nie masz żadnych hamulców w tych tanich podrywach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 21:37 1 minutę temu, yeya napisał: Kiedyś dość dawno temu Libed napisał, że jest skorpionem (zwróciłam uwagę bo to mój znak...) być może tych wersji było więcej skorpion, panna itd z racji luźnego podejścia do zodiaka... Ma zbyt dużo wrogów aby podać trochę znaczący detal więc wątpię , bo i baranem był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 21:38 2 minuty temu, yeya napisał: Kiedyś dość dawno temu Libed napisał, że jest skorpionem (zwróciłam uwagę bo to mój znak...) być może tych wersji było więcej skorpion, panna itd z racji luźnego podejścia do zodiaka... Widmo jest skorpionem i może libed też tylko nie chciał mieć takiego samego znaku i zmienił na panna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach