Caryca pieprzowa 283 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: brzoskwinkoobijaczka Uuu, tu jednak widzę prawdziwe obite brzoskwinie z sadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, OnlyTime napisał: Dalej cię dziadek molestuje gruby i łysy? A dlaczego Cię to ciekawi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 11 godzin temu Dajcie coś ze słowem roku kafeterii - farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Stare pusiotarmoszki z ero Weteranki tarmoszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Dajcie coś ze słowem roku kafeterii - farfeluna Farfelunotrzepaczki. Albo po staropolsku - tarmośnice farfeluny. Edytowano 11 godzin temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie ma co się dziwić, w takiej sytuacji każdy by był. ale czy to nie jest poje**** babka? Czy któraś z was na dotknięcie piersi z winy kierowcy z kolana by w jaja walnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 18 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: A dlaczego Cię to ciekawi? Kiedyś pisałaś o tym tu widzę coś podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Dajcie coś ze słowem roku kafeterii - farfeluna Farfelunougniataczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: ale czy to nie jest poje**** babka? Czy któraś z was na dotknięcie piersi z winy kierowcy z kolana by w jaja walnęła? Ja bym tak nie zrobiła. Ja być Cię objęła czule i pocałowała w usta. A po potem zaprosiła na obiad do restauracji i za niego zapłaciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: ale czy to nie jest poje**** babka? Czy któraś z was na dotknięcie piersi z winy kierowcy z kolana by w jaja walnęła? Walnęła? Ja bym za to ucięła gdybyś miał, ale już ustaliliśmy że nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Kiedyś pisałaś o tym tu widzę coś podobnego Pisałam, że mnie stary dziad molestował? Na dodatek łysy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ja bym tak nie zrobiła. Ja być Cię objęła czule i pocałowała w usta. A po potem zaprosiła na obiad do restauracji i za niego zapłaciła. Ale kto normalny celuje kolanem w jaja facety jak się wie że to cholernie boli tygodniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: ale czy to nie jest poje**** babka? Czy któraś z was na dotknięcie piersi z winy kierowcy z kolana by w jaja walnęła? Ja widzę co piszesz nawet wtedy kiedy ten post jest nie do mnie. I zapamiętuję. A jestem wyjątkowo mściwą babą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Walnęła? Ja bym za to ucięła gdybyś miał, ale już ustaliliśmy że nie masz. Zachowujecie się jakbym Ja ją celowi macał no niechcący ją dotknąłem a ty mi i ucięciu jaj gadasz nawet na to kolano nie zasłużyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Farfelunotrzepaczki. Albo po staropolsku - tarmośnice farfeluny. Tarmośnice ferfeluny brzmi jak nazwa jakiegoś zakonu. Musiałby mieć ciekawą klauzulę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 18 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Pisałam, że mnie stary dziad molestował? Na dodatek łysy? No mam bardzo dobra pamięć, ale nie wiem czy chcesz pisał o tym dalej, jednak nie było na public. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: Ale kto normalny celuje kolanem w jaja facety jak się wie że to cholernie boli tygodniami? Nie wiem po co w to brniesz. A w zasadzie to nie chcę dpouścić do swojego mózgu wizji co Ty tam możesz robić teraz przy tym telefonie czy laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Ja widzę co piszesz nawet wtedy kiedy ten post jest nie do mnie. I zapamiętuję. A jestem wyjątkowo mściwą babą. no dobra poniosło mnie ale mnie denerwujecie obie jakby was to bawiło że w jaja dostałem przecież młwie że jej to niechcący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: No mam bardzo dobra pamięć, ale nie wiem czy chcesz pisał o tym dalej, jednak nie było na public. Jak nie było na public to dawaj. Rozpaliłeś mą ciekawość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: Ale kto normalny celuje kolanem w jaja facety jak się wie że to cholernie boli tygodniami? Przecież nic Cię nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Nie wiem po co w to brniesz. A w zasadzie to nie chcę dpouścić do swojego mózgu wizji co Ty tam możesz robić teraz przy tym telefonie czy laptopie. jadę autobusem jeśli chcesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jakubone napisał: Zachowujecie się jakbym Ja ją celowi macał no niechcący ją dotknąłem a ty mi i ucięciu jaj gadasz nawet na to kolano nie zasłużyłem Ona tez przypadkiem kopnęła przypadki chodzą po ludziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Przecież nic Cię nie boli. boli jak dotykam i jak się myję i siadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 18 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jak nie było na public to dawaj. Rozpaliłeś mą ciekawość. Chciał się na tobą ożenić ty nie chcesz i bez przerwy cię molestuje. Nie wiem jak teraz Edytowano 11 godzin temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ona tez przypadkiem kopnęła przypadki chodzą po ludziach. przypadkiem kopnęła w jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: no dobra poniosło mnie ale mnie denerwujecie obie jakby was to bawiło że w jaja dostałem przecież młwie że jej to niechcący Nie załapałeś jeszcze, że żartujemy sobie. Dajesz się podpuszczać to Cię prowokujemy. Takie rzeczy Ci trzeba tłumaczyć. Ech, gdzie ci mężczyźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 11 godzin temu A był chyba kiedyś taki fetyszysta od zgniatania jaj na ero. O czym to sobie ludzie nie przypomną na urlopie gdy pada. A wejde se na kafeterię, odświeżę stare klimaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: boli jak dotykam i jak się myję i siadam To nie dotykaj, nie myj i nie siadaj. Mam nadzieją, że pomogłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Nie załapałeś jeszcze, że żartujemy sobie. Dajesz się podpuszczać to Cię prowokujemy. Takie rzeczy Ci trzeba tłumaczyć. Ech, gdzie ci mężczyźni. Teraz ti mnie dopiero w...**** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Miyagi 0 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Jakubone napisał: Te kobiety na tym świecie są rąbnięte lekko mówiąc. Jechałem autobusem no autobus mocno zahamował i stała obok mnie taka walnięta i jak zahamował to puściłem poręcz i poleciałem na nią i niechcący przejechałem po jej piersi ale od razu zdjąłem rękę a ta mi walnęła kolankiem między nogi. ku*** jakbym jej coś zrobił przykucnąłem sobie w autobusie a ta zje*** sobie poszła jakby nigdy nic. Jak ją kiedyś spotkam to jej współczuję. I to każda kobieta taka jest walnięta bardziej ich obchodzi to że facet przez przypadek nie z jego winy dotknął jej brzskwinek, a nie to że facet będzie czuł ból w jajach przez następny tydzień Niezły niefart trafić na Rafalale... ale jak to mówią, jak ktoś ma pecha, to i palec w dupie złamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach