Jakubone 2 Napisano 16 godzin temu Kobiety wyobraźcie sobie napada was facet na uboczu jak się bronicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 16 godzin temu Liczysz ze ktos napisze o kopie w jaja a ty se zwalisz na fetysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 16 godzin temu Siemano wymiętolone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Mapet napisał: Liczysz ze ktos napisze o kopie w jaja a ty se zwalisz na fetysz? Zaraz się zrzygom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Manekin napisał: Zaraz się zrzygom To rzygoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Jakubone napisał: Kobiety wyobraźcie sobie napada was facet na uboczu jak się bronicie? Zaraz ci przywróce ustawienia fabryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 11 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, Jakubone napisał: Kobiety wyobraźcie sobie napada was facet na uboczu jak się bronicie? Wyciągnąłeś farfocla z gaci i czekasz na odowiedzi? Edytowano 15 godzin temu przez Manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Manekin napisał: Zaraz ci przywróce ustawienia fabryczne. jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Mapet napisał: Liczysz ze ktos napisze o kopie w jaja a ty se zwalisz na fetysz? tak napewno kreatywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 7 godzin temu Podstawą jest prewencja, nie ciągam się po uboczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, taka_pokraka napisał: Podstawą jest prewencja, nie ciągam się po uboczach. o pokraka wróciła wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Jakubone napisał: o pokraka wróciła wow W weekendy mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzenie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: W weekendy mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzenie na forum. Nie ma ciekawszej rzeczy na świecie niż siedzenie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Nie ma ciekawszej rzeczy na świecie niż siedzenie na forum. Przepraszam, już się poprawiam, niema ciekawszej rzeczy niż forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Lussesita napisał: Nie ma ciekawszej rzeczy na świecie niż siedzenie na forum. Dziwna ta Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, taka_pokraka napisał: Przepraszam, już się poprawiam, niema ciekawszej rzeczy niż forum Wbij to sobie w końcu do głowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dziwna ta Pokraka Poprawiła się szybko. Ma refleks. Cześć Miecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Poprawiła się szybko. Ma refleks. Cześć Miecz. Dobrze byłoby żeby poprawiła się do końca. Podobnież stwierdziła, że ja to Koralgol. A potem forumowa narracja poszła już we właściwym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wbij to sobie w końcu do głowy! Cześć! Miesiącami Cię nie ma a potem wpadasz i od razu i gniewne minki do ludzi robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Cześć! Miesiącami Cię nie ma a potem wpadasz i od razu i gniewne minki do ludzi robisz Nie muszę tutaj być by nie wiedzieć co się odpier/dala! Piszesz pod hejterów. No i dobrze. Przynajmniej coś się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Dobrze byłoby żeby poprawiła się do końca. Podobnież stwierdziła, że ja to Koralgol. A potem forumowa narracja poszła już we właściwym kierunku. W zasadzie to do końca nie zostało wyjaśnione kim jest Koralgol. Utrzymuje, że jest Koralgolem i należy w to wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dobrze byłoby żeby poprawiła się do końca. Podobnież stwierdziła, że ja to Koralgol. A potem forumowa narracja poszła już we właściwym kierunku. Przepraszam, kiedy to stwierdziłam? Owszem uważam, że Kolargol nie jest kobietą i to podtrzymuję ale reszta to swobodna interpretacja ludzi. Jak dla mnie Kolargol może być kim chce i sobie ćwierkać z Magdą i Giną jeśli się w tym odnajduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie muszę tutaj być by nie wiedzieć co się odpier/dala! Piszesz pod hejterów. No i dobrze. Przynajmniej coś się dzieje. To bardzo częste przypadki na tym forum - przekaz telepatyczny. Jesteś wzorowym użytkownikiem. I wzorcowym. Edytowano 4 godziny temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Przepraszam, kiedy to stwierdziłam? Owszem uważam, że Kolargol nie jest kobietą i to podtrzymuję ale reszta to swobodna interpretacja ludzi. Jak dla mnie Kolargol może być kim chce i sobie ćwierkać z Magdą i Giną jeśli się w tym odnajduje. Na bardzo swobodnej interpretacji to forum jest zbudowane. Dobrze mieć to na uwadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Przepraszam, kiedy to stwierdziłam? Owszem uważam, że Kolargol nie jest kobietą i to podtrzymuję ale reszta to swobodna interpretacja ludzi. Jak dla mnie Kolargol może być kim chce i sobie ćwierkać z Magdą i Giną jeśli się w tym odnajduje. Wyznaczasz trendy na tym forum. Zazdro. Mnie nikt nie bierze na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Lussesita napisał: To bardzo częste przypadki na tym forum - przekaz telepatyczny. Jesteś wzorowym użytkownikiem. I wzorcowym. Może ujmę to inaczej. Mam kontakt z ludźmi. Nie ma tutaj mowy o telepatii. Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Na bardzo swobodnej interpretacji to forum jest zbudowane. Dobrze mieć to na uwadze. Wydaje mi się, że mam mimo wszystko dość zdrowy stosunek do forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Może ujmę to inaczej. Mam kontakt z ludźmi. Nie ma tutaj nowy o telepatii. Szkoda, że to taka banalna metoda a nie zjawisko nadprzyrodzone. A czemu dręczysz Pokrakę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Wydaje mi się, że mam mimo wszystko dość zdrowy stosunek do forum. Jeśli moge wtrącić swoje 3 grosze, co bardzo lubię robić to moim zdaniem masz zaskakująco zdrowe podejście do tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Wyznaczasz trendy na tym forum. Zazdro. Mnie nikt nie bierze na poważnie. Ciiii bo zaraz ktoś wpadnie i napisze a Pokraka to wcale nie jest taka fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach