Mapet 38 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Ale ty jesteś żałosna. Rzuj 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, szmul napisał: A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Szuka uwagi, ale jej nie dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Bo ja pisałem o przyjacielu i też wspominałaś o tym pod moim komentarzem. To już nie do mnie takie pytania. A to ja kontynuowałam o libedzie że taki knur ze wscieklizna i to że się go toleruje i głaszcze żeby nie dostał ślinotoku nie znaczy że się go darzy sympatią tylko wie się jak postępować z takimi rozwydrzonymi agresywnymi bachorami huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 5 godzin temu Że Jeżowa niby twierdzi że to przyjaciel no nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Uch moje modły zostały spelnione. Wjechała zupka krem z pietruszki. 1800 g białka i 100 procent cukru w cukrze. A wy jak kochani, jakie obiadki? Klops ogórek kasza gryczana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 5 godzin temu Wyzal się kochana i wyrzygaj jesteś w bezpiecznej przestrzeni 🧸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ale kochani białeczko w gramach od razu podajemy tak Nie mam pojęcia kulturystyka mnie ostatnio interesowała 20lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Wyzal się kochana i wyrzygaj jesteś w bezpiecznej przestrzeni 🧸 Piłke z jelit może kopnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 5 godzin temu Jak ci napisze coś w stylu sprdalaj paryska tutko to zrobisz mi dziesięć podszywow po alkoholu? Będziesz miała jak się wykazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Jak ci napisze coś w stylu sprdalaj paryska tutko to zrobisz mi dziesięć podszywow po alkoholu? Będziesz miała jak się wykazać tylko Leżak jest zainteresowany tymi rzygowinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Ale nudne te seksualistyczne psiochy. Jedna na piłce z jelit zafiksowana drugą ma paranoje ze jej ukradnom muna. Moim flakom czegoś zabraklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Jak to nie wiesz? Ja sie tak nie bawie, skad będę wiedziała ze wygrałam jak wy tego nie podajecie? A po co to liczyć jak facet kogut to i tak urośnie od zastrzykow w doope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: tylko Leżak jest zainteresowany tymi rzygowinami No i twój trener z żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Jakie biegamy jak ja odpoczywam po posilku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Dopiero się skończył, a o następnych jeszcze nie myślę ostrzykujemy? Znowu wyjdzie, że szkołę omijałem i muszę więcej czytać Za dużo bialka to bym się w tym nie doszukiwał Mogłam się domyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Nie zatrzymuj sie bo ci wzrośnie procent tłuszczu i cie zaden paczłorkowy rozwodnik na weselu już nie zechce Jaki koń jest każdy widzi a tam są drzwi jak mój procent tłuszczu komuś zaburza widoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Liczymy liczymy biegniemy to jest życie biegniemy nieustannie na psiej bieżni Ostatnio bieglem 15lat temu na autobus od 13 lat woze się taryfom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Manekin napisał: Dopiero się skończył, a o następnych jeszcze nie myślę ostrzykujemy? Znowu wyjdzie, że szkołę omijałem i muszę więcej czytać Za dużo bialka to bym się w tym nie doszukiwał Pietruszka to podobno kluczowe źródło białka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ostatnio bieglem 15lat temu na autobus od 13 lat woze się taryfom To tak jak tytka pasujecie do siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Mnie tu nie ma No comment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Oj nie kochana, to nie jest dobra filozofia zycia. Należy ciagle dążyć do samorozwoju i 1 miejsca na podium. Choćby to był wyścig psów. Afirmuje wywalone jaja. Jestem mopsem a nie hartem afganiskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Nawet nie chce tego czytać. Zaburzacie moja fit wizje zycia. Nie pasujecie do mojego umeblowania Ja mam białe meble i czarne ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No comment. Co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Jest biała, więc musi mieć dużo białka Może ta paryska ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 5 godzin temu Paryska zawsze musi jakaś babę antagonizować królowa dram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Co tam Hipopotam. Może byc ewentualnie hipopotamica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Mopsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Manekin napisał: Muszę rozszyfrować twój komentarz. Daj mi chwilkę To jest fallus paryski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Lody panda mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Manekin napisał: Jakby tam ogórek był, bakłażan, ale ta wieza ajfela zbiła mnie z tropu. Albo patison chociaż. A właśnie dzis zmierzch czeba obejrzeć w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach