Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To co Cię tak dziwi u innych a nie i siebie? A czy wygladam na zdziwiona czymkolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Oszczędzę Ci rozczarowań, nie są fajne. tak tylko mówisz wyślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Całkiem poważnie pisząc - nie wyślę zdjęcia swoich stóp w szpilkach. Samych szpilek tek a samych stóp to już na 100% nie wyślę. Ile można o stopach pjerdolic? Nie wyślę i chùi a ty w co 2 zdaniu tylko pobudzasz zboka jakbyś jednak chciała żeby se zwalić do fantazji o twych płetwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Nudzisz dzìwa Rozumiem. Chcesz zaistnieć. Są tacy, którzy będą klaskali uszami pod Twoje wpisy. Ale co dalej? A jak im podpadniesz? Co wtedy? Jesteś myślowo samodzielna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Całkiem poważnie pisząc - nie wyślę zdjęcia swoich stóp w szpilkach. Samych szpilek tek a samych stóp to już na 100% nie wyślę. ale po ... mi twoje stopy szpilek chce bo chce odkupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Tak jest. Wszystko co mówisz to prawda absolutna, paryskie Beatrycze. Zyskałaś wierną paziówę, którą opuścił bene boży w pakiecie z fifim i malowanym z doskoku. Tak kończą pożyteczni ydjoci Gieniu. Zapamiętaj to sobie na przyszłość, bo za bystra to ty nie jesteś. I mniej buszkow zdecydowanie, niszczą mozg a nie masz czym szastać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Ile można o stopach pjerdolic? Nie wyślę i chùi a ty w co 2 zdaniu tylko pobudzasz zboka jakbyś jednak chciała żeby se zwalić do fantazji o twych płetwach lubię takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jakubone napisał: tak tylko mówisz wyślij pół godziny jęczenia to nie jest gra wstępna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: A czy wygladam na zdziwiona czymkolwiek? Wyglądasz na osobę z brakami akceptacji. Taka niby wyluzowana....taka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Tak kończą pożyteczni ydjoci Gieniu. Zapamiętaj to sobie na przyszłość, bo za bystra to ty nie jesteś. I mniej buszkow zdecydowanie, niszczą mozg a nie masz czym szastać. W końcu dostaniesz orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wyglądasz na osobę z brakami akceptacji. Taka niby wyluzowana....taka.... Są rzeczy i ludzie których nigdy nie zaakceptuje. Mogę a właściwie muszę ich tolerować. Różnica znaczna. Nie oceniaj tak fuj fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W końcu dostaniesz orgazmu To chyba fajnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Lussesita napisał: Mniej wiesz, lepiej śpisz. W przypadku forum to ta zasada jest jeszcze cenniejsza. Ja się nie mogę opędzić od różnych wizji. Tak, a ja mam większe zmartwienia na głowie. Jaką mikrofalówkę do zabudowy wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Ile można o stopach pjerdolic? Nie wyślę i chùi a ty w co 2 zdaniu tylko pobudzasz zboka jakbyś jednak chciała żeby se zwalić do fantazji o twych płetwach Też lubię Ciebie czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Są rzeczy i ludzie których nigdy nie zaakceptuje. Mogę a właściwie muszę ich tolerować. Różnica znaczna. Nie oceniaj tak fuj fuj Mam podobnie. Problem w tym, że to Ty dzwonisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Mapet napisał: To chyba fajnie? Orgazm orgazmowi nierówny Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, a ja mam większe zmartwienia na głowie. Jaką mikrofalówkę do zabudowy wybrać. Nie pomogę. U mnie stoi na lodówce i się kurzy. Choć gdybym coś co mikrofaluje i opieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tak, a ja mam większe zmartwienia na głowie. Jaką mikrofalówkę do zabudowy wybrać. jak wyślesz fotki to ci pomogę bo się znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Orgazm organizmowi nierówny Orgaz i orgaz. A chłop ie jest tylko od orgazmów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Orgazm orgazmowi nierówny Ty jesteś dostawca najlepszych. Przeczytałam to między wierszami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Mam podobnie. Problem w tym, że to Ty dzwonisz. Co robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Miło było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: Ty jesteś dostawca najlepszych. Przeczytałam to między wierszami. Czytaj ze zrozumieniem to co napisane czarno na białym. Nie świruj z tym "między wierszami". Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 165 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Co robię? Zarywasz do Miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: W końcu dostaniesz orgazmu U niektórych pan w wieku średnim bardzo pożądany objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Zarywasz do Miecza. Dziwnie wygląda podryw w świecie kafeterian i starożytnych kosmitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Co robię? Wpierdzielisz się tam gdzie Cię nie chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: U niektórych pan w wieku średnim bardzo pożądany objaw Zwłaszcza u tych które deklarują aseksualizm i suchość pochwy do momentu gdy wyczuja jurnego mlokosa na zajęciach syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 308 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Nie pomogę. U mnie stoi na lodówce i się kurzy. Choć gdybym coś co mikrofaluje i opieka. Do opiekania mam już frajera, piekarnik a w poprzedniej tez z opcji grilla nie korzystałam ma być duża średnica talerza od 30 cm może też pojemność ma znaczenie żeby nie było, że jak miska wyższa to nie wejdzie. Kilka opcji mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: U niektórych pan w wieku średnim bardzo pożądany objaw A Ty młodość tracisz na jakiś bzdurach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach