Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jak to? To co ja teraz pocznę. A może usuwają sie wraz z jadem? Jeśli chcesz coś począć to są inne techniki niż jedzenie czereśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 3 godziny temu Jedni muszą ćwiczyć a inni są piękni i idealni od urodzenia, taki lajf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 857 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Kalorie z czereśni są nieusuwalne! Podobno trzeba je popić litrem potu z siłowni i dopiero wtedy można spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 3 godziny temu Autyzm liczbowy jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jeszcze za sucha jestem. Czekam aż poczuje sie bezpiecznie z nowym małzem In vitro nie wymaga wilgoci tylko menzurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Najlepsze białko to wiadomo louda coś wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 3 godziny temu Ktoś wam coś nakazuje czy histeryzujecie na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Kolejna ciaza geriatryczna? Oszalaly macice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Zniesmaczył mnie twój komentarz. Powtórzę za koleżanką: cóż mam począć z tą informacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Pipusia a ty skaziłaś kiedys truchło ruchem? Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu I tak zdechniecie przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo Dopchnij się 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Podobno trzeba je popić litrem potu z siłowni i dopiero wtedy można spać spokojnie. Swojego? Jeśli pytanie Cię zniesmacza to nie odpowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Musisz urodzić dziecko młodszemu aby go zatrzymać. Nie możesz być kochana taka samolubna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Kochana fabryka już zamknieta teraz tylko palmy i odcinanie kuponów fotowoltaicznych Się ustawiłaś, kochanieńka. Edytowano 3 godziny temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 3 godziny temu wyobraz sobie lepiej ze dinozaury nie zyly jakies miliony lat temu ale jeszcze 200-300 lat temu ludzie uzywali je jako zwierzeta pociagowe oraz bojowe, legandy pelne sa historii o dzielnych rycerzach latajacy na smokach, ktore w rzeczywistosci byly dinozaurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: I tak zdechniecie przykro mi Żartujesz, że Ci przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Pipusiu spokojnie tam, bo będzie ci ciężko jutro udawac skrzywdzona dzievice orleańska Brak ci karynki do szarpania się za kudły pipusiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Żartujesz, że Ci przykro. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Brak ci karynki do szarpania się za kudły pipusiu. Louda francuska uspokój się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 857 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Swojego? Jeśli pytanie Cię zniesmacza to nie odpowiadaj. Oczywiscie kochana że swojego cudzy ma zbyt mało białka i nie trzyma makro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Pic można przez odbyt ale jesc. Dziwne zwyczaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Bo pusia się czai na czadow zajętych więc uważaj tam z lilpedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 384 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ta niedowartościowany zayebisty gbur 170 z ciągłym bólem doopy rarytas Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Kto wybrzydza ten mamucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Manekin napisał: Przetwórz, zakoduj i nie wyskakuj na drugi raz z jedzeniem przez odbyt Będę się starała ale nie mogę Ci tego obiecać bo czasem jak mi coś do głowy przyjdzie to trudno to usunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, szmul napisał: Co mam ci żmijo odpisać hihi. Splunac w pysk się tu nie da literkowo brakuje takiego emotikona, c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, salix napisał: Oczywiscie kochana że swojego cudzy ma zbyt mało białka i nie trzyma makro. Myślałam, że można polizać bicepsy trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Myślałam, że można polizać bicepsy trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, szmul napisał: Jedni muszą ćwiczyć a inni są piękni i idealni od urodzenia, taki lajf No albo muszom wydać na morde miliony a i tak byle siksa z tiktoka ladniejsza goła i wesoła huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach