Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Dostarczane macie kontentu za darmo w którym chętnie zawsze uczestniczycie choć udajecie że macie go w dupje więc trochę szacunku zamiast pajacować i udawac wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Twoje również nigdy nie ociekały a do moralizowania jesteś pierwszy. Niestety cześć osób zna cie z niechlubnej przeszłości wiec ta pokazowa jest tylko dla wybranych Do którego wieku chcesz się cofnąć? Niechlubna przeszłość to jakby nie było jest moją dumą. A Ty co? Cnotkę próbujesz z siebie zrobić? Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Dostarczane macie kontentu za darmo w którym chętnie zawsze uczestniczycie choć udajecie że macie go w dupje więc trochę szacunku zamiast pajacować i udawac wywalone jaja Tak maja kompletnie w dupju i czytać nie mogo (oczy zamykaja), temu mieczu dzisiaj rozpoczął swoja gadkę szmatkę po wielomiesięcznej absencji od Krejzi coś tam coś tam, a trio lampucer tez raczej sie cieszy jak wreszcie jest na co ponarzekać (och krejzi sie przyyebala po co nam taka atencja przecież mamy jej tak wiele). Ja tylko dbam o ich nawilzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Do którego wieku chcesz się cofnąć? Niechlubną przeszłość to jakby nie było jest moją dumą. A Ty co? Cnotkę próbujesz z siebie zrobić? Łat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Nie, a tobie? też mi się nie wydaje żebyś wygrywała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Do którego wieku chcesz się cofnąć? Niechlubną przeszłość to jakby nie było jest moją dumą. A Ty co? Cnotkę próbujesz z siebie zrobić? A widzisz gdzieś ze próbuje z siebie cnotkę robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2355 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mapet napisał: To że tobie najgorsze osobniki nie przeszkadzają to już wiemy. Fajrant mata? Najgorsze osobniki to pojęcie względne i dla każdego kto inny jest najgorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Tak maja kompletnie w dupju i czytać nie mogo (oczy zamykaja), temu mieczu dzisiaj rozpoczął swoja gadkę szmatkę po wielomiesięcznej absencji od Krejzi coś tam coś tam, a trio lampucer tez raczej sie cieszy jak wreszcie jest na co ponarzekać (och krejzi sie przyyebala po co nam taka atencja przecież mamy jej tak wiele). Ja tylko dbam o ich nawilzenie. Jaka Ty jesteś biedna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Tak maja kompletnie w dupju i czytać nie mogo (oczy zamykaja), temu mieczu dzisiaj rozpoczął swoja gadkę szmatkę po wielomiesięcznej absencji od Krejzi coś tam coś tam, a trio lampucer tez raczej sie cieszy jak wreszcie jest na co ponarzekać (och krejzi sie przyyebala po co nam taka atencja przecież mamy jej tak wiele). Ja tylko dbam o ich nawilzenie. Ja mam oczy szeroko otwarte i widzę najlepszy Miecz z kapelusza i jego kazania. Bawi za każdym razem gdy się odkleja. A wydawał się sensowny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najgorsze osobniki to pojęcie względne i dla każdego kto inny jest najgorszy Oczywiscie. A największe dzievice jeżdżą z bigosem na widzenia i piszą konsolacje do zakładów karnych. Wszystko jest wzgledne tego z Gdyni tez będziesz pocieszać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: A widzisz gdzieś ze próbuje z siebie cnotkę robić? Jak ktoś o innych pisze źle to chyba znaczy, że siebie ma za lepszego, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: A wydawał się sensowny. Nie wiem kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2355 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: A ty myslisz ze dostaniesz nagrodę gminna za swoje wiersze? Myślę że mógłby dostać jakąś nagrodę tylko musi wysłać na konkurs 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jak ktoś o innych pisze źle to chyba znaczy, że siebie ma za lepszego, prawda? A to sa już twoje filozofie życiowe ze które nie odpowiadam. Nie projektuj bo raczej do siebie podobni nie jesteśmy wiec nie trafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najgorsze osobniki to pojęcie względne i dla każdego kto inny jest najgorszy Kolejne banały nie mające styku z rzeczywistością. Zwłaszcza w kontekście masturbacji dzieci. I innych fantazji tego typu które każdego normalnego obrzydzaja. Wszystko jest subiektywne i względne ochh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że mógłby dostać jakąś nagrodę tylko musi wysłać na konkurs W jury musiałby być ktos twojego pokroju i ogóra chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jak ktoś o innych pisze źle to chyba znaczy, że siebie ma za lepszego, prawda? A to cnotki są lepsze od niecnotek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: A wydawał się sensowny. W Twoim mniemaniu? A mogę myśleć samodzielnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 1 godzinę temu POKRAKA I BOGINKA WYŚLIJCIE DOGADAMY SIĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Nie wiem kiedy Zawsze się za szybko podniecam powiewem normalności u ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2355 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: tobie się wydaje, że jak jazgasz i rzucasz epitetami to coś wygrywasz? Może wygrywa lepsze samopoczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jaka Ty jesteś biedna! Ja? W ogóle ja z siebie ofiary nie robie. Bawia mnie tylko te nielogiczne farmazony i je pojaśniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: W Twoim mniemaniu? A mogę myśleć samodzielnie? No w moim chyba to jasno napisalam. A w czyim niby. Możesz wszystko. Podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Zawsze się za szybko podniecam powiewem normalności u ludzi. Normalność mnie zawsze rozwala Napisz wyraźnie: powiewem normalności ludzi, tak jak ja rozumiem tą normalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ja? W ogóle ja z siebie ofiary nie robie. Bawia mnie tylko te nielogiczne farmazony i je pojaśniam. Raczej nazwałbym to chamstwem a nie pojaśnianiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Normalność mnie zawsze rozwala Napisz wyraźnie: powiewem normalności ludzi, tak jak ja rozumiem tą normalność. To też raczej oczywiste. Pewne rzeczy są w domyśle i chyba nie trzeba tego artykułować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu W każdym razie chłopy z ciagatami do dzieci normalne nie są. Ale są tu osoby które uważają inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: POKRAKA I BOGINKA WYŚLIJCIE DOGADAMY SIĘ kup sobie używane szpilki na vinted i nie truj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Raczej nazwałbym to chamstwem a nie pojaśnianiem. Nazywaj jak chcesz , średnio mnie to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach