Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nikt nie miałby ci za złe gdybyś od razu spadał nawet się nie witając Tak samo ty i twoja kumpela z kolcami zasrywajacy cale stronice postami bez tresci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: ja mam twarde Nie chcę wiedzieć niczego o Twojej anatomii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Tak samo ty i twoja kumpela z kolcami zasrywajacy cale stronice postami bez tresci Kto jest godny pisać na tym forum, według Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Jakubone napisał: to ja przyjdę do ciebie kopniesz mnie i sobie pójdziesz Nadal to zbyt duży wysiłek, a korzyści brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: No właśnie nie wiem co robisz. Wchodzisz na forum, żeby oznajmić Pokrace, że ktoś Ci doniósł, że ktoś powiedział, że ktoś to Ty a ktoś inny to rozwinął, że trzy osoby to jedna persona. Po prostu nawet w bzdurach lubię mieć jasność sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 100 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: A ja się wgapiam w ten punkt, że może się coś rozwinie. Zawsze możesz użyć wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jakubone napisał: nie To mamy odmienne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie chcę nic mówić, ale sam zacząłeś. Ja nawet staram się tego nie ciągnąć, ale swoich granic będę pilnować. nie chciałabyś zobaczyć jak się zwijam bo kopniaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezzębnica napisał: Brakuje libedzia - on piеrdоli głupoty ale z większym sensem. Już tu był ale sobie poszedł. Choć może tylko tak napisał i się zaraz odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Kto jest godny pisać na tym forum, według Ciebie? Ktokolwiek. Zapytaj kolegi od witania sie i spadania. czemu w większości sa tu komentowane moje odpowiedzi na jakies posty a zrodlo jest olane ciepłym moczem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Nie chcę wiedzieć niczego o Twojej anatomii. jak kopniesz sama się przekonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po prostu nawet w bzdurach lubię mieć jasność sytuacji. I jak Ci dziś poszło? Zbliżyłeś się do wyjaśnienia sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Tak samo ty i twoja kumpela z kolcami zasrywajacy cale stronice postami bez tresci Na tym polega to forum. A co? Chcesz je przejąć i budować na swoich zasadach? Z treścią? A ta treść to na czym niby ma polegać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu Kawa! Zrobię sobie, choć do tych rozmów to kielich byłby lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Margo. napisał: Zawsze możesz użyć wyobraźni Śpiewam w sobie piosenkę Imagine Dragons "Beliver". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: I jak Ci dziś poszło? Zbliżyłeś się do wyjaśnienia sytuacji? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Kawa! Zrobię sobie, choć do tych rozmów to kielich byłby lepszy. Bez półlitry tego nie ogarniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Oczywiście. To super. Spokój w sercu to ważna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Bez półlitry tego nie ogarniesz. Coś mocniejszego niż zwykła gorzoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Mapet szoł. Brakuje jeszcze lampucery w panterce, żeby zameldowała ile białka dziś pożarła w gramach. Tutka paryska już zaczyna szczucie, bo znowu jej w życiu nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Na tym polega to forum. A co? Chcesz je przejąć i budować na swoich zasadach? Z treścią? A ta treść to na czym niby ma polegać? Nie chce nic przejąć, skoro to forum i ‚tak to wyglada’ moje wypowiedzi sa tego elementem. Skup sie na tym co napisał ‚chwilunia’ i na co odpowiadam. I te same posty wraz z luz klaritą wystosujcie do niego. tak wiem, mnie kochacie bardziej i mój tyłek jest ładniejszy i chętniej sie tu do niego kleją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Zrenesansuje mnie ktoś litościwie kto to jest Kawusia z CPN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Outlawed napisał: Tutka paryska już zaczyna szczucie, bo znowu jej w życiu nie wyszło. Znowu banik wjechał na pełnej? Ach ci moderatorzy w ogóle sie nie znają na klasie i lingwistyce stosowanej. Nie wiem jak ty, ale ja w takiej sytuacji wystosowałabym jakies pismo. Edytowano 4 godziny temu przez Kawusia na CPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Bez półlitry tego nie ogarniesz. Samogonki, czysta sklepowa to za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Zrenesansuje mnie ktoś litościwie kto to jest Kawusia z CPN? mój kolega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 4 godziny temu Bez tych beznadziejnych Jezy i innych mieczów nie byłoby kogo obgadywac i nie byłoby ludzi na tle których można by gwiazdorzyc i się wywyższać 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: To super. Spokój w sercu to ważna sprawa. To nie tak. Nie chcę czytać maili w stylu: Pokraka stwierdziła, że jesteś Koralgolem, a Doktor to podchwycił żeby Ci dokopać. Problem w tym, że ja chcę tutaj od czasu do czasu tylko uskutecznić zwykłe pitu-pitu, bez sensu i składu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 100 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Śpiewam w sobie piosenkę Imagine Dragons "Beliver". Zawsze to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Coś mocniejszego niż zwykła gorzoła Mam przesyt samogonu. Ostatnio trafiałam na średniej jakości. No i ciągle mam w pamięci ten o smaku kiwi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: mój kolega Dziękuję ale jeszcze nie za dużo mi to mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach