Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

馃尰 馃尰 Cze艣膰 KB,co Ty masz do powiedzenia w temacie swetr贸w spranych lumpeksowych?;)Te偶 chc臋 w贸dki. Po-w贸dce mi dobrze;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kb, Mariella ---> [grozi palcem] ;-) [nieniebieski kwiatek] ;-) ..w g贸r臋 serca, w g贸r臋 topik :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale cisza.................

Udost臋pnij ten post

u mnie nic..czyli po staremu. Nie znam dnia ani godziny, he,he... jtw, uwolni艂as si臋 ju偶? Kiedy?

Udost臋pnij ten post

uwolni艂am si臋 niedawno... na pocz膮tku tego m-ca ale po licznych pr贸bach uwalniania si臋, wreszcie si臋 uda艂o.... mo偶e troch臋 przegi臋艂am z metodami uwalniania, bo przy okazji zrobi艂am mu 艣wi艅stwo, ale mam wreszcie d艂ugo oczekiwany spok贸j ;)

Udost臋pnij ten post

Ja tez sie uwolnilam, sciana miedzy nami, bede zmieniac prace. Traktuje go tak jak na to zasluzyl, zlewam kompletnie ignoruje jakby nie istnial. I tak sobie pomyslalam ze nie powinnam rozpamietywac jak bylo i dlaczego sie skonczylo. Mysle ze to bylo dla mnie zle a on nie byl mnie wart i tyle. Niech mu ziemia lekka bedzi i szczescie go nie opuszcza byle by z daleka odemnie. ZLEWAM czego i wam zycze. BUZIAKI dla wszystkich

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak wy, ale ja sie wyprowadzam....:P bu藕ka dla wszystkich 馃憚馃憚馃憚

Udost臋pnij ten post

:):):):):) O matko , matkoooo c贸z za zmiany ...... i wszytskie takie zdecydowane ..... a ja nie wiem NIC .... nie wiem czy zrobic cokolwiek , czy tkwi膰 i byc niewidzialn膮... Nie czuje si臋 nigdzie szcz臋sliwa, mo偶e to juz jesienne chandry ...Nienawidz臋 wstawa膰 rano .. bbrrr.... :) Ale i tak zycz臋 pogody i pogody ducha i u艣miechu pomimo wszystko ...

Udost臋pnij ten post

jiw :) a w sensie wolno艣ci to ja ju偶 prawie tygodnie wolna, swawolna, powolna i co tam jeszcze...:P ale nie wiem czy mi dobrze z tym:( no to dzie艅 dobry wszystkim:) i co to b臋dzie, co to bedzie?? :D

Udost臋pnij ten post

hehehe 2 tygodnie mia艂o by膰 (nie skasowa艂am specjalnie, cho膰 2 kojarzy si臋 co najmniej dwuznacznie od wczoraj....:P ) i na os艂od臋 馃尰 p o j e d y 艅 c z y ;) :P :D

Udost臋pnij ten post

byleby tylko nie-zdech za szybko......... hihihihi jiw- bo艣 twarda:) milky-dobrze ci臋 widzie膰:) nie mam co艣 weny dzi艣 do niczego

Udost臋pnij ten post

no ale dlaczego znowu MUSI? :P jiw-ale samopoczucie chyba niez艂e, co?

Udost臋pnij ten post

bum bum bum bum, trza wali膰 si臋 bez gum (Donald贸w)... ;-) i nie da膰 si臋 zrobi膰 w balona... ;-)

Udost臋pnij ten post

tylko nie na stoj膮co do jasnej anielki, nie na stojaco!! 馃槶

Udost臋pnij ten post

czy si臋 stoi, czy si臋 le偶y na kochasia szcza膰 nale偶y ;-) z g贸ry

Udost臋pnij ten post

lech byc musi bo tak chce wiekszo艣膰 ;) milky, na stoj膮co??? ryzykowne :)

Udost臋pnij ten post

samopoczucie niez艂e - cz艂owiek nie swinia - do wszystkiego sie przyzwyczai..

Udost臋pnij ten post

hi hi... wcale nie sikam po nogach.. na jego widok... siedzi tu (przy moim biurku), a ja mu powiedzia艂am w艂a艣nie: \"czekaj, tylko si臋 na forum wpisz臋..\" hi hi

Udost臋pnij ten post