Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Widzę, że mam spore zaległości w czytaniu. Wpadłam życzyć Wam Wszystkim miłego i ciepłego wieczorku, bo za oknem brrr szkoda gadać ... nie przepadam za zimą. Kadarko Myślę, że podejmiesz słuszną decyzję i zgadzam się z Cordulką, należy rozważyć za i przeciw, szczęście i łzy. Pozdrawiam sennie i do przeczytania wkrótce :) Aalex mam nadzieję, że weekendzik w ramionach Ukochanego Mężczyzny był jak najbardziej udany :-)

Pobudka Kochani! Jak ja nie lubie zimy:P:P:P Ale w sumie to dzień zaczął się nienajgorzej:)bo szefostwa nie na:D. Właśnie zaparzam kawę dla wszystkich,a do tego pączki:) Mój dobry humor jest jednak pozorny,bo po raz kolejny roważam decyzje o porzuceniu pracy:(Poczekamy, zobaczymy.... Miłego dnia.

witajcie leniwce do potęgi!!! u mnie dzien tez zaczął sie nie najgorzej ,bo była słoneczna energia,ale w pracy bede do samego wieczora. Odbiję sobie za to na kursie tańca;) Peeper:) no widzę,ze zaczyna kiełkowac ta mysl u Ciebie,a wiesz jak zaczyna cos kiełkowac,to i zacznie rosnąć:) wiesz dziwne ale jakos tak uwazam,ze dobrze,ze kiełkuje;) Ala..... co tam nic nie piszesz?? Słyszałm ,ze bedzie u was jakis festiwal trzech kultur,nieazły program sie zapowiada,dla mnie ciekawy;) teraz zabieram sie za prace bo szefowa patrzy;) miłego......... wszystkiego........ i pozdrowienia dla kazdego;)

Widzę,że Towarzystko ostro pracuje;).No ja od rana miałam full pracy i dopiero teraz chwile wytchninia. ---->Cordulo.Tak, taka myśl porzucenia pracy i wyjazdu kiełkuje we mnie od dłuuuższego czasu,ale psychicznie nie jestem jeszcze gotowa na jej podjęcie.:( Oboje z Ukochanym wiemy, że ja w końcu odejdę i zrobię to bez żalu,poczucia straty itd.Bo .... ja wolę mieć mniej pieniędzy,żyć skromniej,ale być razem,stworzyć dom, rodzinę. Moje koleżanki pukają się głowę,gdy tak mówię,ale to moja decyzja.:)W środowisku pracy nie znajduję zrozumieni,ale co tam. W końcu moja fizyka to nie cały świat....;)

niech mnie ktos przytuli-mocno!! to zdecydowanie nie moj dzien. od rana jakies problemy. dzis sie dowiedzialm ze moj staz w urzedzie wisi na wlosku-ciagle nie zlozono wniosku a w czwartek mialam zaczac. Mam wrazenie ze to miejsce zaklepane dla jakiegos znajomego pani z urzedu. NO k***** juz raz tak mialam. co ja mam na czole napisane ze boksy z zyciem to moja spcjalnosc??? pozniej jakas baba w sadzie sie na mnie wydarla a ja tylko swidkiem byłam. nie daje rady i jak na zlosc caly dzien myslam o padlcu wtedy jak nie myslam o tej rozwrzeszczanej pani sędzi

Witajcie Kochani. ----->Ala:) Mam nadzieję,że uda Ci się odbyć ten staż:):):).Będę za Ciebie trzymać kciuki.Niestety w naszej polskiej rzeczywistości właśnie w dziwny sposób postępuje się z ludźmi:(....Jednak wierzę,ze Ci się uda.... Każdy z nas pewnie ma znajomych,którzy wyjeżdżaj do Anglii.JA co rusz się dowiaduję,ze ktoś wyjechał.I to też jest chore.Chore jest to,że nasze Państwo wypuszcza dobrych specjalistów po dobrych szkołach, nie magąc zapewnić in pracy. Rozpisałam się.... Zapraszam na kawę,chociaż mi wątroba sia, więc dzisiaj tylko herbatkę:P Miłego dnia:):):)

witam🖐️ Masz rację Papper -każdy ma takich znajomych..ale przedewszystkim chora jest przepaść zarobkowa pomiędzy Polską i jakimkolwiek krajem jadąc na zachód...Wkurza mnie to odkąd zaczęłam na siebie zarabiać..;) Nie moge tego pojąć, ze ktoś tam -robiąc to samo co ja zarabia np.10 razy więcej ode mnie...paranoja. I wcale nie chodzi mi o sytuację kiedy ktoś goni za pieniądzem -mówię o spokojnym życiu bez zarywania nocy i weekendów...;) Gdzie praca wcale nie jest najważniejszą rzeczą tylko smutną koniecznością. Chciałaby, sobie spokojnie popracowac 8 godzin bez stresu i mieć mozliwość kupienia mieszkania albo samochodu-ech...mrzonki...;) Ja mam problem nawet z głupim 21 calowym telewizorem..;)-właśnie zastanawiam się nad ratami..;) pozdr.

Dzień dobry. Dziś jest kawa????? Cordula wyciągnełam rękę i dostałam kamieniem między oczka. No coments. To znaczy jeden komentarz - jestem beznadziejnie głupia, wiec mam to co mam.

Gość Kadarko..
nie jesteś głupia, tylko za dobra :)

Mam naprawdę bardzo zły nastrój. I całe moje dobro może przestać istnieć. Raz na zawsze.

Gość Kadarko
Kto mi powie, co zrobić mam by dogonić to za czym pędzę tak ? Kto mi powie w co wierzyć mam by uwierzyć we własne JA ? Co pomoże mi przetrwać dziś aby trwać przez wiele dni ? i nie poddawać się byle złu, byle złu, byle złu... Kto mi powie jak kochać mam I co kochać By nie było ran ? Kto mi powie czy rękę dać w ten czas gdy upadnę ja... znasz tą piosenkę Kadarko ? M. Bajor pięknie ją śpiewa

Kiedyś kochałam Bajora. Ale to było kiedyś. Powoli zapominam, że w ogóle były takie czasy.

Za oknem - 5 Nie kocham cię już Wiatr zrywa czapki z głów Nie kocham cię już Przez noc Zasypie śnieg Nasz park Dzieciaki wyjmą rankiem Z piwnic sanki refren: Nie ma mnie tu - duch ciało opuścił, nie ma... Za oknem dziki skwar Nie pragnę cię już Powietrze ani drgnie Nie pragnę cię już Przez noc Pogrąży się Nasz park W nieznośnym wręcz Odcieniu zieleni

witajcie kochani:) kawusia była pyszna,a jakże;) ja w pracy do wieczora i tak cały tydzień;) za oknem szykuje sie piekny zachód słoneczka:) peper:) to prawda sama mam 3 kolegów i kolezankę którzy wyjechali do Anglii,w tym kolega który jest dobrym informatykiem ,taka jest poprostu brutalna rzeczywistość.A człowiek powinien tyle zarobic,zeby mógł sie sam utrzymać....... ale szkoda gadać kadarka:) widzę ,ze masz doła na maxa,Przytulam więc mocno,zostałas skrzywdzona ,ale niech to nie przysłania Ci tego,ze moze byc jeszcze zupełnie inaczej i dobrze.Wiem,wyswiechtany frazes,ale trzeba mieć nadzieję .Trafiłas na szuję;) ale przeciez jest wokół Ciebie wielu wspaniałych ludzi:) i jeszzce wielu takich bedzie:) Aga ta:) raty wcale nie sa takie złe;) chociaz ja mecze sie juz z nimi ponad rok;) Ala..... trzymam kciuki za staż..... jutro pierwszy napisz jak to sie wkoncu potoczyło:) A gdzie reszta??? leniuszków?? snieg zasypał czy jak?? u mnie padał dzisiaj pół dnia;) trzymajcie sie cieplutko z gorącym kubkiem cacao;)

dzien dobry... ja byłam dawno temu w Londynie...pojechałam do pracy i min do szkoły jezykowej , szkoła była przy okazji zeby dostac legalną wizę , niestety z trójki nas nikt nie dostał wizy studenckiej ale kolega który jechał tydzien wczesniej a opłacił tylko 20 procent szkoły dostał studencką... to było ok 5 lat temu...gdzie granice były jeszcze dla nas niedostepne jak teraz... nie wspominam tego doswiadczenia miło, szukania i proszenia sie o prace bo akurat był zły moment -czerwiec i ta chlerana wiza z która wiązało sie pozwolenie o pracę... teraz jestem bardzo bliska podjęcia decyzji jezeli chodzi o wyjazd...moi znajomi są w Londynie, Włoszech, Barcelonie...a ja siedze tutaj... mam plan na Irlandie bo z moich wiadomości tam najlepeij traktują Polaków z szacunkiem...napewno nigdy Londyn... a ja popołudniowa kawę pije teraz ...pozdrawiam...

hello ;) ale mnie ta zima rozwala :(,caly czas spac mi sie chce!!!gdzien tak krotki ze wlasciwie ledwo wstane a zaraz tzreba sei juz klasc zeby rano znow moc wstac w pelni sil!!! poprosze o dluzsze te dni bo nie oplaca mi sie lozka scielic rano ;) a jak tam sobie humor poprawiacie w taka nieciekawa aure? ja czasem sie budze i tak jakos nie wiem jaki cel jest tego dnia ;(,ale to tylko czasem... buziaki

ja sobie poprawiam humor dobrym wineczkiem;) albo tabliczką czekolady,albo moim ulubionym filmem \"Francuski pocałunek\";) aha i dobrą muzyką :) pozdrawiam i zyczę cieplutkiego wieczorku andrzejkowego:)

Gość a milczący gdzie są
np. Ratibuska np. Szarek np. Czytelnik np. Reinmar

Witajcie hiperLeniwce:) No właśnie, gdzie są Panowie!! i niektóre przeurocze Panie?:) A ja chyba dostrzegłem światełko w tunelu..:) Mały promyk nadziei na uśmiech i radość do świata, którego bardzo mi brakuje.. Kadarko, chciałbym takie i dla Ciebie, pogadam z Mikołajem:) Alu, Tobie też?:) Pozdrawiam wszystkie duszyczki i dzielne kobitki:)

Hej🖐️ Wzięłam wczoraj Daewo 21-calowe na raty..troszkę to trwało niestety..;) Mam dzisiaj warowac w domu od 16-tej do 21-szej i czekac na transport- ciekawe czy mnie z pracy zwolnią..???;) pa

wiecie co ja mam dosc!!!zostałam przydzielona do komorki w ktorej pracuje Nurek- niedoszły kochanek:) jak go zobaczyłam to ....szkoda gadac i do tego to moj kierownik.wiec wszystko z nim musze uzgdniac kazde wyjscie:( dzis tylko nas szkolily bo okazlao sie ze bedziemy 3 stazystki w urzedzie ale tylko mnie w tej paskudnej komorce umiescili:) na mIkołaja to ja poprosze gorącego kochanka i bilet na rownie gorace wyspy

Ja poproszę o bilet. Bez kochanka. PS. A żąb mnie boli znacznie bardziej, niz przed wizytą u pani dentystki :(

Witajcie leniuszki:) dopiero teraz dobiłam sie do nas;) Ala......... dasz rade no poczatki zawsze trudne ale bedzie dobrze, a ja poproszę od mikołaja takiego fajnego faceta ,który zabierze mnie nad morze ,na piekny zachód słonca;) Kadarka:) a moze truje Ci tego zeba co?? ja własnie niedawno to przechodziłam;) Aga _ta:) no to teraz tylko jeszcze DVD ,kubełek popcornu i niech wiatr szaleje za oknem;) Biegnący.............. :) Ale miałam dzisiaj dziwny sen,byłam w ramionach faceta ,ktory mnie tak mocno trzymał,czułam taki od niego spokój i ciepło i mało tego do nas przytulonych było jeszcze troje dzieci.Ponoc dzieci to kłopoty:( i czułam ze tworzymy razem jakąś taką całość .Dziwne nawet mi sie to podobało:) no ale to tylko sen ,a własnie a one snia sie na przekór i co i juz tak nie bedzie?? zadnego faceta ?? i zadnych dzieci?? auuuuuuuuuuuuuuuuu ja tak nie chcę..... no dobra to by było na tyle i zycze wszystkim wspanialego wieczoru:)

hej🖐️ Jakoś tutaj pustką powiało..;) Mam w końcu TV -przywieźłi mi dopiero o 20-:30 ..;):)) Wczoraj nie miałam zbyt duzo czasu na zabawę w ustawianie programów-i włączyłam automatycznego pilota..;)-dzisiaj się pobawię maxymalnie...:P i dopracuję szczegóły- ale jest śliczny...!!:)) płaski kineskop, stereo, 3D itd... pa Cordula -skąd wiedziałaś, ze myśle też o DVD,,?;)

Gość Cordulo ładny sen
bardzo ładny :) tylko czemu od razu myslisz, że to zwiastun kłopotów ? może to po prostu projekcja Twoich pragnień :) albo jeszcze lepiej - sen proroczy, obraz z przyszłości :) czego Ci życzę bardzo :)

houk!!! zima wrocila wrrr nienawidze za sciana malolat sasiadow gra na perkusji ja p****

oooooo widzę pustki;) wszystkich chyba zawiało;) nie mogłam wcześniej sie zameldowac bo w pracy dzisiaj nikt nie miał dostepu do internetu,czyli odcieci od swiata;) Aga Ta:) no jak dobry telewizor to odrazy przyszło mi na mysl DVD;) no to miłego programowania i owocnego:) Pomarańczowy... nie znam cię ale moze masz racje oby tak było ,moze rzeczywiście to sen proroczy:) miło,ze mi tego zyczysz:) juz Cie lubię:) Ala.......... zima na całego i u mnie a ponic w Czechach maja - 20 stopni mrozu a to całkiem juz niedaleko od nas;) jutro mam wolna sobotę i jest fajnie:) aha i kupiłam juz bilety do teatru na fajna sztukę ,ale dopiero na połowe grudnia.Mówia ,ze ludzie nie chodza do teatru ,wychodzi na to ze jest inaczej bo juz na pare spektakli na przód bilety wykupione:) gdzie sie podziewają inne leniuszki??;) spokojnego wieczorku i dobrej nocki:)