Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chce schudnac

zapraszam wszystkie dziewczyny ktore schudly

Polecane posty

Go艣膰 chce schudnac
Witam:) Moje kochane dzis bylo oki z dietka:) Alicjo mam nadzieje ze mnie nie opuscisz jak schudniesz te 2kg Xenia gdzie jestes? pozdrawiam goraco馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chce schudnac
Witam:) Wczoraj sobie poplakalam nad soba bo nic nie schudlam ,ale ze mnie niedorajda:( Wiem juz tyle co powinnam czego nie powinnam ,teorie mam w malym palcu,ale z praktyka fatalnie:( Alicjo 馃尲 dobrze napisalas:)nowiutki dzien piekny sloneczny:) Mam nowy pomysl na diete Dzis zaczynam,siedmiodniowa ,moze na poczatek bedzie dobra Samo ograniczanie jedzonka nic nie dalo ,no moze jedynie to ze nie tyje:( pozdrawiam goraco鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakajaka
cze babki jak tam wasze dietki? ja powiem szczerze wczoraj zawali艂am spraw臋, pojecha艂am ppo 艣niadaniu z kumpel膮 do kolegi a tam ciastak, orzeszki, wafelki...... ale nic nie ruszy艂am pi艂am herbatk臋 owocow膮 tylko...... ale jak wraca艂m kole偶anka zaci膮gn臋艂a mnie na lody no i klaps.......zmusi艂a mnie dos艂ownie i zjad艂am, no i zacz臋艂o sie jak przysz艂am do domu to stwierdzi艂am 偶e juz dzi艣 koniec z diet膮 i zjad艂am serk, potem bigosik, potem zn贸w bigosik, 3 kanapki i ca艂膮 paczk臋 ciastek, a wieczorem ca艂膮 czekolad臋, ale偶 jestem durna.,...........baby we艣cie co艣 zr贸bcie i jako艣 mnie zmotywujcjie mam nadziej臋 偶e cho膰 dzisiej utrzymam sie nia diecie w艂膮艣nie gotuj臋 sobie kalafior aha czy wam udaje sie nie je艣膰 po 18??????? bo ja za choler臋 nie dam rady, mo偶e jednak dzi艣 bedzie inaczej................?

Udost臋pnij ten post

oj wy moje obzartuchy:) chce schudnac---> poplakac mozna, a co:) Ale ja i tak wierze, ze ci sie uda? Co to za dietka 7 dniowa? Na czym polega? jaka----> ja nie jem po 18, nawet okolo 17 jem ostatni posilek, juz tak ponad miesiac....kwestia odzwyczajenia sie, a pociesze cie, ze bigosik nie ma duzo kalorii:)Tylko ta czekoladka wieczorem to byl nienajlepszy pomysl:) Juz do cwiczen:) Gonie wszytskie leniwe brzuchy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
Witam:) melduje ze dzisiaj jestem dzielna ,piekny sloneczny dzien:) Dietka oki:) Alicjo:) Dietka kapusciana nie wiem czy slyszalas,jak nie to napisze ci pozniej na czym polega:) rowerek byl cwiczylam :) goraco pozdrawiam鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amberangel
ja akurat jak mam problemy to nic nie moge przelknac, moge zyc dziennie na kawie i jednym wmuszonym dla przyzwoitosci jogurcie... tylko ostatnio nie mam takich problemow, moim problemem byl bezruch i lakomstwo co do ulubionych rzeczy, na razie staram sie nawet nie myslec o np. pierogach ruskich bo wiem ze nie potrafie ich zjesc malo...wiec od dwoch miesiecy nie mialam w ustach nawet malunkiego slicznego pierozka. koncze wlasnie mietowa herbatke, jest u mnie okolo 10 wieczor i chce mi sie cos przekasic, ale sie uparlam ze nie, nie nie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=828252&id_f=12

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
Amberangel馃尲 Tak trzymaj:) Alicjo dzis tez mamy piekny dzionek:) Xenia gdzie zniklas? pozdrawiam goraco鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Witajcie kochane:) chce schudnac--->u mnie leje deszcz:) Pranie mi zmoklo no i jesc sie chce:) Latwiej mi sie odchudzac gdy jest goraco, wam tez? A tak....wczoraj kupilam swiezy chlebek dla rodziny...ale uparlam sie, chleba nie jem juz ponad miesiac....a tak pieknie pachnial:) Kiedy wraca Dotta?:) No i jak Xenia?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
:) Juz po rowerku:) dieta kapusciana ciag dalszy:) Alicjo jak jest goraco to faktycznie nie chce sie jesc ,ale takie np lody:P pozdrawiam馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakajaka
czesc dziewczyny czy u was tak 偶arzy jak u mnie???? jesli tak to wsp贸艂czuje hehhe, chce schudna膰-> pozdrawiam i 偶ycze dalszych sukces贸w Alicja z krainy czar贸w-> b膮d偶 wytrwa艂a i nie daj si臋 pokusom a dzi艣 zjad艂am rano 2 pieczywa chropkie z paprykarzem a teraz jem zupke pomidorow膮, a potem ma艂y obiadzik i o 18 owoc zamelduje sie wieczorem czy da艂am rad臋, aha jeszcze jak bedzi eciut ch艂odniej to godzinka na rowerze jeszcze raz goooor膮co pozdrawiam!!!!!!!!!馃尲

Udost臋pnij ten post

Witajcie 馃尰 馃尰 馃尰 Ju偶 moge tu zajrze膰, a widz臋 wrze tu jak w ulu. Nie mia艂am zupe艂nie czasu ostatnio. By艂am przedwczoraj w Krakowie i Wieliczce. Jeszcze dzi艣 jestem zm臋czona. Za to wr贸ci艂am do wagi bo si臋 wylata艂am jak g艂upia. Dzi艣 wa偶臋 65.1 kg. Jestem teraz w Be艂chatowie. Tu s膮 b. tanie ubrania. Wi臋c ca艂y czas kupuj臋. I podobam si臋 sobie w tych ciuszkach. W zasadzie wystarczy艂oby jeszcze 2-3 kg. i bedzie O.K. Witam - .> jakajaka bardzo prosz臋 napisz jeszcze jak膮 masz grup臋 krwi. Ciesz臋 si臋, 偶e si臋 do nas do艂膮czy艂a艣. Alicjo - b. si臋 ciesz臋, 偶e pr贸bujesz diety zgodnej z gr. krwi. Chceschudn膮膰 - co ten tw贸j m膮偶 tak si臋 ci膮gle k艂贸ci w taki upa艂??? Bardzo chcia艂abym Ci jako艣 pom贸c ale zupe艂nie nie wiem jak. Amberangel - te偶 napisz jak膮 masz grup臋 krwi. Pewnie A bo nie jeste艣 wiecznie g艂odna, ale nigdy nic nie wiadomo. Pa dziewczyny 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amberangel
Moja grupa krwi to B. Dzis na silowni bylam 45 minut i jestem z siebie zadowolona. Jest przed jedenastka i nie chce mi sie jesc jak wczoraj i przedwczoraj, ufff...nie lubie takich dni, moze to hormony szaleja?

Udost臋pnij ten post

witajcie kochane 馃尲 wiecie, wczoraj zalozylam spodnie , ktore kupilam na poczatku diety- za luzne:) Poza tym wszyscy znajomi mi wczoraj mowili, ze pieknie wygladam:) A wiecie co odkrylam w auchan u siebie? Stoisko z dietetycznymi slodyczami, typu czekolada bez cukru, kupilam sobie wafelki bez cukru, maja malo zawartosc weglowodanow i tluszczy. Wiec jesli sie skusze na slodycze to tylko na takie:) Xeniu---> a ciuszkami prosze sie podzielic:) My nie mamy w czym chodzic:) chce schudnac---> dzisiaj znowu nowy dzien:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋kszo艣膰 tych s艂odyczy light
to pic na wod臋... A ju偶 szczeg贸lnie te wafelki. Kalorii maj膮 tyle co normalne, a przecie偶 to jeszcze gorsza chemia ni偶 zwyk艂e. To ju偶 lepiej normalna czekolad臋 sobie kupi膰 albo cukierki bezcukrowe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zu艣ka24
niech was facet zdradzi...albo jakis stres w zyciu i schudniecie....nie bedzie potrzebna dieta!!!

Udost臋pnij ten post

Witam 馃尰 Alicjo - rzeczywi艣cie te s艂odycze light s膮 dla tych co zupe艂nie maj膮 gdzie艣 swoje zdrowie. A my przecie偶 do takich nie nale偶ymy. Mimo odchudzania trzeba dba膰 o zdr贸wko. A jak sama zauwa偶y艂a艣 nie maj膮 mniej kalorii ni偶 inne wafelki. S膮 one z regu艂y s艂odzone aspartamem lub sorbitolem, albo jakim艣 innym 艣w艅stwem. Bardzo 藕le te substanncje dzia艂aj膮 na grup臋 0, wywo艂uj膮c nienormalne reakcje we krwi. Podnosz膮 poziom toksyn w organi藕mie. Lepiej rzeczywi艣cie zjedz zwyk艂膮 czekolad臋, przynajmniej ma jakie艣 warto艣ci od偶ywcze. A troszk臋 s艂odyczy nawet na diecie nie zaszkodzi. Oczywi艣cie wszystko z umiarem. A jak偶e humor poprawia... 鉂わ笍 Amberangel - jak ci zazdroszcz臋, ja prawie zawsze jestem g艂odna. Teraz na Atkinsie jako艣 mniej. Dzi艣 Atkins poszed艂 w odstawk臋 jako艣 za bardzo chcia艂o mi si臋 s艂odyczy. Ale ju偶 w poniedzia艂ek b臋d臋 w domu to znowu b臋dzie mi 艂atwiej si臋 pilnowa膰. Ju偶 8 wrze艣nia wyje偶d偶am do Grecji i musz臋 wa偶y膰 max. 64 kg, a mo偶e uda mi si臋 mniej??? Dzisiejsze jedzenie przyp艂ac臋 jutro skokiem wagowym to pewne. I humorek mi si臋 zrypie, normalka... Pa 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakajaka
ja mam grup臋 krwi A co moge je艣膰 a czego nie ,prosz臋 powiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
Witam:) po dniu z owocami czulam sie opuchnieta:( Xeniu powiedz mi czy dobrze jest slodzic slodzikiem ,biore 1 tabletke np do kawy i do herbaty Dzis dzien bez cwiczen Caluski dla wszystkich:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chce schudnac
Witam:) Przerwalam kapuscianke ,dostalam okr i jakas slaba jestem,moze przez to tez bylam opuchnieta............ Co u was slychac? Jutro znow dalej kapuscianka ,jak bede sie dobrze czula:) Pozdrawiam wszystkich鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amberangel
wczoraj bylam na poznej kolacji w super restauracji, bylo dobre ale nie zjadlam wszystkiego - az dziw. jesli szykuja wam sie wielkie wyjscia to co robicie? ja kiedys bedac szczupla to "szykowalam sie" nie jedzac ale zmiescic wiecej rzeczy, a potem jako juz Amberangel z nadwaga tez nie jadlam tego samego dnia bo beda dobre rzeczy i bede miala wyrzuty wiedzac ze zjem na imprezie wiecej jak powinnam... Teraz normalnie jem posilki tylko ze mniejsze i bardziej dietetyczne za to samopoczucie o wiele lepsze jak sie uszczknie wiecej na imprezie. ach, znalazlam to nie wiem czy to ktoras z grubszych to wyszykowala czy ktos probuje nas...sprowadzic na ziemie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=936757&id_f=1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brygidka
No hejka kobietki. Moge sie do was przylaczyc? Planuje troche schudnac jakies 6 kg. W zeszlym roku schudlam na dietce nielaczenia 10 kg,ale wtedy mialam samozaparcie, teraz jakos mi sie nie chce. No ale postanowilam sie wziasc za siebie bo troche mi tu i owdzie sie przytylo od siedzenia przy kompie i podjadania;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
Witam:) Brygidka馃尲 Milo ze dolaczylas do nas:) ambergel:) Alicjo鉂わ笍gdzie jestes? Piekny sloneczny dzionek:) Zyc sie chce馃尲馃尲 Dziewczyny czy jeszcze chcecie czytac co pisze? bo znow nie schudlam :( Alicjo Ty wierzysz ze mi sie uda i za to ci dziekuje,ja sama juz nieraz mysle ze nie dam rady Wiecie najlepiej dla mnie sie wyniesc od problemow na 3 miesiace wtedy napewno bym schudla Teraz nie walcze z jedzeniem ,a ze soba ze swoimi nerwami zeby mi sie udalo ....wtedy napewno sobie poradze z odchudzaniem pozdrawia goraco鉂わ笍馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amberangel
Od 3 dni jestem przeziebiona, dzisiaj caly dzien przespalam i teraz musze sie troche "zmeczyc" zanim wyladuje w lozku. To co robicie na tych imprezach?

Udost臋pnij ten post

Witajcie kochane 馃尲 chce schudnac--->ja tam zawsze w ciebie wierze, bo jestes moja pierwsza wspolna odchudzaczka:) Ja wczoraj zjadlam ciasteczka i to o 21;00 :) Do tej pory nawet nie myslalam o czyms takim ,ale powoli mam diete w nosie:) Oj zartuje zartuje, nadal sie pilnuje, zero chlebka, ziemniaczkow....schudlam juz 9 kilo od kiedy zaczelam i jestem juz tu z wami:) 馃尲 I nie poddawac sie, nosy do gory, bo co powiemy Dottie jak wroci?:)

Udost臋pnij ten post

馃尰 馃槝 Witajcie, juz jestem w domy. Bardzo m臋cz膮ca podr贸偶 powrotna. Ale fajnie by膰 ju偶 w domciu. Chce schudn膮膰 - 馃尰 mnie nie dziwi, 偶e nie schud艂a艣 na kapu艣cianej i si臋 藕le czujesz. Kapusta przecie偶 jest na li艣cie niewskazanych produkt贸w. Dla Ciebie nie jest korzystne ograniczanie jedzenia. Powinna艣 je艣膰 zawsze wtedy kiedy czujesz si臋 g艂odna. Nawet 5x dziennie. Oczywi艣cie nie za du偶o. U grupy A podobno jest b. ma艂o sok贸w 偶o艂膮dkowych, cz臋ste i ma艂e porcje pobudzaj膮 do ich wydzielania. Przepis dla A wszyscy znaj膮 : \"Jedz kr贸lewskie 艣niadanie, obiadem podziel si臋 z przyjacielem, a kolacj臋 oddaj wrogowi.\" Co do s艂odzenia to: Aspartam - unika膰, czarna melasa, s艂贸d j臋czmienny - korzystne, dekstroza, fruktoza, mi贸d, syrop klonowy, kukurydzainy, ry偶owy, cukier - oboj臋tne, Jakajaka - wcze艣niej napisa艂am sporo o grupie A dla - chceschudn膮膰- poczytaj wcze艣niejsze rozm贸wki. Je艣li co艣 nie b臋dziesz wiedzia艂a to jeszcze napisz臋. Amberangel - czyta艂am Tw贸j topik - nie 艂am si臋 niekt贸rym jest b. trudno widzie膰 sukcesy innych. Lubi膮 owszem krytykowa膰, ale pochwa艂a nie przechodzi im przez usta. 鉂わ笍 My jeste艣my z Ciebie dumne! Brygidka - witaj w naszym gronie. 馃尰 Alicjo - nie daj si臋 tym ciastkom. Pewnie s膮 z pszenicy? 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce schudnac
Xenia znalazlam topik gdzie opisali co wolno czego nie wolno jesc z moja grupa krwi .Pisalas o nim na swoim topiku:) Nie dam rady wszystkiego zmienic to jeszcze gorsze niz inne diety wszystko co lubie jest zabronione:( Postaram sie cos wprowadzic w zycie ale napewno nie bede mogla az tak sie przestawic,a oszukiwac sie nie moge. Xeniu ja juz schudlam w zeszlym roku wazylam ponad 90kg Teraz nie wiem jak mi sie to udalo Jedno co napewno wprowadze to salatki greckie:) i zmienie chleb z pelnoziarnistego na zytni Bede jadla sardynki i pstragi,karpie:) soji nie jadlam ,moze cos wymysle ,ale nie wiem co wybrac zeby mi posmakowalo ,moze podrzuc jakis pomysl na danie z soja:) sera nie moge miesa nie moge ryby nie wszystkie oj ciezko bedzie a pekinke moge? ser feta tez jest zly? tunczyka zawsze wcinalam:( sledzie tez:( owoce swieze sa dla mnie nie wskazane nie ze wzgledu na moja gr krwi tylko ze wzgledu na watrobe:( po nich mam brzuch jak balon np po sliwkach:( makaron moge ,ale z czym ten makaron jesc? ale mam dylemat calkiem sie zamotalam Goraco pozdrawiam馃尲

Udost臋pnij ten post