Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość domalka
Do emist! Myślę że nie masz powodów do obaw mi kiedyś też to się przydażyło i nie było problemów. W związku z tym że był to drugi tydzień to nie masz się o co martwić bo zabezpieczenie trwało, co innego by było jeśli byłby to pierwsz lub trzeci tydzień. W razie wątpliwości radzę wybrać się do gin po najbliższej 7 dniowej przerwie i rozpoczęciu nowego opakowania.

Gość IwOo
A ja mam takie pytanko..dzis mam 3 dzien brania tabsów i biore je o 17..no a koło 20 miałam problemy żołądkowe..tzn nie była to biegunka ale luzny stolec i tu własnie rodzi sie pytanie czy tabletka zdązyła sie wchłonąc? I czy antykoncepcja działa?

Gość pryszczolka
ja mialam przepisane Jeanine ze wzgledu na tradzik i dopiero miedzy 4 a 5 opakowaniem zauwazylam ze sa wieksze rezultaty, ale jeszcze lykne jedno opakowanie i odstawiam, ciekawe co wtedy bedzie z moja twarza??? moze jednak ktos mi napisze jak bylo po odstawieniu?

Do DOMALKA i wszystkich zainteresowanych wátkiem :ZAPOMNIANA TABLETKA : Dzieki za odpowiedz domalka! ;) Rozmawialam na ten temat ze swoim ginekologiem i powiedzial ze nie mam powodow do zmartwien. Takze jestem spokojna. Pozdrowionka

Gość domalka
Hej dziewczynki! Znalazłam najtańsze Jeaninki.Kupiłam je w Olsztynie w Dukacie za jedno opakowanie zapłaciłam 29,90.Jeśli któraś z was znalazła tańsze to piszcie gdzie.Pozdrawiam :-)

Gość ki-ki
cześć mam na zbyciu jedną paczkę jeanine ( lekarz zmienił mi tabletki) Chętne proszę o kontakt haribo80@go2.pl

Gość kralunia
Hej dziewczyny :) Mam do sprzedania tabletki Jeanine, opakowanie nieotwierane, data waznosci na opakowaniu 10.2007r. cena widniejaca na opakowaniu to 33,50zl, ja chcialabym odsprzedac za 22zl + koszt wysylki 4zl Zainteresowane przosze o kontakt na maila: amicus9@poczta.onet.pl

Gość Nieśka
hejka wszystkim mam pytanie, ponieważ ostatnio byłam chora i oprócz jeanine brałam dosyć dużo innych tabletek. Boję się współżyć z moim chłopakiem, bo wiem że trzeba pewien czas odczekać albo dodatkowo się zabezpieczyć. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile mniej więcej potrzeba czasu po odstawieniu antybiotyku, aby znowu bezpiecznie można było współżyć? pozdrawiam, Nieśka:)

Gość IwOo
Witaj w klubie własnie mam ten sam problem :) To jest tak antybiotyki obniżają anty wiec podczas kuracji antybiotykowej i 7 dni po niej powinnas sie dodatkowo zabezpieczac..i dla wiekszej pewnosci nie ró przerwy :) pozdrawiam

Gość aguskin
mam do odsprzedania 3 opakowania jeanine ważna do 10. 2007 a czwarte dorzucam gratis do 08. 2007, oczywiście te trzy opakowania tez sprzedam taniej niż kupiłam, zaineresowane proszę o maila aguskin@gazeta.pl miejsce odbioru Łódź.

Gość Nieśka
hejka wszystkim, mam znowu mały problem:( jak już pisałam prędzej jestem na antybiotyku, dziękuję bardzo za odpisanie IwOo, chciałam wiedzieć czy to iż biorę antybiotyk może wywołać jakieś krwawienia? Jestem w połowie 3 opakowania jeaninek i zaczęłam dosyć mocno plamić, denerwuję się czy wszystko jest dobrze:( proszę o szybką odpowiedź:( pozdrawiam, Nieśka

Gość IwOo
Podczas pierwszych opakowań tabsów ma prawo byc cos nie tak..np plamienia..nie jestem pewna czy to przez korelacje z antybiotykiem ale jestem pewna ze to normalne i wszystko jest oka :) Poprostu organizm musi przywyknąc. A jak jeszcze Cie nie uspokoiłam to masz tu numer 0801 170 170 i pod nim powinni Cie uspokoic specjalisci (to pogotowie antykoncepcyjne ) pozdrawiam

Gość Nieśka
dziękuję bardzo IwOo. O tym, że mogą wystąpić plamienia wiedziałam, bo miałam takowe, ale przy pierwszym opakowaniu i potem się skończyły, dlatego teraz się tak zaniepokoiłam. Jestem trochę spokojniejsza, ale chyba i tak wybiorę się niedługo do mojego ginekologa;) pozdrawiam, Nieśka

Gość iskra_22
witam was po przerwie, znowu zdaje raport z Jeaninek, jestem juz przy 3 opakowaniu jest ok, juz nie ma zadnych efektow ubocznych,powiekszyly mi sie piersi co wlasciwie nie musialo nastapic ale coz,moze nawet lepiej.... zadnych plamien,slabosci,bolow glowy... ale wlasnie czytalam ze te tabletki maja pomagac na tradzik, narazie na twarzy robi mi sie go wiecej niz do tej pory ale licze na to ze ok.4 opakowania moze sie zmieni nieco...bynajmniej tabletki mi odpowiadaja,nie tyje i nic,wiec z powodu wiekszego tradzika nie zrezygnuje.... przy innych to tylam ok.6-8 kg..... pozdrawiam was wszystkie:-)))

Gość DariSSa
Witajcie :) Ja za pare dni koncze brac 2 opak.Janine :P i poki co wszystko jest superr. :) tez nie mam plamien, w ogole nie przytylam raczej mozna powiedziec ze troszke schudlam, ale to nie bylo konieczne :P a co do tradziku to zawsze mialam z nim problemy ale tak stwierdzajac i podsumowujac to widze naprawde rezultaty :) co mnie bardzo cieszy :) A mam takie male pytanko do ISKRA_22 :P czy piersi powiekszyly Ci sie dopiero po braniu 3 opak. czy nastapilo to juz wczesniej :P ?? pozdrawiam...:)

Gość asz.
Hej. Biorę Jeanine 11 dni i właśnie przez te 11 dni mam okres. To znaczy "normalny" to on może był przez 4-5, a teraz to ja nie mam pojęcia co jest :| pół dnia praktycznie nic, a potem nagle naraz spore krwawienie i koniec... znowu przerwa. I w sumie od tych 4-5 dni tak mam raz na dzien... Mam się już martwić?

Gość anankee
Hej !!! OOO jak dobrze ze znalazłam tą stronkę, lekarz mi zalecił te tabletki bardziej leczniczo ale od razu mi powiedział ze jak bede miała plamienia to zeby sie nie przejmowac tylko brac dalej... wiec nie ma co sie martwić. Biore dopiero drugi dzień... ale mam nadzieję że będzie dobrze.... Pozdrowienia dla wszystkich!!!!

Gość IwOo
asz. to dlatego ze organizm sie przyzwyczaja do hormonów..dopiero zaczynasz wszystko jest jak najbardziej wpozadku :) pozdrawiam

Gość iskra_22
do dariSSa: piersi mi sie powiekszyly wlasciwie juz przy pierwszym opakowaniu, wlasciwie to byl efekt pierwszy jaki zauwazylam.

Gość asz.
Dzięki... Tak się dziwiłam, bo okres miałam czasem 6-7 dni, więc niby powinnam się przyzwyczaić. Ale babka, która przypisała mi te tabletki powiedziała ze bedzie trwało krócej... No i jest 12 dzien i nadal jest to samo... Szczerze mówiąc bardziej mnie to wkurza niż martwi... Ale nic. Zobaczymy.

Gość MlodAAA
hey wiem ze to moze byc glupie pytanie ale zastanawiam sie czy czeste oddawanie moczu moze byc przyczyna ciazy. stwierdzam jednak ze nie mam choreo pecherza :) pozdro

Gość J....
hey Dziewczyny :) Poniewaz zaczne brac niedlugo 3 opakowanie janine :) ale jak czytalam na forum ze wiekszosc wam urosly piersi a mnie nie, w ogole :( poniewaz mam bardzo male piersi to mialam nadzieje ze chociaz troszke :):P ale moje pytanie dotyczy tab. ktore pojawily sie na rynku chodzi mi o Niveralizone Women to tabl. na bazie ziol ktore ''niby'' powiekszaja biust:) i czy branie ich moze mi zaszkodzic, jeli biore tabl.antykoncepcyjne :( prosze o odp pozdrawiam :)

Gość IwOo
Kazdy organizm reaguje inaczej na tabletki..jednym rosną innym nie..jednym znika trądzik innym sie nasila..jak zaczełam brac Jeanine to lekarz powiedział mi ze biust moze mi zmalec bo one nie zatrzymuja wody w ciele i zazwyczaj kobiety narzekają ze im sie zmniejsza..ale mamy tutaj na forum mase przypadków ze to nie reguła :) He ja tez do nich naleze bo w życiu takich piersi nie miałam..musiałam wymienic wszystkie staniki! Co do tych ziołowych tabletek..nie powinny reagowac z tabsami..jednak sprawdz skład i to co jest w ulotce..bo np jak jest z tam dziurawiec to odpadają bo dziurawiec obniza działanie..a swoją drobą..myslisz ,ze po jakis tabletkach ziołowych urosną Ci piersi?:) He nie wiem ile masz lat ale podejrzewam ze jakos w moim wieku wiec spokojnie biust urosnie bo jeszcze masz troche czasu:) pozdrawiam

Gość Jaaaa....
hey dziewczyny :) tak sobie czytalam wasze komentarze na temat biustu :P zaczne brac 3 opakoanie janine mam 21 lat i niestey male piersi :( czy wam urosly moze po tych tabletkach?? mnie nie urosly skoro jestem juz na 3 opak i chyba tak nie bedzie ::(:( pa :)

Gość majka -
czesc dziewczyny! wszystkie tak rozpisujecie sie na temat jeanine i mam nadzieje ze i ja cos tu bede mogla dopisac o swoich spostrzerzenich. tyle ze za jakis czas dopiero!!! dzisiaj kupilam pierwsze pigły w życiu i wlaśnie jeanine! mam nadzieje ze moje doswiadczenia z nimi tez beda tak pozytywne jak wasze!!! pozdrawiam!!!!!!!!! :-)

Gość magdar84
wiecie co, biore jeanine jakies 3miechy i jestem zadowolna bardzo, bo zamienilam je z Regulonem, po ktorych bylam smętna, bez zycia, opuchnieta.. przy tych niemam takich objawow. ale zaniepokoilo mnie jak dzis spojrzalam w neta na ich temat ponownie, i okazalo sie ze maja cyt: konska dawke hormonow" źródło: http://www.antykoncepcja.com.pl/JEANINE.htm teraz zastanawiam sie nad zmianą :/ wlasnie ze wzgledu na ta ilość :/ jescze chcialam napisac, ze dziwią mnie tak wysokie ceny jeanine, jak niektore dziewczyny pisaly tutaj, ze kupuja je za 45zl nawet, ja mam swoja obcykana apteke, gdzie klupuje je za 29zl :) choc musze przyznac ze w innych aptekach w moim miescie sa one za 43 pozdrawiam :)

Gość magusita
a piersi jakos nie rosna heh

Gość IwOo
Mi rosna jak szalone..juz mam dosyc..ale lekarz ostrzegał ze mogą zmalec lub nie rosnąć..co organizm to inna historia

Gość tija
czy moglybyscie zdradzic jakies miejsce w wwie z tanszymi jeaninkami?:)

Gość kicik
Witam, sprzedam nowiutką receptę na 2 opakowania jeanin. Cena 20 zł. Info pod nr 501 646 616 do niedzieli. Iza.