Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yamato

Ciąża? Czy moge być w ciąży? czy to ciąża? jakie prawdobodobieństwo?

Polecane posty

hej!! mam takie male pytanko ... mam w miare regularny okres (28 dni), ale od tygodnia mi sie spoznia ... napewno nie z powodu ciazy bo z nikim nie spalam w tym czasie ... chodzi mi o to ze kochalam sie w 3-4 dzien po spodziewanym terminie miesiaczki (byl to stosunek przerywany) czy jest mozliwosc ze moge zajsc w ciaze ?? dalej nie dostalam okresu :(

Gość wiadomosci kiepskie
niestety , wszystko wskazuje na to ze jednak jestes w ciazy plemniki sa bardzo zywotne nie musi dojsc do wytrysku, a przerywany to nie antykoncepcja

Gość kochana18
oczywiscie ze mozliwe. mozna miec 2 jajeczkowania w okresie i pewnie tak mialas

Gość o ile mi wiadomo to
okres może występować do 9 miesiaca ciazy. Wiec nie ciesz sie tak Marcellino!!! Ja Ci to mowie. Jestes. ;D

Gość Marcellino
ale Ty jeeestes wiesz, qrcze czlowiek tu pisze zeby porade dostac jaką a Ty tak bez ogrodek potrafisz z dołowac dlaczego dlaczego ludzie sa tacy okropni takie trudne dni zamiast przytulic, pocieszyc to jeszcze nakopią a co ten caly okres to po ciązy tez moze siema???

Gość 12342
Fantastyczny, pomocny topik!!! widzę wyraźnie, że moje dolegliwości dokuczające mi w ciągu dwóch ostatnich lat to po prostu ciąża, a nie powtarzające się cyklicznie eksperymenty przeprowadzane przez kosmitów. Z drugiej strony to chyba jednak ciąża z kosmitą muszę się pomęczyć jeszcze z rok zanim urodzę sobie tego małego genialnie inteligentnego i proporcjonalnie nieurodziwego mieszańca. Dziękuję za wyczerpujące, barwne opisy.

Gość Marcellino
cos sie dzieje z cialem, niewiem czy mi sie fetyszyzuje, czy nie ach kiedyz urosna mi wreszczeie piersi i dam rade karmic??? karmiace piersi to tabu a zaraem fetysz normalnie kobieta nie pozwoli zachiny dotknąc takich - rezerwacja zawola a dla faceta to fetysz jak nic stane wiec sie chyba fetyszem, tylko dla kogo, przeciez nie dla partnerki ??? zamyka sie wiec kulturowe koło, zobaczymy jak dalej sie potoczy poki co musze adaptowac sie w nowej sytuacji, kupilem w markiecie wkladki laktacyjne o niee jeszcze niepotrzebne ale na zapas, troche sie krepuje ich widoku, przeciez to fetysz - lub jego element by sie oswoic bede stawial sobie piwo na razie na nich, sa milutkie i mięciutkie az sie zawstydzam i robi sie mokro tylko bedzie problem jak je usuwac w pracy, mamy wspolny kibel i kolezanki i koledzy zagladaja tam na pewno, jak w koszy znajdą takie kolko to dopiero bedą domysły radzcie wiec drogie mamy jak w pracy mam z karmiącym cycem dac sobie rade ???? co z kółkami ????

Gość spoon
ALE JAJA CO TO JEST ZA PORTAL WOGOLE?????!!!!!!!!HAHAHAHAAA JAKBYM BYLA GLUPIA TO BYM POMYSLALA ZE WY TU SERIO PISZECIE TAKIE BZDURY HAHAHHAAA!!!DAWNO SIE TAK NIE USMIALAM CZYTAJAC TAKIE WYPOWIEDZI!!!

od tygodnia nie mam miesiączki, pomimo wszystkich objawów okresu tzn. pryszcze, bóle menstruacyjne, zmiany nastroju...czy to możliwe, że mogę być w ciąży ? Nie uprawiałam sex-u o 6 miesięcy, ale petting owszem, choć bardzo uważaliśmy (ja i mój chłopak) i możemy wykluczyć taką możliwość..Co mam robić ?

Gość Marcelino
witaj niechetnie pomagam innym bo z moją ciązą mam za duzo problemow ,ale jakos mnie ujelas i postanowilem Ci odpowiedziec są własciwie 2 mozliwosci i nanie sie szykuj pierwsza - jestes w ciazy od 6 miesiecy, tylko nie zauwazylas (nieprzejmuj sie tym co Ci napiszą ze jak sie ma okres to nie mam ciązy - na kafeterii jest inaczej i wszystkie statystyki biorą w łeb) dryga :- zaszlas w ciaze podczas pettingu, poprzez przeniesienie plemnikow na palcach lub tamponie (w czasie poprzedniego okresu) lub siadając na mokrys spodniach Twojego partnera - co rowniez jest bardzo czeste na tym forum (jezeli nie czestsze) jest jeszcze trzecia: ze usiadlas na koldrze innego chlopaka, lub klapie w kiblu szkolnym lub publicznym no i niestety stało sie (wiele kolezanek naszych kolezanek tak wpadło) w inne odpowiedzi, testy itp nie wierz - tylo Cie w krecaja radze zamiast na testy kase wydac na pieluchy, testy juz i tak nic nie zmienią, aborcji nikt Ci nie zrobi (chyba ze zgodnie z trendy na forum, bedziesz pic tydzien rymianek) tak czy owak diagnoza jest jedna - ciąza na 156,5 %

Gość spadłam z krzesła
niezły topic! oby takich było więcej!

Gość aj aj zanosi sie na deszcz
UWAZAJ !!! przeciez spadanie z krzesla to najbardziej wiadomy znak i zwiastun bycia w ciazy kazdy przedszkolak to wie i jeszcze bylo w filmie 'znaki' i gladiator i miasto aniolowa i sie wzrusze zaraz

Gość kakakak
(kwiat) (usta) :D

Gość Marcellino
teraz uwaga, chyba wszystkie moje zabezpiezcenia biorą w łeb kicham na okrągło, brzoza mnie uczula i światło słonecze zdaje sie ze osłabiam moją antykoncepcje do zera wytryski miewam na zewnątrz ale kazdy wie ze to zadne zabezpieczenie obawiam sie tez ze kichanie niedosc ze osłabia działania tabletek to jeszcze moze byc nieuchronnym zwiastunem ciązy wiec nadal wszystko sie potwierdza ot co

Gość łolaboga
no teraz to kjuz przesadzilas chyba ze cie ufo porwalo

Gość Buhaha
... raczej :)

Gość Marcellino
juz mi sie poprawiło a tu czytam przeczucie to podstawa, zadne testy tylko przeczucie, wsłuchanie siebie to jest najlepszy objaw po za tym: rodzynki, kłócie, bule, piersi, cimne aureolki, wieksze piersi, apetyty, zgaga, mdłosci, kreska na brzuchu, wypadanie włosów, psucie sie zebów, wydzielina bialawa z sutka, czeste sikanie czyli czestomocz, kreska na brzuchu (ciemnieje od pierwszych godzin) skórcze macicy, mrowienie w rekach, bule w kregosłupie, bóle głowy, zmęczenie, ciągła ochota na sen, potrzeba przytulania na okrągło, rzyganie, mrówki w nogach, zawroty głowy, obrzmienie sutków, wydzielna z pochwy, sluz sliski, mrowienie w sutkach, a takze wiele wiele innych wszytkie mogą wystapic razem od pierwszych godzin - wtedy jestes szczesciarą bo wiesz na pewno od razu (lub po paru dniach) lub pokolei, pojedyńczo, naprzemiani parami lub - nie wystapic wcale wiec jednak wszytkie je mam, i razem i na przemian a tak sie staram tak uwazam i zabezpieczam i co znowu wpadłem i kto mi pomoze dziewczyny ratujcie moze jakis napar z rużanku abo sporysz czy absynt mi pomoze??? i co ja terz zrobie, jak ja rodzicom sie wytłumacze ??? czyekam do wyborów, potem moze becikowe choc dostane tymczasem pa

Gość patrycja45
powiedzcie mi cz to aby ciaza???zauwazylam u siebie z miesiaca na miesiac wiekszy brzuch???

Gość Marcelino
ostatnio, przez dłuzszy czas w ciazy nie bylem jakos tak sie porobilo ze zadna z moich znajomych tez nie moze to wplyw tego ze w basenach , latem, moze czujemy sie pewniej bo wode mocniej chlorują ale przeciez plemnik nie bakteria i chlor mu nie szkodzi jesli tak to musze sie zastanowic, ostatnio plywalem obok chlopca ktorego ewidentnie podniecalo plywanie (wiadomo oco chodzi - bylo widac - a on sie nie krył) nie, zeby sie masturbowal wew wodzie ale..., te krople zwaną tym plynem (jak mu tam) mogl miec - a tam wiadomo miliony plemnikow i co teraz znowu zniepokojem obserwuje swój brzuszek i wpatruje sie w te kreske o ktorej wczesniej pisalem , co to pojawila sie , jak ogoliłem sobie łono i przyrodzenie [ (pachy tez gole dla jasnosci) bo mniej bakterii sie tam zbiera (i mniej sie poce i ładniej mi tak) i nie wierze mojej ginekologowce ze włosie stanowi bariere dla wirusow i bakt i ze nie powinienem stringow nosic ] - patrze wiec na te kreske i schizy mam czy ta ciaza mnie dopadla czy nie chyba zglosze sie na grzende tam poradzą co robic z takim przypadkiem tymczasem pa ide do kilbla zmienic stringi i obejzec kreske

Gość mokka kafe
czy jak ostanio wyszlam na dwór jak bylo pylenie kwiatów to moglo mnie zapylic prosze o pilną odpowiedz

Gość mokka kafe
????????????/

Gość Marcellino
uff, upaly i zawroty glowy minely pozostaly zaspane oczy po ni....eprzespanych nocach co wiecej co bedzie dalej o wlasnie dzisiaj , odkryłem na nowe ze moge byc w ciazy najwazniejszy objaw niemam okresu i niesmakuje mi kola-coca poprostu wstrentoclizm a juz nasze babcie wiedzialy ze co jak co ale niesmak na kole to typowy objaw ciązy musze to przemyslec, odezwe sie potem ach i zapach etyliny mnie brzydzi ( czy moge byc w ciazy?????) pa

Gość zuzuzu
Npamiętam czy ciążę oznacza jak Ci nie smakuje pepsi czy koka kola. Chyba pepsi...ale głowy nie dam...A może to był muchozol? No nie wiem już... Ale ta etylina... To może oznaczać ciążę. A jak jeszcze powiesz, że rozkładasz czasem w domu parasolkę albo oglądasz telewizję o 16;35 w czwartki to już będę pewna na 100%. A można mi wierzyć, bo sama jestem w ciąży średnio 3 razy w miesiącu. Jakby co to znam dobre metody usuwania.

Gość kisia120
a ja dzis zjadlam budyń czekoladowy potem szynke z majonezem i ogorki z chrzanem, teraz mi nie niedobrze .a i bolą mnie piersi bo mam dostac okres niedlugo czy to jest ciążą??:)

Gość aGneska
Trzy dni wczesniej spałam bez zabezpieczenia tzn nago z facetem Czytałam gdzies , ze jak sie śpi w skarpetkach to nie mozna zajść w ciąże Jednak dzis rano jak sie obudziłam stwierdziłam ze jest mi niedobrze i szybko pobiegałam do łazienki zrobic Test Wyszedł pozytwanie Ale to dopiero 3 dzien od prawdopodobnego zapłodnienia Ciagle siusiam Dziewczyny doradżcie czy Moge być w ciązy? jakie sa jej wczesne objawy?

Gość jaaa tez
podnoszę topic dla wszystkich w niepewnosci

Gość twinkle
aga jak byly to biale skarpety to ciaza na bank, bo wtedy kobieta tak mocno spi ze gdyby nawet cale wojsko...ten to nic nie kumasz..taka jest moc bialych skarpet..a i jak masz lewa na prawej nodze to chlopak bedzie..a i zmierz temp jak masz jedna kreske wyzej to 100% byl twoj facet...takze choc ojca znasz na bank:)

Gość aGneska
dzieki za pomoc zmierzyłam temp. mój facet