Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
- ewunia -

najlepszy salon fryzjerski we Wroc艂awiu...

Polecane posty

Go艣膰 lagala1
Dodam tylko 偶e chodzi mi o salon we Wroc艂awiu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stuletnia doda
zobaczcie jak b臋dzie wygl膮da艂a jako staruszka, trzeba wejsc na flesik.pl linki tu nie wszystkie dzialaja :) jest te偶 mega wpadka edyty g贸rniak podczas premiery swojej p艂yty we wtorek wpisujcie flesik.pl duzo fajnych informacji takich, jakich nigdzie nie znajdziecie

Udost臋pnij ten post

do lagala1 Witaj. Musisz si臋 zastanowi膰 nad tym czy odpowiednim okresem na dekoloryzacj臋 jest obecna chwila. Po pierwsze jak piszesz masz zniszczone, suche i d艂ugie w艂osy. Robi膮c dekoloryzacj臋 musisz zda膰 sobie spraw臋, 偶e to pogorszy jeszcze bardziej wygl膮d i "zdrowie" w艂osa. Mo偶e na pocz膮tek warto zainwestowa膰 w porz膮dn膮 mask臋 i szampon by poprawi膰 jako艣膰 w艂os贸w i dopiero p贸藕niej zrobi膰 dekoloryzacj臋. Je艣li zrobisz j膮 od razu w艂osy b臋d膮 ci si臋 艂ama膰, wypada膰 itp. Najlepiej udaj si臋 do jakiego艣 dobrego Fryzjera i zapytaj jak si臋 przygotowa膰 do dekoloryzacji i co ci mo偶e poleci膰. Reklamom w telewizji nie wierz bo produkty sklepowe to najcz臋艣ciej wielka 艣ciema. Dobrych produkt贸w nie trzeba reklamowa膰. Mam nadziej臋, 偶e troch臋 pomog艂am i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lagala1do Ewa_wroc
Ewa_Wroc do lagala1 Witaj. Musisz si臋 zastanowi膰 nad tym czy odpowiednim okresem na dekoloryzacj臋 jest obecna chwila. Po pierwsze jak piszesz masz zniszczone, suche i d艂ugie w艂osy. Robi膮c dekoloryzacj臋 musisz zda膰 sobie spraw臋, 偶e to pogorszy jeszcze bardziej wygl膮d i "zdrowie" w艂osa. Mo偶e na pocz膮tek warto zainwestowa膰 w porz膮dn膮 mask臋 i szampon by poprawi膰 jako艣膰 w艂os贸w i dopiero p贸藕niej zrobi膰 dekoloryzacj臋. Je艣li zrobisz j膮 od razu w艂osy b臋d膮 ci si臋 艂ama膰, wypada膰 itp. Najlepiej udaj si臋 do jakiego艣 dobrego Fryzjera i zapytaj jak si臋 przygotowa膰 do dekoloryzacji i co ci mo偶e poleci膰. Reklamom w telewizji nie wierz bo produkty sklepowe to najcz臋艣ciej wielka 艣ciema. Dobrych produkt贸w nie trzeba reklamowa膰. Mam nadziej臋, 偶e troch臋 pomog艂am i pozdrawiam dzi臋kuj臋 Ewa_Wroc:) u偶ywam dobrych szampon贸w odzywek ,masek , a u fryzjera by艂a ostatnio w salonie "Ines" przy Legnickiej i tam powiedziano mi 偶e 艣ci膮gn膮 mi ten czarny kolor, koszt 400 z艂,w艂osy mam do 艂opatek teraz bo du偶o scie艂am,musze co艣 zrobi膰 z tym czarnym kolorem bo mam ju偶 spore odrosty a moje naturalne w艂osy sa gdzieniegdzie ju偶 siwawe. w zwi膮zku z tym wygl膮da to ma艂o ciekawie. Cienkie i suche w艂osy mi艂am i mam od zawsze .reklamom nie wierz臋, czyta艂am na foravcho o r贸偶nych p艂ynach,dekoloryzatorach ktore mo偶na samemu zrobi膰 w domu,ja si臋 tego nie podejm臋 poniewa偶 uwa偶am 偶e co fachowiec to fachowiec st膮d moje pytanie na forum tutaj o dobrego fryzjera,dobry salon. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wete.
drogie panie polecam studio urody ivea salon kt贸ry jest przy samym stadionie, w koncu zrobiono mi pi臋kny blond... a przy okazji um贸wilam sie na kosmetyke na laser:) polecam kobietki serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliceee333
Nie polecam Janusza Fija艂kowskiego. Kiedy艣 艣cina艂am si臋 u niego, wiele lat temu jeszcze w hotelu Wroc艂aw. Potem mia艂 salon na Po艂anieckiej a teraz (chyba) te偶 na S艂owia艅skiej. O ile kiedy艣 by艂am zadowolona tak teraz rozczarowa艂am si臋 okrutnie. Z tego co si臋 zorientowa艂am robi tzw. swoje "popisowe" fryzury, kt贸re nie s膮 ani na czasie ani twarzowe. Dobry fryzjer dobiera uczesanie indywidualnie do twarzy danej osoby, on tego zwyczajnie nie potrafi. Klientela mu si臋 wyra藕nie postarza艂a przez to. Jestem bardzo niezadowolona. Przestrzegam przed eksperymentowaniem u tego pana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blissss
A ja szukam p. Magdy z Eccelente. Miala tam z tego co dowiedziaalm sie z salonu, praktyke jesienia 2011. Taka sympatyczna dziewczyna, mloda, w okularach :) prosze o info, jesli ktos wie gdzie mozna ja odnalezc. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twor36
najlepszy fryzjer meski p.ziutek na grabiszynskiej 24,polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belloi
ja polecam nowo otwarty salon na 艣w Antoniego jest tam przepieknie a jaki艣膰 perfekcyjna. www.saloninspiracja.pl POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O MATKO,.,
Zastanawiam si臋 czy ta osoba co chcia艂a t膮 trwa艂膮 na te spiralne wa艂ki w ko艅cu je zrobi艂a? Specjalne wa艂ki nie pomog膮 jak sie nie ma specjalnych w艂os贸w;) Przeciez nie od dzi艣 wiadomo,偶e w艂os w艂osowi nie r贸wny i jedne w艂osy maj膮 pradyspozycje by wyczarowac z nich cuda a inne nie. Te wa艂ki to bardzie gad偶et ni偶 profesjonelny przyb贸r do w艂os贸w;) Przydaja si臋 kiedy kt贸ra艣 ma w艂osy za pas;) Przy takich za 艂opatki zak艂adanie ich to czyste wyg艂upy;)) Spiralna trwa艂a to technika spiralnego nawijania w艂os贸w na klasyczne wa艂ki)))) A w艂os贸w kt贸re nadaj膮 si臋 na taka trwa艂膮 mamy na planecie ziemia (bior膮c pod uwag臋 tylko ras臋 bia艂膮)jakie艣 od 5% do max.15%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O MATKO,.,
Zastanawiam si臋 czy ta osoba co chcia艂a t膮 trwa艂膮 na te spiralne wa艂ki w ko艅cu je zrobi艂a? Specjalne wa艂ki nie pomog膮 jak sie nie ma specjalnych w艂os贸w;) Przeciez nie od dzi艣 wiadomo,偶e w艂os w艂osowi nie r贸wny i jedne w艂osy maj膮 pradyspozycje by wyczarowac z nich cuda a inne nie. Te wa艂ki to bardzie gad偶et ni偶 profesjonelny przyb贸r do w艂os贸w;) Przydaja si臋 kiedy kt贸ra艣 ma w艂osy za pas;) Przy takich za 艂opatki zak艂adanie ich to czyste wyg艂upy;)) Spiralna trwa艂a to technika spiralnego nawijania w艂os贸w na klasyczne wa艂ki)))) A w艂os贸w kt贸re nadaj膮 si臋 na taka trwa艂膮 mamy na planecie ziemia (bior膮c pod uwag臋 tylko ras臋 bia艂膮)jakie艣 od 5% do max.15%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fernaandyna
Dla odmiany nie b臋d臋 pisa膰 o najlepszym salonie, b臋d臋 ostrzega膰! Janusz Fija艂kowski to najgorszy fryzjer we Wroc艂awiu (widz臋, 偶e wspomniany ju偶 powy偶ej). Okropn膮 mi zrobi艂 fryzur臋, po prostu p艂aka膰 mi si臋 chcia艂o. Nie wspominaj膮c o tym, 偶e musia艂am czeka膰 bo kogo艣 wcisn膮艂 po znajomo艣ci przede mn膮. By艂am taka w艣ciek艂a, 偶e pok艂贸ci艂am si臋 z kole偶ank膮 kt贸ra mi go poleci艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XFhzdxghncgn
nie polecam Piotrka, kt贸ry pracowa艂 u Berendowicz&Kublin. Ch艂opak mi艂y, fajny- ale w艂osy spieprzy艂 mi tak, ze szkoda gada膰. Fatalny jest i nie tylko ja mam tak膮 opini臋- kole偶anki te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja pocecam siebie
i nie polecam innych bo mo偶na o艂ysie膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na si艂臋 czarna
Polecam unikanie Unique. Przerost formy nad tre艣ci膮. Posz艂am naprawi膰 efekt "wiejskiego fryzjera" po trzech wizytach, dwukrotnej dekoloryzacji i pozbyciu si臋 500 z艂. osi膮gn臋艂am efekt "wiejskiego fryzjera". Do tego brak klasy ze strony w艂a艣ciciela. Nie podj臋艂am dyskusji, bo by艂am zbyt os艂abiona tak膮 postaw膮. Jedynie mog臋 przestrzec.

Udost臋pnij ten post

Szukam dobrego fryzjera we Wroc艂awiu, ale takiego, kt贸ry nie spowoduje, 偶e jako student zbankrutuje ;(. Tak ok 60-70 z艂 max. Mam d艂ugie w艂osy do po艂owy plec贸w i s膮 bardzo podatne na falowanie i wywijanie si臋 ka偶dy w inn膮 stron臋, nie mog膮 by膰 te偶 cieniowane, bo robi si臋 z nich tzw. "siano :(. " Jedno z艂e ci臋cie i w艂osy do wyrzucenia, dlatego wizyty u fryzjer贸w to dla mnie katorga a nie przyjemno艣膰. Du偶o os贸b zachwala Pani膮 Kasi臋. Warto? Je偶eli tak to prosz臋 o dok艂adne namiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sapciu
Prosze bardzo o namiary na Sebastiana ,ktory pracowal w Saloniku dla Pan i Panow przy Kosciuszki a wczesniej znajdujacym sie w Przejsciu Garncarskim...blagam!!!!Kiedys uratowal mi kolor wlosow po fatalnym bledzie innego fryzjera i znowu potrzebuje jego pomocy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nimportequi
Nie polecam salonu Mariposa my hair we Wroc艂awiu. My艣la艂am 偶e wydaj膮c 200 z艂 na fryzjera mog臋 liczy膰 na fachowe podej艣cie do sprawy, jednak bardzo si臋 rozczarowa艂am. Mia艂am mie膰 ROZJA艢NIANE w艂osy. Pan Mateusz stwierdzi艂, 偶e 偶eby nie niszczy膰 w艂os贸w u偶yje p贸艂-farby. W艂osy mia艂y by膰 rozja艣nione, w ch艂odniejszym odcieniu blondu. Z salonu wysz艂am z 偶贸艂t膮 czapk膮 na g艂owie koloru kurczaka wielkanocnego. 呕eby tego by艂o ma艂o po powrocie do domu odkry艂am 偶e mia艂am posklejane kawa艂ki farby tu偶 przy nasadzie w艂os贸w, kt贸re zesz艂y dopiero po tygodniu. Nazajutrz, po farbowaniu umy艂am w艂osy jednak by艂y one tak suche i sianowate, 偶e nawet po u偶yciu od偶ywki nie mog艂am ich rozczesa膰. Gdy wr贸ci艂am do salonu pan Mateusz powiedzia艂 mi, 偶e u偶y艂am z艂ej od偶ywki i 偶e to wina moich w艂os贸w bo jestem blondynk膮... Szkoda tylko, 偶e po poprzednich farbowaniach nigdy nie mia艂am problem贸w z w艂osami i zawsze by艂y 艂adne i zadbane. Teraz wygl膮daj膮 po prostu na zniszczone;/ Zaproponowano mi regeneracj臋 w艂os贸w jako form臋 zado艣膰uczynienia, ale straconych pieni臋dzy i nerw贸w ju偶 nikt mi nie zwr贸ci. To jest jaka艣 kompletna pora偶ka. 200 z艂 za zniszczenie sobie w艂os贸w... Zwyk艂y przerost formy nad tre艣ci膮. Salon pi臋kny, 艂adne meble, kawusia itp, ale umiej臋tno艣ci fryzjerskich i profesjonalizmu brak. Stanowczo odradzam!

Udost臋pnij ten post

nie wiem kt贸ry jest najlepszy, bo ja zawsze wybieram na chybi艂-trafi艂, patrze tylko na ceny, bo kiedy chc臋 tylko 艣ci膮膰 suche i zniszczone ko艅c贸wki to nie potrzeba do tego wirtuoza sztuki fryzjerskiej. niestety, za zwyk艂e wycieniowanie w艂os贸w p艂ac臋 30 z艂otych, bo mam d艂ugie w艂osy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marzenie00
Chcia艂abym poleci膰 moja juz na pewno stala fryzjerke, chodzi艂am do Tomka do Qualite i Kamila z Broadway'a te偶 by艂am zadowolona ,poniewa偶 sie poprzenosili dosta艂am namiary na Beat臋 z Salonu Kamea z Nowowiejskiej 4 ,mam super dobrany kolor z jasniejszymi refleksami i strzyzenie takie ,偶e same mi si臋 uk艂adaj膮 po prostu idealnie,skuscie si臋 bo warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewijaaa
do skrzacik 1988 skrzaciku jezeli szukasz dobrego fryzjera i chcesz zaplacic za strz 60-70 z艂 a niechcesz cieniowania to wogole w czym problem jak ty chcesz tylko podci膮c koncowki normalnie najzwyklej na prosto ....to nie masz zadnego problemu to chyba nie jest takie trudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdag77
nie polecam CANDY STUDIO na Szczytnickiej we Wroc艂awiu. Co prawda pani cechowa艂a si臋 wieksz膮 kreatywno艣ci膮 ni偶 inne fryzjerki ale obcie艂a mnie 藕le i w dodatku niezgodnie z moim 偶yczeniem.

Udost臋pnij ten post

Witam, polecam ch艂opaka kt贸ry w艂a艣nie wr贸ci艂 z 5 letniego pobytu z USA i chce otworzy膰 zak艂ad we Wroc艂awiu. Poleci艂a mi go kole偶anka. Kiedy艣 pracowa艂 dla Matrixa we Wroc艂awiu na Pomorskiej. Ale wiedzia艂, 偶e chce czego艣 wi臋cej i wyjecha艂 zrobi膰 karier臋 w Angli a P贸藕niej w USA. Uda艂o mu si臋 naby膰 takiego do艣waidczenia jakiego chcia艂. Teraz wr贸ci艂 do Polski i chce zrobi膰 tu karier臋 i za艂o偶y膰 najlepsze studio fryzjerskie we Wroc艂awiu. Na obecn膮 chwil臋 strzy偶e w domu lub w zak艂adzie u swojego dziadka kt贸ry r贸wnie偶 jest fryzjerem. Nie mia艂 zbyt duzo czasu na robienie zdj臋膰, ale kilka umie艣ci艂 na stronach: http://mike-jakubowski.com/gallery.html http://nk.pl/#profile/30402121/gallery#!q?album=8 TELEFON: 600----042----609 Misiek 艣ci膮艂 mi w艂osy w taki spos贸b, 偶e teraz budz臋 si臋 rano i nie musz臋 uk艂ada膰 a mam je do ramion. A do tego bardzo mi wypada艂y, a po jego magicznym 艣ci臋ciu prawie nic nie wypada. Kolor dobra艂 mi super, i do tego w a偶 3 odcieniach. Wykona艂 mi masa偶 g艂owy i na艂ozy艂 mask臋 odbudowuj膮c膮. W艂oski pi臋ke. Szkoda, 偶e nie mam jak wstawi膰 zdj臋cia. Jest gody zaufania. Mo偶e kto艣 s艂ysza艂 w mie艣cie o Mi艣ku. To on :-)))) A znane salony fryzjerskie we Wroc艂awwiu omijam z daleka. Ka偶膮 s艂ono p艂aci膰 (Korona, Dominika艅ska, Rynek, Matrix Pomorska) a nic specjalnego nie oferuj膮. Fryzjerstwa nie da si臋 nauczy膰. Trzeba je genetycznie odziedziczy膰, szlifowa膰 i kocha膰 :-) Tak powiedzia艂 mi Misiek. Teraz tylko do niego b臋d臋 chodzi膰 i ka偶demu poleca膰, bo jest tego wart. M贸j m膮偶 jest te偶 oczarowany moj膮 metamorfoz膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona 789
Wie kto艣 mo偶e co si臋 sta艂o z Angel膮 z salonu Carlo Biani na Rynku?? Bo popad艂am w depresj臋 jak si臋 dowiedzia艂am, 偶e ju偶 tam nie pracuje. A je艣li nie wiecie to mo偶e mi polecicie kogo艣 kto jest naprawd臋 dobry i kto umie podejmowa膰 decyzj臋 za klienta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nizorka68
Rafa艂 w Denique jest dobrym fachowcem. Pracuje w salonie w Pasa偶u. Jak trezba to podejmie decyzje za Ciebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaapa
S艂ysza艂am o tym Rafael juz co nie co, g艂o艣no o nim w mie艣cie:D. Ale to chyba dobrze nie?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klienka
Witajcie polecam Janusza zPracowni Fryzjerskiej super fachowiec

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny! Dawid (fryzjer, kt贸ry pracowa艂 w Infinity na Cybulskiego) przyjmuje obecnie w salonie przy ul. Komuny Paryskiej 14 A. Podaj臋 link do strony na Facebooku: http://www.facebook.com/hairline.kremza tam jest numer telefonu do niego.. Jestem mega zadowolona ze zmiany wizerunku i polepszenia stanu moich w艂os贸w ;D Uwa偶am, 偶e jest to fryzjer godny polecenia!!!!! ;)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰