Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga22

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW

Polecane posty

Gość ja_biedna
pierniczku! Tobie tez dzieki! :* co do tych jajeczek to sie zle wyrazilam - chodzilo mi ojajeczka niezdolne do zaplodnienia. nerwy mnie nosza i wszystko przeinaczam. bralam skrzyp, drozdze lykalam, bellise... wszystko - nie pmaga! wlosy mi leca na maxa. a owlosienie hmmm... odkad pamietam to je mam... moj brat mowi do mnie pieszczotliwie "sierściuch" ... tzn. widzialam gorzej owlosione dziewczyny no ale ja tez mam wloski... no wlasnie, narazie wloski - pozniej moze "włochy" ... :( a powiedz i te Twoje plamienia to takie "okresowe" - tzn. czerwone? bo ja mam raczej takie brazowe ciemne... ohydne sa!

Hej babulce;) Piszę znowu już jestem po zakończeniu brania Clo,wczoraj czyli tak jak miałam ustalone w 12d.cyklu byłam na usg jak tam pęcherzyki czy na mnie podziałało i jest super,pęcherzyków 3 sporych w tym jeden 19mm i w dodatku jak stwierdził gin lada moment pęknie bo i tak wygląda i od dziś nakazane ostro przez 5dni się jak wy to nazywacie tutaj popularnie się przytulać bo jest baardzo duża szansa:D cieszę się jak diabli po wcześniejszych bezowulacyjnych cyklach,clo odrazu tak na mnie podziałało;) za tydzień mam zrobić PGN dla potwierdzenia czy aby pęcherzyki napewno popękały i w pon jadę z wynikiem do gina co dalej;) Pozdrawiam wszystkie i głowa do góry bez załamek bo jestem przykładem,że może być wszystko ok na drodze do sukcesu,chociaż dopiero to połowa;)

Gość ja_biedna
Dunia trzymam kciuki!!! ps. również skorzystam z tych Waszych receptur:)))

Brązowe, brązowo-czarne najpierw przechodzące w żywo czerwone i miesiączkę. W tej chwili to dla mnie norma.

Gość ja_biedna
a mi się kończą te plamienia wraz z @... cholera! a mam takie regularne miesiaczki!... i regularne brązowe, wstrętne plamienia! - miesiąc w miesiąc! A! i robia mi sie jeszcze zakola na glowie - nie rzucaja sie bardzo w oczy, ale ja juz je widze. zauwazylam je jakis czas temu ale nie mialam pojecia ze to moze byc z czyms powiazane - z choroba... myslalam ze to taka moja "uroda"...jak widac nic nie dzieje sie bez przyczyny. no i obolale piersi tuz przed plamieniem to tez dotyczy mnie! :( ... czasami jak sobie tak o sobie mysle to sie zastanawia jak to sie dzieje ze mam faceta! - i co najlepsze naprawde mu sie podobam;) dobre;p ...

Ale szalejecie z wpisami :) A ja czekam na @ już chyba ponad tydzień i nic a mam odczucia że się zbliża te bolące piersi wrrr... Nie mogę się doczekać bo przecież zaczynam stosowanie CLO i duphastonu. Mi coś mój sprzet na którym właśnie do was piszę strasznie zwalnia zanim coś napiszę i zobaczę to pół minuty mija chyba muszę przyspieszyć prędkość mjego laptopa.

nie powtórka tylko sonia pisze kilka razy żebyśmy sobie to do głowy wbiły i zrozumiały żeby powtarzać nie musiala hiihih..

Gość ankra50
Hihi, ale tu dzisiaj fajnie :)

No ładnie, tak się naśmiewacie z koleżanki ;) ale tłumaczenie o tym, żebyśmy sobie wbiły do głowy całkiem fajne- dziękuję;)

Gość ja_biedna
czy ktoś ma jakąś cudowną receptę na cerę?? jestem teraz w trakcie tak jakby "owulacji", której oczywiscie nie mam - ...bo po co? ;( ... i mam calą twarz w drobnych podskórnych krostkach które mnie okropnie swędzą! nie pomagaja toniki, skrzypy, drożdze... szukam czegos mocniejszego. używałam maści elocom - na recpte - nawet pomaagalo, ale jak sie tego za duzo stosuje to nadnercza wysiadaja wiec odstawlam... pomóżcie koleżanki!

No tak, bo elocom to maść sterydowa więc może szkodzić na nadnercza (i wbrew pozorom prowadzić do zaniku skóry). Ja doraźnie polecam Duac żel do smarowania. Pomogła mi dopóki leki nie zaczęły działać. Jakaś taka skąpa ta miesiączka, jak nie moja. Czekam dalej może się rozkręci.

Gość ja_biedna
dziękuję serdecznie. a ten żel jest na recepte czy bez?

Pierniczku ja też bym wolala takie skąpe :) Ogólnie przez chwilkę tu się śmiesznie zrobiło :P

Gość ankra50
Z okazji Dnia Kobiet:)wszystkim forumowiczkom życzę wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim duuuużo zdrówka i siły, żeby pokonać wszystkie przeciwności losu :)) Trzymajcie się cieplutko!

Wszystkiego najlepszego z okzjii Dnia Kobiet 🌻🌻🌻🌻🌻 Milo, ze troche usmiechu wkradlo sie na topik..oby go bylo jeszcze wiecej :D

Tak tak;)żadnej litości drogie koleżanki;) No i właśnie ponawiam pytanie poprzedniczki, ten żel to na receptę jest? Jaka kwota za ten \"cudowny\" specyfik;)?

Wszystkim Babeczko wszystkiego najlepszego w naszym dniu :* Nie zapomnijmy że jutro światowy dzień mężczyzn :) Jestem padnięta po całym dniu.:) z moim kochanym wybraliśmy się na długi spacerek porozmawialiśmy sobie. Obecnie jestem bezrobotna i szukam pracy, cięzko niestety coś znaleźć..

Ja miałam na receptę, ale możesz zapytać w aptece - może dadzą bez. Specyfik kosztuje o ile pamietam jakieś ok. 30 zł. Ja się przyłączam do życzeń z okazji Dnia kobiet 👄 🌼 👄

Zgadzam się, że ciężko coś znaleźć. Zwłaszcza w zawodzie :O Moja @ już nie skąpa. Puścił się niespodziewanie karmazynowy przypływ. Kurcze ostatni cykl miał 30 dni, a ten ma ... tyle samo :) Jestem w szoku. Tylko na metforminie :) Tylko gdyby nie ten ból...

Pierniczku to masz fajnie :) U mnie 32 dc i nic :( :[ były bóle jajników jak na okres były opuchnięte piersi i wrażliwe jak na @ ale cisza.. Ostatni cykl to 21 dni... U mnie to faktycznie wariuje.. Powiedzcie mi co trzeba zrobić żebym była w waszych tabeleczkach :)

Dunia, Surftka, Piernicze, Sonia - poleciały do was moje zdjęcia :) Tylko proszę się nie śmiać :P