Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmi

Mini klub dla miłośników zwierząt

Polecane posty

Dzień dobry:) Ja też tak na króciutko, przynajmniej na razie. futrzaki//:) Mam nadzieję, że następnym razem uda Ci się trochę poopowiadać :) Wygłasz i od nas zwierzaczki :) oj czepiacie się//:) No no! To ładne okazy wyhodowałaś :) Masz dwie samiczki? tulipanna//:) siemanko! Super, że Boluś tak szybko się zadomowił :) buziaki dla wszystkich i miłego dnia życzę :)

witam wszystkich Tulipanna co ty dzisiaj tak skoro świt?? dzisiejszą poranną kawkę wypiłam sama bez Was bo w między czasie miałam troche papierkowej roboty. moje zwierzaki pożeraja właśnie po główce sałaty. taka nieduza 10 liści i całkiem zdrowa bo mama specjalnie dla nich choduje ja w tunelu wiec żadne opryski nawet od sąsiada nie dolecą:) dostały jeszcze brokuły i chomik pożarl od razu a Pysia wybrała sałate. Dzisiaj pojade na działke po liście szpinaku, który uwielbia i po buraki. niech korzystają póki jeszcze są warzywa. fajnie sie dzielą te moje potwory burakiem, bo chomik je tylko buraka, liści nawet nie ruszy, a świnka tylko liście pozdrawiam i udaję się po raz ostatni do pracy :( ostatni dzień umowy...

witam pięknie! Emmi - niestety, Niunidło tylko \"dzwoni\" i szczeka w słuchawkę, a mama opowiada, co tam ostatnio wyczyniało. A z tym noszeniem dużo się pomyliłaś (mój tata ma taki chwyt spod pachy, Niuniek jest tam bezpiecznie usztywniony :-) ), bo na spacerku też wskakuje na ławkę i siedzi obok pana... Zamyślona - no dzień dobry! 3 kot, fiu, fiu, rozrasta się menażeria! Pozdrawiam! Efcik - mam nieśmiałą nadzieję, ze Szpaczek nie będzie obgryzał łóżeczka, przynajmniej nie tak od razu...A tak przy okazji - to czy masz zamiar rozmnażać Bobka? To się praktykuje w ogóle? Widzę, ze znów mi się nie wyświetla podgląd topiku, więc nie pokoresponduję więcej póki co ...Życzę miłego dnia i spokojnego!

Kochani witam was ja najpierw odpowiem na pytanie Netty a wiec mam doczynienia z panem Bozykiem, panem Rafalem Jaroszym od MSG, mam Lecha Lipko od Polityki Spolecznej, pan Klodzinski od Projektu Oprogramowania, pan Konopacki od podstaw informatycznych systemow zarzadzania. od podstaw inwestycji mam pana Pytlaka, od angielskiego mam pana Cabaja, od hurtowni danych mam pana Lewandowskiego Lecha. I to by bylo na tyle odstepujac od tematu psow i innych zwierzat Axel od samego poczatku mial problemy z brzuszkiem. Zawsze mial sraczke. Czasem nawet kilka razy, kilkanascie razy dziennie. Czasem zrywal mnie z lozka o 2 w nocy bo go przypililo. Wreszcie sie dowiedzielismy co mu jest jakies 3 lata temu. Axel ma zespol drazliwej okreznicy, dostaje lekarstwa sulfasalazin i hydroxizine. I juz nie ma biegunki. Zycze wam cudownego dnia,pozdrawiam wszystkich 🖐️

dzisiaj mnie rozpiera energia i strach i wszystkie inne wmocje jakie tylko moja głowa wymysleć zdoła, bo kochane już wiem na 100% że jestem w ciąży :) axxk//:) sałata? Moje dlaniej by mnie sprzedały :D Nie wiem co w niej jest takiego? :) ruminka//:) Trudno nie rzmawiać o takim przesympatycznym indywidualiście jakim jest Niunidło :) U mnie raczej agregatką jest Urwisia, ale może dlatego że młoda jeszcze, Piekna jakby wyciszona i poważna i jakoś nie pamietam jej tak bardzo jako rozrabiaki w młodym wieku... pewnie zapomniałam:) Okropnie gryzła i niszczyła to pamietam. shirusia//:) I dla Ciebie wszystkiego dobrego. Ja też dzisiaj poczłapałam na uczelnię i ze zgrozą dowiedziałam się, że już w ten weekend mam zajęcia przez cały dzień:O Wcale mi się to nie podoba...

Gość nataszka....
Emmi gratuluje a ile masz latek moja droga, ze sie tak z ciazy cieszysz? Bo ja bylabym załamana gdy sie okazalo, ze jestem w ciazy hihi. A jesli chodzi o pupile to mam w domku najcudowniejsze na swiecie trzy koty i kocham je do szalenstwa :-)

35 i syna 11 letniego i jak jakaś młudka się boję ;) Straszne... :)

Zajrzałam na chwilkę, a tu taka wiadomość!!!!!!!!! Emmi, moje WIELKIE GRATULACJE!!!! :D:D:D Widzę, że bociany latają nad topikiem. Dziewczyny...uważajcie ;) Do jutra.

Emmi >> gratuluje serdecznie :) 🌻 🌻 🌻 Milion kwiatkow, usmiechow i usciskow dla Ciebie i Malenstwa :) :D

Bardzo dziękuję :) 👄 :D No kurcze zawieruszył się jakiś bociek ;) :D U nas spokojnie, Urwisia jest super cicha... nie wiem co się stało, przestała gadać... może to chwilowe jedynie,chociaż muszę przyznać że miłe dla ucha :) Wracam do domu i jeden kapeć znajduję na swoim miejscu po drugiego w ciemno mogę iść do ,,kryjówki,,Urwisi i zabrać.Nie gryzie tyle co zabiera i leży z nim :) Tak jak Piękna przywiązała się do mieszkania tak Urwisia przywiązała się do nas a dokładnie do mojej osoby, ale jako haskowate to normalne że szybko rozpoznała przywódcę w stadzie ;)

Witam pieknie:-D Emmi----🌼 gratulacje!!!!!!! kocicha urasła niesamowicie, moze jest zmutowana i bedzie np wielkosci sredniego psa???;-) dzisiaj przeskoczyla z lodowki na okap kuchenny, zeby przezuc kwiatka...niedawno jeszcze potrzebowala do tego naszych plecow....:-P

witam jak codzień. wczoraj pisałam ale widze ze nie doszło nic :( Emmi gratulacje:)

Witam serdecznie! Wspaniały dzień -bo Emmi z takimi dobrymi wieściami! Aż sobie podskoczyłam na krzesełku!!!! Wiem, że ten bociek był wyczekany, więc tym bardziej - i obiecuję trzymać kciuki!!!!!! ❤️ !!!

Ej miłosnicy zweirząt jest kon do uratowania!!!! Pomóżcie:) Jest topik o koniu skazanym na rzeź:(

SZkotka, pewnie byśmy chcieli pomóc, napisz jednak może, w jaki sposób...

Witam Emmi 🌻 :) Jednak te bociany do których zagladałyśmy czasem na stronkę przyniosły efekt ;) GRATULUJĘ 🌻 🌻 🌻 Będzie kolejne topikowe dzieciątko :) Ruminka🌻 dzięki za maila o wirusie, a jak tam Twoja dzidzia? Czy to już ostatni miesiąc pod postacią 2 w 1?? Majaja🌻 buziaki dla Ciebie i Mironka 😘 Shirusia🌻 no więc z tych wykładowców co wymieniłaś zajęcia miałam tylko z Lipko. Śmieszny gość, u nas na pierwszych dwóch wykładach to wszyscy lali ze śmiechu jak on zaczął seplenić, komiczny jest:) a egzamin robi wyłącznie ustny i 90% ludzi zalicza na 3 a jak chcesz mieć wyższą oceną to niestety już musisz sie wykuć na blachę, ale da się przeżyć, nie jest żle Buziaki dla Wszystkich pozostałych babeczek 😘 🌻 i uściski dla zwierzaków Pozdrawiam

Szkotka - zaraz poszukam topiku, jeśli tylko tam można dowiedzieć się, jak pomóc...w razie niepowodzenia - może go tu wklej? Netta - już się zaczyna ostatni miesiąc, w rzeczy samej, dzidzia rośnie (jak czuję po napinającym się brzuszku) i poza wsadzaniem mamuni nóżki pod lewe żebro i naciskaniem na pęcherz - nie dokucza specjalnie :-) Już coraz bardziej nie mogę się doczekać :-) futrzaki

hejka, kkurde jak czytam o takich ludziach jak wlasciciel tego konia to mi sie noz w kieszeni otwiera....😡 wplace 5 zl, nie zbawi mnie to. :-D dobrze ze sa ludzie ktorzy w tym ciemnogrodzie cos robia dla zwierzakow.

Hejka:) Dziękuję wszystkim raz jeszcze :) kulfonik//:) ale uparciuch z tej Twojej kotki :) axxk//:) Sprzątając dzisiaj Kubie przypomniały mi się dawne czasy z Kubą I jak jeszcze nie było sianek, wiórków i wielu wspaniałych rzeczy urozmaicających zycie pupilkom. Chomikom nie daje się jako podkładu gazet, ale gdyby kiedyś zaistaniała taka sytuacja możesz śwince wyściełać gazetą, nawet zjedzenie jej nie zaszkodzi. Ja z Prosiakami podróżuję i to pociagami i samochodami,czy autobusem, rewelacyjnie znoszą transport :) ruminka//:)👄 Ty już kończysz przygodę brzuchatka ja zaczynam... i tak kręci się to magiczne koło życzia :) Mam nadzieję, że jednak mimo obowiązków i przyjemniejszych rzeczy do robienia nie zapomnisz tu o nas ;) majaja//:) 👄 Królica//:) 👄 Szkotka//:) hejka! Netta//:D pewnie masz racje, niby ja podglądałam je, aokazalo się że to one przyglądały się mi :D kulfonik//Ja to nie mogę takich rzeczy czytać... :(

futrzaki//:) siemanko ukryłaś mi się tym jkaże przedługaśnym wpisem ;) Tulipanna//:)pozdrowienia

Emmi wczoraj nie mialam sily Ci pogratulowac a wiec dzisiaj gratuluje serdecznie. Netta mam pytanie czy moze masz jakies notatki z przedmiotu szanownego pana Lipko i czy mialas moze juz taki przedmiot jak podstawy inwestycji Pozdrawiam Was wszystkich dzis juz nic wiecej nie napisze, bo jakas jestem zmeczona po calym tygodniu ciezkiej harowy

Witam :) kulfonik :) popieram :) emmi :) wpis „przedługaśny” ale jest :D.Bardzo lubię zajrzeć choć na chwileczkę :). 👄 dla pozostałych koleżanek i drapanko dla zwierzaczków :) Biegniemy z Pikusiem na siusiu a później idziemy w ślady Glucika on śpi jak niemowlaczek :) Pozdrawiam i do zobaczenia 🖐️

Dzień doberek!! Troszkę mnie nie było i trochę nie będzie. Póki co mam gości przyjezdnych, więc i czasu mniej.A i spraw rodzinnych różnych się nagromadziło. Futrzaki dziękuję za śliczne fotki. Wiem, że na to forum zaglądają fani Bola, a i Wy pewnie jesteście ciekawe jak sobie radzi. Zadomowił się całkowicie , wie, gdzie może chodzić, a gdzie jest be..,świetnie dogadują się z Sarą, zero problemów /choć ona czasami pyszczy, ale nie warczy/np.ostrzegawczo szczeka gdy Bolo chce wejść tam, gdzie nie powinien. Kot jest nim zainteresowany, ale nie ma już w nim strachu. Bolo kota ignoruje. Pełna sielanka. Pozdrowionka i drapanko.Już mnie wołają..

Dzień dobry:) Miłego dnia życzę wszystkim 👄 i drapanka dla zwierzaczków :) Urwisia z Piękną znów nie są koleżankami, Piękna chyba jak nas nie było załatwiła jakąś sprawę nieceirpiacą zwłoki i Urwisia jakoś tak na kilometr się trzyma, ale taka grzeczna do niej że hej. Królewicz zadowolony od tamtej pory kalafiora na oczy nie widział ;) A chomcie spią snem zasłużopnym :D Tylko Madame żółwiczka jakaś taka już posypiająca jest,chyba niedługo w sen zimowy zapadnie.