Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

>marteczka dzięki. Cieszę się jak dziecko! Siostrzeniec to moje oczko w głowie ;)

zaraz bede ale musze przepisac pewne dokumenty. uffffff

Ayla >> nie wysłało, masz przepełnioną skrzynkę przynajmniej tak mi pisze :O Czy u was też kafe chodzi dziś z trzecią prędkością kosmiczną?? 😠 😠 😠 do mnie przychodzi regularnie taki dziadek i prosi o jedzenie, przychodzi co jakiś miesiąc i wszyscy mu dają, bo wygląda uczciwie nie prosi o pieniądze, no i jest \"nasz\" osiedlowy. Karina >> gratulacje :) , to powód do dumy ale chyba też jakaś odpowiedzialność, przynajmniej ja bym to tak traktowała :) Marteczka >> 🌻 jak tam z padalcem :P ;) wszystko już wróciło do normy? a może nawet mu się poprawiło? :) u mnie teraz ok, ale takie poprawy z reguły nie trwają długo ;) Szam >> co to jest bilans sześciolatka? :O hi hi brzmi okropnie

>uśka Pewnie, że to powód do dumy, ale zarazem odpowiedzialność. Jestem tego w pełni świadoma!... i szczęśliwa :D

Oj marysieńka ja już go chyba rozpieściłam... :) Ale to było do przewidzenia, cała rodzina go rozpieszcza.

Karina - no to ja się cieszę , że Ty się cieszysz :D Uśka - z padalcem już dobrze :) , ale nigdy nie wiadomo kiedy nam odbije i się pokłócimy , różnica polega na tym , że on po godzinie zapomina , że w ogóle był jakiś problem , a ja przeżywam i mi przykro ale co zrobić :) JEJKU DZIEWCZYNY - JUZ NIE MOGĘ TEJ MARCHEWKI PALIĆ MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marteczka A próbowałaś jakiegoś z tych wynalazków? - tzn. jakiejś gumy do żucia dla chcących rzucić palenie, albo cosik takiego?

marteczka ja zjadlam dwie, łapki mam pomarańczowe i nawet usta jakos taki kolor mają i też już nie mogę a ząbki wyczyścilam konkretnie mój necik działa błyskawicznie nawet nie mogę poczekać minuty tylko od razu się wszystko otwiera oj chyba zaczynam lubić tę neo

no nie ja się poddaję prędkość przesyłu w mojej sieci wynosi dzisiejszego pięknego dnia 360 bajtów / sekundę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 wpadnę później 🖐️ Ayla >> jednak dostałam twoje zdjęcia :) ale swoich nie mogę do ciebie wysłać... :( Marteczka >> tylko się żółta nie zrób od tej marchewki :P i NIE PAL!! NAWET O TYM NIE MYŚL! tak... mój M też szybko zapomina a mi długo przykro... czasami chciałabym rozumować jak faceci , dla nich wszystko jest prostsze chyba... Robal no powiedz ? Pa pa 🌻

oj, czy uda mi sie odpisac na wszystko:-( robaczku, nie twierdze ze mezczyzni nie maja uczuc! wrecz przeciwnie, tylko jak slusznie zauwazyla (bodajze marysienka) skrzetnie je przed nami skrywaja. Czasem prosze mojego I. zeby powiedzial mi o co mu chodzi, a on nie jest w stanie slowa z siebie wydusic. a i tak jest o niebo lepij niz na poczatku. Poza tym uwazam, ze nie ma lepszego Przyjaciela niz mezczyzna, sama posiadam az trzech (jeden obecnie na Hawajach, gdrugi w londynie, na szczescie moj I. na miejscu). jakos nie potrafie sie zaprzyjaznic z kobieta, nie mam do nich zaufania. majesta, kofana jestes niemorzebnie za te stronki!!! REWELACJA! bardzo Ci dziekuje! napisz w koncu ldaczego sie z kafe chcesz czy muszisz urwac - PROSZE bilans 6-ltka to kompleskowe (hihihi, w realu to trwa 5 minut) badanie dziecka: wzork, sluch, postawa i takie tam. Ayla, rozmumiem ze w takiej atmosferze przezywanie swita nie jest najmilsze. Ja ostatnio jestem poklocona z mama i siostra, wiec spedzam swieta z moja nowa rodzinka - moim I., Zuzanka, tesciow i ...krolikiem;-) ale lubie zarowno atmosfere uroczystosci jaka temu towarszysz, podniosly nastroj, zabieganie w szukaniu prezentow, opakowywanie ich i caly ten ceremonial! Pocisz sie, ze pewnego pieknego dnia i Ty bedziesz mogla dyktwac atmosfere swita i to Ty bedziesz ich pania - jako i ja mam teraz :-D musisz mnie kiedys na te lyzwy wyciagnac, ja jezdzilam sotatnio w podstawowce, wiec sie pewnie rozjade natychmiast, ale Zuzia jeszcze ie jezdzila, a wiem ze bardzo by chciala:-D CDN

bezdomni...jesli juz pomagam, to raczej kupujac jeskies produkty. ale tez mialam niemile przezycie...jaksa starsza pani podeszla prosoc o pieniadze, to ja jej mowie co mam jej kupic, a ona wyrecytowala mi taka liste, ze malo nie spadlam! malo tego, same najdrozsze produkty, na ktore nawet mnie nie bylo tsac. A to co mnie najbardziej boli, to widok staruszki w sklepie przeliczajacej pieniadze i patrzacej na polki w zastanowieniu na co ja stac. lub w aptece, gdy przychodza po leki i nie stac je na nie:-(

Kobiety a co wy znowu z tym niepaleniem????!!!!!! Ja lubię i już ! ( a marchewkę też mogę ale to tak na przegryzkę dodatkowo schrupać):)

...tak...tak, to jest znak...przychodze na kafe i nagle nikogo nie ma....wy mnie juz nie lubicie, ot co:-(:-(:-(

Gość szszszszszszzszszszs

Gość szszszszszszsz

szam kochana są są, tylko stronki nowej nie widzisz. Już pomagam przepchać stronkę

Szam na łyżwy :D ja już bym popędziła ale gardełko mnie boli. Jak tylko wyzdrowieję to napewno idziecie ze mną. Niedawno byłam z koleżanką która tak jak Ty jeżdziła w dzieciństwie i powiem Ci, że się bała i musiałam ja za ręke trzymać ale później jak się rozjeździła to już chce kupić łyżwy i nalepiej dzisiaj by poszła pojeżdzic złapała bakcyla. Takie małe bąbelki też jeżdżą i to jak ładnie myślę ze Twoja mała się szybciutko nauczy

Szam jak to nie lubimy co Ty opowiadasz Ściskam Ciebie mocno tak mocno ze ci oczka wyskakują z orbitek czujesz to :D

Cze Dziewczyny ;) akurat wróciłem od lekarza z synkiem ,i ma zapalenie oskrzeli ..ładnie sie urzadził. Ey nie palcie dziewczyny ,to nie ładnie i nie zdrowo hehehe🌻 ide do młodego bo mnie woła :):):)

Witajcie zimowo na tym forum gadamy albo o swietach ,a teraz o łyżwach hmmmm też bym przypomniała sobie jak się jeżdzi ,nie mówiąc już o nartach ,ale bym poszusowała,ale najpierw trzeba było by iść na szkółkę do jakiegoś przystojnego górala. W pracy goraca atmosfera ,przygotowujemy dokumenty dla biegłych ,które mają przyjechać w poniedziałek brrrr koniec roku w ksiegowosci jest okropny. o bezdomnosci w naszym kraju ,mozna duzo by mówić różnie to się ma ci co najbardziej tej pomcy potrzebują to się wstydzą upomnieć ,a ludzie beszczelni postepuja i naciagają nieswiadomych ludzi. Pozdrawiam.

Magda to może się wybierzesz ze mną i Szam na te łyżwy będzie wesoło, tylko musze przestać smarkać i już jedziemy:D

Ayla, kofana, ze mna nie tak latwo sie jest umowic, kalendarz Zuzi i moj napiety;-) ale przesle Ci mailem moj nr na komorke, to sie zgadamy i umowimy;-)

szam, haha, mam nadzieję, że Ayla zbytnio Cię nie przydusiła :D co do łyżew, to ja po raz pierwszy w zeszłym roku jeździłam, zaciągnęłam też inne nowalijki - brata i chłopaka. i o dziwo, nie wróciłam cała na temblaku, czego się spodziewałam.

Marysieńka hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi już przestań bo będę miała czkawkę mam już mam Twoją sympatyczną buźkę:) a co do mojego Tygryska to tak mówi mi mówi i przytula i mówi:)

justa, tez mam nadzieje nie polec w boju;-) Ayla, co sie tak chichrasz;-)

Szam marysieńka napisała mi przy swoim zdjęciu ze mnie wyłaskocze i z tąd te hi,hi, Widzę ze coraz więcej amatorek jazdy na łyżwach jak tak sie zbierzemy to cały tor zajmiemy:D Justa czekan na sygnał i pojeździny :)