Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość bibi2206
elus jak tam u ciebie??jest @@@@ już? byłaś u lekarza? pozdr XXXX

Gość a mi sie udalooo
witam, nam sie udalo za pierwszym razem prawdziwego starania, mowie prawdziwego bo wczesniej mąż dojrzawal psychicznie do zapłodnienia a a ja jak glupia liczylam na cudownie dlugie zycie plemnikow czy preejekulat:) a tabletki odstawilam 4mce temu. w szczesliwym cyklu kochalismy sie co kilka dnie w 9,12,16 dniu cyklu (28dni), testy owulacyjne nie pokazaly nic a nic a dzidzia powstal, do dzis nei wiem w ktorym dniu, jestem w 8 tg.

Bibi niestety 2dc :( :( ale szczęście w tym że jest i można dalej sie starać :D Jak objawy Bibi???? A co z Żanetką????

Gość bibi2206
to dobrze elus bo przynajmniej wieszze za 11 dni mozesz znowu zaczac staranka:) nie mam zadnych objawów czasem kłuje mnie jajnik tylko. a poza tym byłam w szoku po tym co mi napisała 39 ipoł ze to mogą być bliźniaki. a tak w ogole to chora sie robie gardło i ucho chyba zapalenie:(

bibi mój M jest z bliźniaków :D :D :D to te przeziebienie to może objaw :) niektórzy tak pisali że czuli normlanie grype nadchodzącą :)

Gość bibi2206
ja się zaziebiłam chyba w sobotę u rodzićów, bo w piatek pojechalam wyletniona a sobotę było chłodno, ja a ja sandałkach, potem chyba spalismy przy uchylonym oknie :(

Gość Aguś24
hej dziewczyny zastanawiam się naprawdę czy nie jestem w ciąży , tak jak pisałam wcześniej miałam typowe objawy przez 7 dni , potem nastała cisza i sobie odpuściłam temat dzidzi, ale przez ten cały czas jest coś niepokojącego moje brodawki zaczynają zmieniać delikatnie kolor na ciemniejszy i przez cały czas od 11 Sierpnia mam dużo śluzu białego, na pewno to nie zapalenie bo brzydko nie pachnie . ostatnio się wahałam i wzięłam tabletki na wyregulowanie cykli@ duphaston boje się ze jeżeli faktycznie to ciąża to może zaszkodzić:( @ powinnam dostać na dniach i jeżeli go dostane to znaczy że w ciąży nie jestem ? zauważyłam ze łapią mnie wszystkie choroby jakieś wysypki na piersi teraz grypa do tego wyskoczyła mi opryszczka na ustach i czuję się koszmarnie żołądek od rana mnie boli i mnie mdli , ogólnie czuję ze @ się zbliża ....pozdrawiam

Witam dziewczynki!! BIBI GRATULACJE !!!!!!! Ja dochodzę do siebie po operacji. Miała być laparoskopia, co prawda zrobili mi ją ale w trakcie musieli też ciąć i teraz mam 3 dziury po laparo i do tego szramę po operacji. Z dnia na dzień jest coraz lepiej ale było naprawde źle. Teraz siedzę w domu, dostałam zwolnienie na 30 dni, nie chciałam tak długo bo boję się o pracę ale lekarz powiedział że jak chce wrócić na oddział to może mi dać krócej. A ja już tam nie chce.

Gość bibi2206
Nio żanetka widzisz a tu jakie wiesci po powrocie teraz bede wam słać fluidki na forum to już pojdzie gładko:) przerwałam złą passe na naszym forum teraz wasza kolej :) a kiedy mozesz zaczać staranka? ile musisz odczeakć?

Lekarze mówią że teoretyczmie mam pół roku na zajście bo potem to ta operacja będzie bez sensu. No i jak wychodziłam ze szpitala to mówili żeby zaczać się brać "do roboty" ale na zdrowy chłopski rozum to przecież musi się zagoić bo na razie to mnie ciągnie i boli. Myśle że od następnego cyklu zaczniemy.

Gość Aguś24
dziewczyny co tu taka cisza? a ja właśnie walczę z przeprowadzką do nowego mieszkanka ..., i właśnie dziś powinnam dostać @ z mojego wykresu , i jak na razie cisza! wczoraj tak strasznie mnie bolało podbrzusze i jajniki. byłam pewna że dziś przyjdzie ale mam taką cichą nadzieję w głębi serca ze po 4 lat cud się zdarzy >>>>ale cisza ...za kilka dni zrobie test , pozdrawiam

Gość Aguś24
chyba z tej niepewności zebrało mi się na pisanie? ta niepewność człowieka dobija ....ja prowadzę wykresy kiedy co i w ogóle ;) jeżeli okażę się ze to ciąża to będzie prawie4- 5 tydzień , choć nie wiem jak to się dokładnie liczy bo robiliśmy to 31 lipca, 1 sierpnia,4 sierpnia . choć sierpniowy @ był dziwny raz @raz plamienie a na końcu same skrzepy .

Aguś 3mam kciuki , szybko daj nam znać, a te bóle to miałaś przed @ zawsze czy nie? :P buziaki dla Was Żanet to tylko teraz starć się i starać :)

Gość Aguś24
elus1982 zawsze przed @ jeden dzień mam bóle jajników podbrzusza a jak jest mi zimno to od razu wiem że za sekundę się pojawi@ tym razem tez tak miałam przedwczoraj i byłam pewna na 100% ze będzie ale bóle minęły a@ nie widać już 2 poranny dzień . ale tylko spokojnie wolę poczekać i się nie nakręcać :) jedynie co teraz mam to ciemniejące brodawki nierówności na nich, bardzo ciężkie piersi wyraźne rozstępy żyłki, ogólnie czuję się dobrze tylko czasami mnie muli żołądek ...cera na dekolcie mi wyładniała zero pryszczy , włosy strasznie się przetłuszczają a i raz jest mi lodowato a raz upalnie , i czasami ale bardzo sporadycznie ból głowy i małe zaparcia w kibelku , nie wiem czy testować czy od razu zapisać się na wizytę do gin...w tym tygodniu , no bo sam fakt że okresu nie ma to musiała bym się dowiedzieć jak brać tabletki na wyregulowanie .pozdrawiam

Gość Aguś24
ależ ty cicho !!!! :( u mnie kolejny dzień bez @ powoli zaczynam wariować jaka jest przyczyna ...miłej nocy

Gość Aguś24
zapomniałam dodać ze dziś strasznie mnie mdliło cały dzień do popołudnia i po posiłku mam delikatne zgagi , zawsze potrafiłam się powstrzymać z rana i nie jeść dziś dostałam taki atak głodu ze odraz chciało mi się zwymiotować , więc po dzisiejszym nauczę się jeść ranne śniadania:)

ojjj Aguś chyba to ciążaaaaaa :) a kiedy testeujesz?? objawy ciążowe jak nic :D

Gość Aguś24
elus1982 fajnie by było gdyby się okazało ze to ciąża, ale dziś ujrzałam plamkę koloru różowego z białym śluzem , i nie wiem co teraz o tym myśleć , czy można być w ciąży mając @? a więc jak jest przyczyna ciemniejących brodawek i cycków ciężkich żyłek itd, :(

Gość Aguś24
najchętniej bym testowałam od razu , bo po co żyć w nieświadomości , i sobie coś wmawiać to do nie czego dobrego nie prowadzi...pozdrawiam

Aguś to testuj i nie żyj w niepewności, co ma być to będzie. Bibi ty też się odezwij, jak się dowiedziała o fasolce to już się chyba wypieła na nas ;) D) pisz czy to bliźniaczki czy jedynak lub jedynaczka będzie (przynajmniej narazie) Ja zawsze marzyłam o bliźniakach a tu tak ciężko mi nawet o jedno.

Gość bibi2206
czesc zanetko ja tu zaglądam ale tu cisza była, wczoraj jedyniue strasznie mnie głowa bolała, a nie brałam zadnych leków to strasznie sie meczyłam i przeleząłam w lozku.

Gość bibi2206
jutro idę na usg dopiero, takze na razie nic nie wiem :)

Gość Aguś24
zgłupiałam mój @ rozkręcił się na dobre dziś jest 2 dzień kolor ma zdrowy czerwień ...to znaczy ze na 100% ciąży nie ma ???to prawda . nie wiem czy jest sens robić test !!!i za każdym razem zadaje sobie pytanie dlaczego mi ciemnieja brodawki ?często mdli

Agus tak mi przykro.... uda się w końcu na bank, zreszta mamy przykład Bibi :D Bibi czekamy na wynik usg :) Żanetko a ty kiedy teraz jakies badanka? czy narazie nic? a tak poza tym to ja dziś kończę @ i można powoli zaczynać staranka :D Dziś piąteczek, wieczorkiem panieński, ajaj zaczyna się super weekend :) pozdrowienia dla Was i do napisania w poniedziałek :) buziaki 👄

Gość bibi2206
czesc dziewczynki jest pęcherzyk :) na usg widac czarną kropkę, a w srodku coś jasniejszego to tworzacy sie zarodek, coś pulsowało wiec serduszko sie dopeiro tworzy ale bije :)

Gość bibi2206
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 przesyłam ciązowe fluidki na weekend"D

Bibi superrrrr, nawet nie wiesz jak się cieszę razem z Tobą.. Zanetko trzymam kciuki. napewno nie długo zobaczymy swoje fasolki jak Bibi :D

Gratuluję serdecznie i łąpę ciążowe fliudki, chociaż narazie jestem taka obolała że nie ma mowy o seksownych wygibaskach :0 :)