TUŚKA 0 Napisano Październik 8, 2004 Dziewczyny, czy znalazłyście dziś w kioskach pierwszą książkę z tej serii???? Miał być "Dziennik Brigide Jones". Kiedyś czytałam, spodobało mi się i chciałam teraz kupić, skoro jest za 9,90. A tu nie ma nigdzie. Obeszłam 3 kioski. :( Ktoś to znalazł??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kupująca zwykle Napisano Październik 8, 2004 Skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TUŚKA 0 Napisano Październik 8, 2004 Z Zabrza, a co? Tobie się udało kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TUŚKA 0 Napisano Październik 8, 2004 Czy Wy interesujecie się tylko Barem????? Bo z ostatnich topików wynika, że nic innego Was nie interesuje. A książki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ogladam BARu Napisano Październik 8, 2004 a "Dziennik Bridget Jones" jest świetny! Polecam wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sindarin 0 Napisano Październik 8, 2004 hej Tuśka ja jestem z Gliwic i tez nie widziałam jeszcze w zadnym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonkas Napisano Październik 11, 2004 Hejka :) Ja co prawda jestem z Wrocławia, ale kupiłam dziś w empiku. Nie wiem, jak to jest z kioskami, bo się potem już nie rozglądałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa 0 Napisano Październik 11, 2004 ja kupiłam bez problemu w malutkim kiosku w Gdańsku. ale polecam szukać w dużych kioskach, Empikach itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaira 0 Napisano Październik 21, 2004 mam pytanie: co jest teraz w kiosku z tej serii i czy warte zachodu. bardziej ambitne czy lajtowe jak dziennik bridget? A jesli lajtowe to czy chociaż śmieszne> KTO WIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ala zero 0 Napisano Październik 21, 2004 jutro ma sie pojawic \"seks w wielkim mIescie\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka_19 0 Napisano Październik 21, 2004 Nie wiecie czy można sobie zaprenumerować tą serię??? Znacie jakieś stronki, gdzie można to zrobić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaira 0 Napisano Październik 22, 2004 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Październik 22, 2004 Troche odbiegnę od tematu. Wiecie może jakie wydawnictwo wydaję serie dla kobiet: Serię ze słonecznikiem i Serię Pi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa_ Napisano Październik 22, 2004 Przeczytał już ktoś "Seks w wielkim mieście"? Warto kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa_ Napisano Październik 22, 2004 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniunia 0 Napisano Październik 22, 2004 ja kupiłam tą książke w Bytomiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Październik 22, 2004 odswiezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupup Napisano Październik 31, 2004 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Październik 31, 2004 Kupił juz ktoś \"Seks w wielkim mieście\"? Warto? Widziałam serial, czy to jest opisany tylko 1 odcinek ? Prosze o opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Październik 31, 2004 http://www.axelspringer.com.pl/ksiazki/literaturawspodnicy/ tu mozna kupic, zaprenumerować :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ala zero 0 Napisano Listopad 1, 2004 ja sie rozczarowalm po ksiazce \'seks....\' jesli opisany jest odcinek to ja go akurat nie widzialm.ksiazka opowiada o seksie w NYC a bohaterki serialu pojawiaj sie sporadycznie s sumie jak ktos mysli ze ksiazka jest o nich to sie zawiedzie tak jak ja ale 10 zl to nie wygorowana cena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ala zero 0 Napisano Listopad 1, 2004 ja sie rozczarowalm po ksiazce \'seks....\' jesli opisany jest odcinek to ja go akurat nie widzialm.ksiazka opowiada o seksie w NYC a bohaterki serialu pojawiaj sie sporadycznie s sumie jak ktos mysli ze ksiazka jest o nich to sie zawiedzie tak jak ja ale 10 zl to nie wygorowana cena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HALO HALO Napisano Listopad 5, 2004 PILISSS powiedzcie co jest teraz z tej serii??? dzis czy za tydzien??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskawa 0 Napisano Listopad 6, 2004 teraz jest Chmielewska,,Książka poniekąd kucharska\'\' -zaczełam czytac , ale ubaw:)) jak to u Chmielewskiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za-ra-za Napisano Listopad 8, 2004 O czym jest ta książka poniekąd kucharska ??? Tak w skrócie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waris 0 Napisano Listopad 9, 2004 \"...Niech się nikt nie spodziewa rzetelnych, porządnych przepisów ani też informacji, jak się, na przykład, piecze chleb. Nikt mnie nigdy nie uczył gotować. Nie spędzam połowy życia w kuchni, nie mam na to czasu. Mam wyłącznie doświadczenia własne i cudze oraz jakieś coś tam w genach, bo moja matka gotowała znakomicie.\" /Fragment ze wstępu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Millenka Napisano Listopad 11, 2004 Ja tez czytam wlasnie "Ksiazke ponieakd kucharska" rzeczywiscie ubaw na maxa! A wiecie moze co bedzie w wten piatek? A co w nastepny, bo nie moge nigdzie znalezc informacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Millenka Napisano Listopad 11, 2004 Napisalam zle adres e maila wyzej! :P Ale czekam na odpowiedzmi w zwiazku z tym co bedzie w ten piatek a co w nastepny! Pozdrawiam! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anamnesis 0 Napisano Listopad 11, 2004 z tego co widzialam w reklamie w tv teraz ma byc dziennik bridget jones- w pogoni za rozumem.tylko to nie bedzie tenpiatek jutro, tylko za tydzien bo ta seria ukazuje sie co 2 tygodnie.pozniej beda chyba smazone zielone pomidory albo niania w nowym jorku, nie jestem pewna,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seria ze słonecznikiem Napisano Listopad 11, 2004 http://www.swiatksiazki.pl/cgi-bin/KlubSwiatKsiazki.storefront/41939d560401790e2741d44b60490621/Catalog/W138 seria pi http://ksiazki.wp.pl/katalog/serie/nowosci.html?id=7401 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach