Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 MHab
Nie rozumie tego marudzenia. Srki ale zycie jest jedno i trzeba je brac pelnymi garsciami.Bo nie wiadomo kiedy sie skonczy i zeby po czasie miec swiadomosc dobrze wypelnionego czasu. Jesli nie da sie z tym zyc to trzeba to zmienic i juz. A jesli jest to do zniesienia to zyc z tym i cieszyc sie ze nie jest gorzej. Ja po 5-ciu latach odeszlam od meza z wielu powodow.M innymi dlatego ze nie moglam zniesc tego jak mnie traktowal i jak sie do mnie zwracal. Moja corka tego sluchala,nie moglam dopuscic zeby w swoim pozniejszym zyciu godzila sie na to samo co widziala w domu. I jak sie okazalo: milosc do dziecka minela tak samo szybko jak szacunek do mnie... I mysle ze to jest najbardziej oblesne i obrzydliwe co mezczyzna moze zrobic : przestac kochac swoje dziecko...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 syrenkaArielka
Kurcze ja jestem ' (po dzisiejszym dniu KONIEC) z facetem kt贸ry: 1) d艂ubie w nosie ma艂o go nie po艂amie tak wiecrci w nim, i to przy mnie 2) grzebie ci膮gle w majtkach i wacha, ale jak siedzi to ciagle tam trzyma 3) k膮pie sie raz na tydzien w soboty a tak na co dzien to tylko buzie przemyje sama woda i pachy i twierdzi ze juz umyty., 4) majtki i skarpetki le偶a po popkoju a jak si膮de na krze艣le to mozna sie porzyga膰 w tego smrodu a nawet nie moge wywietrzyc bo jemu zimno!!!! i dlatego miedzy nami czeste k艂贸tnie bo on mial pretensje o to ze sie nie chce kochac-a jak sie kochac skoro nawet z rana wiem ze sie nie umy艂 juz nie mowiac przed kochaniem- wiem bo czu膰 5) grzebie miedzy palcami i szuka brudu a potem 艂apka w臋druje pod nosem 6) czesto smierdzi potem ale on ma na niego spos贸b zamiast mycia popryska sie spora iloscia dezodorantu az dusi 7) nie goli sie czesto i wtedy wyglada jak typowy zul 8) a jak zdejmie majtki i porusza kutaskiem to powaznie mozna sie porzygac jest pe艂no takich przyk艂ad贸w jesli chodzi o higiene lecz najwiekszy powod naszego rozstania to to ze wyzywa mnie od szmat kurew i dziwek. Ze te偶 bylam taka glupia ze jak mnie pierwszy raz nazwal dziwka to udalam ze sie nic nie sta艂o, i tak moze go nauczy艂am ze moze robic co che mowic i wyzywac bo wie ze bedzie mi na tym zalezalo. Jednak KONIEC od dzis NIC WARA!!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a on mi narobi艂
wsadzi艂 se w dupsko moja szczoteczke a potem niewiednie nia umy艂am zeby... przyzna艂 sie po fakcie dokonanym :O a ja mu nasika艂am do p艂atk贸w :P w zamian :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Cumbia*
WIDZE, ZE KTOS MA NIEZLA ZABAWE PODSZYWAJAC SIE PODE MNIE :) :) :) BARDZO ZABAWNE TO BYLO..NA PRAWDE:0 PEWNIE MASZ 17 LAT..haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tapczan
nie do wiary ale wesolo na tej 113 stronce widze ze na nowo sie rozkrecacie hehe nie ma zabardzo sie z czego smiac ale glupota ludzka nie ma granic zyje na tym swiecie troszke latek ale czegos takiego jak wkladanie sobie szczoteczki do zebow w dupe bym nie wymyslil nie zniechecajcie sie piszcie hehehehe czlowiek cale zycie sie uczy i glupi umiera hahaha hehehehahaha niech zabawa nadal trwa hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snupa
Moje kondolencje.To straszne.Moj maz nie pozwala mi sie zblizac do swoich skarpetek ale jestesmy dopiero rok po slubie to sie nie liczy...

Udost臋pnij ten post

Wczoraj tak si臋 nakr臋ci艂am ta babolo偶ern膮 kole偶ank臋, 偶e dzis po prostu zwymiotowa艂am do kosza obok biurka bo znowu to zrobi艂a. ma艂o narzyga艂am ale zawsze! Otar艂am pyszczek chusteczk膮 i .......... wykrzycza艂am, 偶e jest obrzydliwa bab膮, 偶e nie mog臋 na to patrzy膰 i zablefowa艂am, 偶e mam jej zdjecie zrobione na komorce jak z偶era te gile. Powiedzia艂am, 偶e je艣li jeszcze raz z艂api臋 j膮 na tym to ca艂a administracja si臋 dowie bo zdjecie wywiesz臋! Zrobi艂a si臋 zielona na twarzy! To by艂o ko艂o 11.00. Wsta艂a, zadzwoni艂a do szefowej 偶e bardzo 藕le si臋 czuje i posz艂a do domu. Czy ja mam mie膰 wyrzuty sumienia teraz? Nie wiem co ona wywinie jeszcze- ma weekend na przemy艣lenie. Chyba przesadzi艂am, co? ale juz nie mog艂am. A ona jest sporo ode mnie starsza- mo偶e 藕le zrobi艂am???????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedoczytalam wszystkich
niebardzo mam czas ale chce sie z Wami podzielic co mi sie przytrafilo z moim mezulkiem,wiec: pewnego dnia wrocilam wczesniej do domu, chcialam mu zrobic niespodzianke i przylapalam go lezacego na podlodze siurak caly w nutelce a obok niego nasz kochany piesek cala glowa w spermie i z zlizuje mu ta nutelke.Wymowka jego bylo ze ja mu niechialam to se znalazl kogos do lizania.......... FUJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SunnyDay13
to chyba jest karalne? jako znecanie sie nad zwierz臋tami? ratuj psiaka i zr贸b mu czasem tego loda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Cumbia*
Agnes Agnes babole s膮 naprawd臋 super...spr贸buj a polubisz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady A. Zamaskowany Flejtuch
Kto艣 si臋 pyta艂 (chyba Cumbia - tak na marginesie s艂owo ,,naprawd臋" pisze si臋 razem, a nie osobno, radz臋 popracowa膰 nad ortografi膮:) dlaczego w og贸le opisa艂am, jakie rzeczy zdarza mi si臋 robi膰. No c贸偶, po pierwsze to zgodne z tematem, inne dziewczyny tez pisz膮 nie tylko o swoich facetach ale i o sobie (dzi臋ki temu temat nie zosta艂 potraktowany tendencyjnie), po drugie to oczywi艣cie masz racje pisz膮c, ze jestem flej膮 (co zreszt膮 sama napisa艂am w nicku, ale bardziej podoba mi si臋 okre艣lenie flejtuch:). Po trzecie, dlatego 偶e jestem flejtuchem, ale zamaskowanym, nie mog臋 opowiada膰 tego, co tu pisz臋 moim znajomym, bo oni nie maj膮 o tym poj臋cia, a gdzie艣 musia艂am si臋 wygada膰. Uwa偶am, ze zdecydowanie lepiej byc Zamaskowanym Flejtuchem (jak ja - w domu mam 艣mietnik, ale o siebie dbam), ni偶 kobiet膮 (pe艂no znam takich i codziennie te偶 widz臋) kt贸ra ma wysprz膮tany dom, ale o siebie nie chce jej si臋 dba膰, chodzi niewydepilowana, w starych i niemodnych ciuchach, z odrostami na g艂owie, po艂amanymi paznokciami, ubytkami w uz臋bieniu itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wspolczuje
lepiej z nim o tym pogadaj z nie siedzisz przed ekranem a jak nie bedzie chial sie zgodzic to zmien faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wszystkich tutaj
skar偶膮cych si臋 na swoich facet贸w: Odpowiedzcie sobie na nast臋puj膮ce pytania: 1. Czy ja d艂ubi臋 w nosie? 2. Czy ja pierdz臋? 3. Czy mnie czasami ze zm臋czenia nie chce si臋 wyk膮pa膰? Za艂o偶臋 si臋, 偶e 99% odpowiedzi to TAK. Fizjologia cz艂owieka wr臋cz nakazuje robi膰 pewne rzeczy, np. d艂uba膰 w nosie - oczyszcza膰 go z kurzu i innych brud贸w zawartych we wdychanym powietrzu, pierdzie膰 - aby uwolni膰 organizm od nagromadzonych gaz贸w. CZY WY JESTE艢CIE MO呕E ROBOTAMI?????!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sperman
a ja tam lubie zjeba膰 si臋 w skarpete tak膮 sztywn膮 偶e wchodzi na syre jak kalosz, p贸藕niej se zliza膰 sperke, w dupie pogrzeba膰, zje艣c se rodzyny, babory te偶 z nosa s膮 gites, ropa z oczu i mi贸d z ucha za paznokie膰, wszama膰 bekn膮膰, 偶yc nie umiera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepepe
Sory ze nie dokladnie na temat ale moja laska je kozy grzebie w nosie i je masakra Mowie co ty robisz to sie wkurza Nie wiem czy to z psycha ma cos nie tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jajajajajja
A teraz m贸j: w domu chodzi nagi, bo m贸wi, 偶e mu bokserki uwieraj膮. Ju偶 kilka razy otwiera艂 komu艣 drzwi ca艂y golusie艅ski (listonosz itp), chowaj膮c pup臋 za drzwiami. Czasem jak kto艣 dzwoni do drzwi, to biega szukaj膮c portek. Jak idziemy do miasta, to nie wk艂ada bielizny tylko portki. Gacie ma zawsze zabrudzone, ca艂e br膮zowiutkie. Jak leje do sedesu, to jest ca艂a 艂azienka zachlapana oraz cieknie mu po nogach, a jesli akurat jest w spodniach, to ma ca艂e zasikane i ju偶 kilka razy zda偶y艂o mu si臋 z takimi i艣膰 do miasta. Aha i wy艂azi na balokon golusienki, a na przeciwko jest szko艂a podstawowa. Czasem wychyla si臋 z balkonu z kutasem na wierzchu patrz膮c czy nic nie ma w skrzynce na listy. Pierdzi jak naj臋ty i robi to czasem perfidnie, staj膮c na 艣rodku pokoju i pro贸buj膮c z siebie wypu艣ci膰 b膮ka, a do tego robi przy tym niesamowite miny i potem krzyczy "do 艂azienki". JU偶 nic na to nie poradz臋. Czasem d艂ubie w nosie. Zbiera r贸偶ne rupiecie, kt贸re ja ukradkiem wyrzucam, bo on i tak nie zauwazy, 偶e ich nie ma. Jesli zajmuje si臋 sprawami technicznymi, tzn. co艣 uci膮膰, przymocowa膰, zamontaowa膰 lamp臋, wgra膰 na komp jaki艣 program, przestawi膰 kana艂y w TV, to pewne, 偶e co艣 spadnie, komp si臋 zepsuje, lampa nie dzia艂a, a TV nie mozna ogl膮da膰. Ciagle mu wa艂kuj臋, 偶eby tego nie robi艂, ale to na nic. Jak jedzie autem to tylko wypatruje bab za kierownic膮 i zrz臋dzi, 偶e jaka艣 mu zablokowa艂a skr臋t, jedzie za wolno, itp. cho膰 sam je藕dzi okropie, nie wspominaj膮c o parkowaniu (auto zarysowane). Cz臋sto nak艂ada dwie r贸zne skarpetki i za Chiny nie zmieni ich, bo ciagle m贸wi, 偶e nie ma czasu, cho膰 jest na emeryturze.Tak samo ze swetrami, jak jaki艣 ubierze do miasta, g艂贸wnie najgorszy, to ju偶 go nie zdejmie, bo nie ma oczywi艣cie czasu. Cz臋sto ma otwarty rozporek, jest niedopi臋ty, niezapi臋ty, ci膮gle nie ma na to czasu. Nawet jak idziemy do miasta. W uszach d艂ubie r贸znymi przedmiotaki, 艂yzeczka, penseta, itp. U偶ywa krem贸w odm艂adzaj膮cych, a smaruje je tak jakby si臋 my艂, szybciutko i strasznie niezgrabnie i jest potem ca艂y nimi umazany. Wszystkich i wszystko opieprza przez telefon jak tylko si臋 da. Jak s臋 denewuje, to rusza ciagle szcz臋k膮, a zreszt膮 ciagle to robi. JAk je to jest potem kupa okruszk贸w i resztki jedzenia pod sto艂em. Je szybko, jakby tego nie robi艂 przez ca艂y tydzie艅. Wiem, co go najbardziej zawstydza, jego sztuczna g贸rna szcz臋ka. Wcz臋艣niej ukrywa艂 dop贸ki nie wesz艂am do 艂azienki, bo co艣 tam g艂o艣no pracowa艂o, a to ona w jakiej艣 maszynce. Nie cierpi gdy j膮 zobacz臋, gdy czy艣ci j膮 w tej maszynce. Wcze艣niej m贸wi艂, 偶e ma wszytskie z臋by, ale sama zauwa偶y艂am, 偶e raz mu z buzi wypad艂a. Aha, wcze艣niej tez nosi艂 tupecik na g艂owie i my艣la艂, 偶e ja tego nie widz臋. Jak si臋 kochali艣my, to przy wchodzeniu pod ko艂dr臋, trzyma艂 si臋 za g艂ow臋 i ci膮gle j膮 dziwnie poprawia艂. Raz przy艂apa艂am go na balkonie bez peruki i nie da艂am po sobie pozna膰, 偶e go widzia艂am (wraca艂am z miasta, a on nago by艂 na balkonie). Kt贸rego艣 razu latem powiedzia艂, 偶e scina sobie w艂osy, a on zdj膮艂 tupecik i powiedzia艂 , 偶e ju偶 je 艣ci膮艂. Prawie si臋 posika艂am, bo mia艂 okrag艂膮 艂ysink臋 i m贸wi艂, 偶e sobie tak w艂osy 艣ci膮艂. Teraz w domku chodzi bez peruki i ci膮gle m贸wi, 偶e na 艂ysinie ma w艂osy tylko je 艣cina i jakby zahodowa艂, to by艂by ich ca艂y las :-) To tylko cz臋艣膰, ale na ca艂e szcz臋艣cie codziennie si臋 myje i p艂ucze szcz臋k臋. No i bardzo go kocham, bo poza tym jest cudowny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jajajajajja
aha, zapomnia艂abym. Ma hemoroidy i czasem sobie d艂ubie w pupie i potem cos wyci膮ga i k艂adzie na por臋czy kanapy. Potem to strzepuje i patrzy czy ja widz臋. Dlatego kazd臋 mu trzyma膰 艂apy przed soba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna Kwa艣niewska
M贸j ch艂opak przy mnie pierdzi, robi to bardzo bardzo cz臋sto. Czasem s艂ysz臋 偶e gdy wyjdzie z pokoju i idzie do kuchni to te偶 tam do艣膰 g艂o艣ne b膮ki puszcza a wiem ze tam s膮 przecie偶 jego rodzice. Prosi艂am go aby nie robi艂 tego tak cz臋sto,wiadomo ze kademu si臋 wymcknie jak jeste艣my razem ca艂y weekend,ale on co chwile, czasem specjalnie jak膮艣 pozycj臋 przybiera aby si臋 mu lepiej pierdzia艂o. Albo m贸wi mi 偶e mam szybko biegn膮膰 do niego i w膮cha膰.Bardzo mnie to denerwuje i m贸wie mu to ale on nie zwraca na to uwagi. To nie 偶art!!! Czy takie 艣wi艅skie zachowanie jest normalne u facet贸w bo jak si臋 z nim o to k艂贸c臋 to m贸wi mi ze ka偶dy tak robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mloda bez mezaaaaaaaa
myslalam ze posoikam sie ze smiechu normlnie luzik niektorzy faceci sa bardziej oblesni od mojego brata hahahha ;p wow myslalam ze on bije wszyskie rekordy a on przy tych wszystkich waszych mezach to aniolek heheeh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A idz sie pa艂uj
hehehe tak se to czytam i sie zastanawiam.Czy to jest jakie艣 forum starych zdewocia艂ych gospodyn domowych?Czepiacie sie tego czy tamtego.Mo偶e najlepiej by by艂o zosta膰 lezbami bo nie pasuje wam nic w tych waszych m臋偶ach.Czego wy chcecie 偶eby wasz m膮偶 by艂 ciot膮 i 偶eby w taki sam spos贸b wychowa艂 wasze dzieci.We藕cie sie lepiej same za ciebie bo starszy m臋偶czyzna to jest ca艂kiem normalny w por贸wnaniu do starej bromby grubej zani膮c膮 muszl膮.Napewno wi臋kszo艣膰 tych wkurzonych 偶on to rozty艂e 40 latki co to ich m臋偶ulek nie chce dmucha膰 to sie teraz musz膮 odreagowa膰.Ciesze sie 偶e nie jestem po 艣lubie bo jakby mi tak 偶ona ko艂o dupy robi艂a to bym j膮 wywali艂 z domu z soczystym kopem na droge.Jak m臋偶ulek przynosi pensjie i spe艂nia zachcianki to jest wszystko cacy naomiast gdy s膮 jakie艣 problemy finansowe to ju偶 w3am przeszkadza 偶e 艣merdzi i d艂ubie w nosie.Nie bujcie sie same te偶 艣mierdzicie tylko tego nie czujecie.Facet czy baba to to samo tylko r贸偶ni膮 sie drobnymi szczeg贸艂ami fizjologicznymi.Sam znam dziewczyny co d艂ubi膮 w nosie myj膮 sie bardzo 偶adko a do tego lubi膮 jak im kto艣 w kaka艂o co艣 wsadzi i kto tu jest oble艣ny??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Terminator
No i co z tego??? Ka偶dy normalny facet robi to, na co ma ochot臋. Jak b臋d臋 mia艂 ochot臋 pogrzeba膰 w ty艂ku to sobie pogrzebi臋, a jak si臋 kobiecie nie podoba, to niech nie patrzy. Zreszt膮 wy baby robicie wiele innych rzeczy, kt贸re nie wiem nawet jak mo偶naby by艂o nazwa膰, jak pomy艣l臋 o swojej kobiecie, to nie mam poj臋cia jakie kryteria m贸g艂bym przyj膮膰 przy opisywaniu jej niekt贸rych zachowa艅. Zreszt膮 kobiety potrafi膮 robi膰 problemy z niczego: paznokcie, d艂ubanie w nosie, b膮ki... a gdzie niby mam i艣膰 si臋 wysra膰? Do lasu? Piszesz, 偶e tw贸j m膮偶 myje dup臋 g膮bk膮 po ka偶dym sraniu. I co tak Ci臋 to przera偶a? A jak膮 masz pewno艣膰, 偶e jak go wkurwisz, to nie myje pokryjomu dupy twoj膮 szczoteczk膮 do z臋b贸w, he..? Kiedy艣 widzia艂em akcj臋, jak jedna laska przyjeba艂a drugiej w ryj zurzyt膮 podpask膮 - to jest kurwa dopiero oble艣ne, a wy si臋 malutkiego b膮czka czepiacie??? Przykre... bardzo przykre... chyba se puszcz臋 b膮czka... pa dziewcz臋ta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KORNELIJA
Czytaj膮c Wasze wypowiedzi o ma艂o si臋 nie zsika艂am ze 艣miechu, okropnie boli mnie brzuch ... i mam nadziej臋, 偶e troch臋 popierdz臋- to przestanie. Jestem sama w swoim pokoju, wi臋c nikomu nie b臋dzie przeszkadza膰: zreszt膮 i tak puszczam tylko pule lightowe, a m贸wi膮, 偶e cichacze s膮 najgorsze. C贸偶 m贸j ukochany gdy sobie pierdnie( a robi to cz臋sto, poza miejscami publicznymi) 艣mieje si臋 z moich reakcji( robi臋 znacz膮ce miny, chowam g艂ow臋 w poduch臋... i te偶 si臋 艣mieje m贸wi膮c mu jak on to wspaniale pierdzi!). Cz臋sto pyta czy mo偶e, zawsze przeprasza gdy strzeli. Nie d艂ubie w nosie, ale ostatnio ma chyba depresje, bo zasuwa po cha艂upie w obdartych, czerwonych galotach( takie domowe przebranko po pracy, niby 艣piochy) z dziur膮 na pupinie...( mo偶e po to by gazy 艂atwiej uchodzi艂y..., albo to efekt jednej z pull) gdyby za艂o偶y艂 je odwrotnie( ty艂 na prz贸d, wyfrun膮艂by mu big-ptasio wraz z piskl臋tami)! Mam nadzieje, 偶e wkr贸tce mu to przejdzie zw艂aszcza, 偶e zna moj膮 opini臋 na temat tych gaci... ale obecnie najwyrazniej darzy je szczeg贸lnym sentymentem, ... m贸wi, 偶e s膮 fajne( raczej "specyficzne")... 偶e je lubi, itp. Niech sobie jeszcze pochodzi... , bo poza tym jest przefajny i przekochany, a ja mam o wiele ci臋偶sze klimaty ni偶 on! He,he... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felek
Noi co z tego, 偶e my faceci tacy jeste艣my, wy kobitki lepsze nie jestescie,ja jestem jeszcze m艂ody a wiem 偶e kobiety i to cz臋sto zachowuj膮 sie jeszcze gorzej ni偶 my faceci. Grzebi膮 sobie w majtach i nie wiem czego tam szukaja, moze orgazmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka tam
a ja myslalam ze to tylko moj dlubie w nosie boshee :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annnnniiii
m贸j facet jak do mnie dzwoni to zawsze mi beka w s艂uchawke na dzien dobry.. i mysli ze to 艣wietny zart, taki jest z siebie zadowlony!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rabarbar
A ja tam lubi臋 sra膰 na krzaki!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋