Gość patus333 Napisano Październik 20, 2008 Ja mialam wezwanie po cytologi i okazalo sie ze mam druga grupe i lekki stan zapalny.Przez tydzien za nim poszlam na wezwanie,wmawialam sobie ze mam raka i co?nie bylo tak zle,wszystko skonczylo sie dobrze.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bababa Napisano Październik 20, 2008 Hej.Blagam pomozcie !!!.Wyszla mi 3 grupa cytologi za tydzien mam wycinki . Jak to sie odbywa ? Ile sie jest w szpitalu . Z gory wielkie dzieki za informacje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loloinka 0 Napisano Październik 20, 2008 wszystko o wycinkach opisywalysmy duzo razy, poszukaj, poczytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grace26 Napisano Październik 21, 2008 :((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka131313 Napisano Październik 21, 2008 Grace piszszszszszszszszszszs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co u Ciebie????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loloinka 0 Napisano Październik 21, 2008 Grace pisz co sie dzieje !!! Wszystkie tu na Ciebie czekamy. Pamietaj, cokolwiek by to nie było jest całkowicie wyleczalne !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bababa Napisano Październik 21, 2008 Hej . Ja wiem ze o tym pisalyscie ale wiesz ile tu jest czytania . A ja do komputera siadam z doskoku miedzy praca a dzieckiem . blagam opowiedzcie jeszcze raz jak to jest . Tak sie boje ze caly czas trzesa mi sie rece . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bababa Napisano Październik 21, 2008 Hej . Ja wiem ze o tym pisalyscie ale wiesz ile tu jest czytania . A ja do komputera siadam z doskoku miedzy praca a dzieckiem . blagam opowiedzcie jeszcze raz jak to jest . Tak sie boje ze caly czas trzesa mi sie rece . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LIWIA98 0 Napisano Październik 21, 2008 GRACE hop hop gdzie jesteś ???? Napisz nam co u Ciebie , wszystko będzie dobrze , razem damy radę Jaki wynik ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Grace czemu Ty nic nie piszesz???? Wszystkie sie tu martwimy o Ciebie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Grace czemu Ty nic nie piszesz???? Wszystkie sie tu martwimy o Ciebie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Czesc wszystkim Hmmm, od czego by tu zaczac?? Na pewno nie masz się czego bać, bo to nie jest takie straszne, aj jestem tydzien po wycinkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Czesc wszystkim Hmmm, od czego by tu zaczac?? Na pewno nie masz się czego bać, bo to nie jest takie straszne, aj jestem tydzien po wycinkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Październik 21, 2008 Ja miałam wycinki robione w gabinecie , wszystko trwało jakies 15-20 minut . Ty jesli maszw szpitalu to pewnie będziesz miałą znieczulenie ...za kilka godzin wychodzi się do domu .wycinki to nic strasznego gorsze jest czekanie na wynik . a co masz dokładnie napisane przy tej IIIgr. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vika74 Napisano Październik 21, 2008 Witaj bababa, dobrze że tu trafiłaś. Z wycinkami to prosta sprawa, podają Ci zastrzyk, zasypiasz a po zabiagu jak się już wybudzisz to nic nie boli, lekkie krawienie przez kilka dni i po sprawie. Ja miałam wycinki 9.10 i łyżeczkowanie kanału szyjki i macicy. Przez tydzień biegałam co chwilę do toalety ze strachu, a oni na chwilkę tam usypiają samym zastrzykiem, bez intubowania, gdybym wiedziała wcześniej jak to wygląda to bym się tak nie martwila. Pozdrawiam Cię gorąco i uszy do góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Spoko, zaraz Ci wszystko opisze, jestem tydzien po wycinkach, tylko cos mam problem z netem, ale może się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loloinka 0 Napisano Październik 21, 2008 duzo cennych informacji mozesz znalezc, jednak odsylam do czytania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Spoko, zaraz Ci wszystko opisze, jestem tydzien po wycinkach, tylko cos mam problem z netem, ale może się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vika74 Napisano Październik 21, 2008 Witaj Bababa, dobrze że tu trafiłaś. Nic się bój wycinków to nie boli. Idziesz do szpitala na kilka godzin, usypiają Cię zastrzykiem a po zabiegu nie czuje się bólu, jedynie będziesz miała lekkie krwawienie. Najważniejsze, że dobrze Cię zbadają. Uszy do góry. Jak masz jeszcze jakieś pytania to dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Kurcze no, co sie dzieje z tym netem?? Nic napisać nie moge!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa25 0 Napisano Październik 21, 2008 Jak chcesz to napisz nr gg, to Ci wszystko opisze, bo mam problem z netem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaN. 0 Napisano Październik 21, 2008 BABABA, u mnie wycinki wygladały tak: rano na 8 do szpitala, potem badanie ogólne (cisnienie, osłuchanie, wywiad), o 9.30 do zabiegowego na samolot. Wenflon w łapę i po paru sekundach spałam. Obudziłam się po 15-20 minutach we własnym łózku i w zasadzie mogłam iść do domu do czułam się bardzo dobrze. Ale kazali mi czekać chyba do 16. Po trzech godzinach od zabiegu wyciągnęli mi z \"wnętrza\" bandaż. Był pokrwawiony ale potem już wcale nie krwawiłam. Pare godzin leżałam na sali rozwiązując krzyżówki. Po południu dostałam wypis i autobusem do domu. Wyniki miały być po 14 dniach, były po 10. Dostałam 4 dni zwolnienia ale tak naprawdę to na drugi dzień mogłam iść do pracy. Jakby jeszcze jakieś pytania to proszę bardzo.... Weź podpaski, wodę mineralną, najlepiej nie gazowaną i cos do czytania ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vika74 Napisano Październik 21, 2008 Grace no jak kochana z Twoimi wynikami, napisz coś bo się martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grace26 Napisano Październik 21, 2008 dzwonilam dzisiaj ...i tu NIC!!!!!nie gotowe jeszcze....pani powiedziala ,ze moze to potrwac kolejne 2 tyg....Jezuuuu...ile jeszcze tego czekania.....juz nie moge...:((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach