Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

Rodzimy w lipcu 2005 !!!

Polecane posty

ja po tym moim prasowaniu czułam się bardzo zmęczona i strasznie bolały mnie krzyża, ale odpoczęłam troszkę i przeszło. Chyba jestem twardsza niż myślałam:D coś bym dobrego zjadła, ale muszę się trzymać skoro waga pocieszająco troszkę się obniżyła to lepiej jej nie regenerować ;):P od razu mam lepszy nastrój:D Z tymi czkawkami to norma - mój ma nawet kilka razy dziennie, dziś miał już trzy razy i to bardzo mocną - biedaczek ❤️

kasmo poprawka pomyliłam tytuły idę na \"Sin City - Miasto grzechu\" - sorki:)

sprawdzam babeczki❤️ sorry za tak oczywiste pytanka,ale coś ze mną jest nie tak,czyżby wraz z rosnącym brzuszkiem zmniejszał mi się mózg?????????? Kamelia taka całkiem nowa to ja nie jestem;-) jeszcze w lutym miałam stały dostęp do netu,a dopiero niedawno uaktualniłyście tabelkę i ja znikłam no ale dość tych wyjaśnień,dzięki dzięki kobietki :-) 🌻

Janina mnie też ciągnie do słodkiego i to bardzo:) pewnie na te dziewczynki co siedzą u nas w brzuszkach:):):) Ja mam dziś tak brzuch ciężki, ze ledwo co siedzę. Tak bym się gdzieś przeszła troszeczkę, ale pada:( Mój synuś też dzisaj jakiś dzikawy i oj! nie słucha mnie. Dał mi dziś nieźle popalić, mały rozbójnik;) Witaj Dora, też się nie znamy🌻 Asiek miłego seansu:) :):):)

TABELA SZCZĘŚLIWE MAMY madziam27.................27.04........Wiktoria.2020g,49cm..........Weronika2300g,53cm Domi25......................22.05........Zuzanna.1670g.42cm..........Wiktoria.1600g.42cm czerwiec NICK.......................... MIASTO.............TERMIN............. KG NABYTE........ PŁEĆ 1.asiek78.................Czechowice-Dz.....09 czerwca...............13kg..............Maks 2.kasmo.......................Wrocław........14 czerwca...............14kg..........Wiktor 3.renia1.......................Tychy............25 czerwca..............11kg..........Oliwia na 90% 4.gumecka....................Zabrze...........21 czerwca..............14,8kg.......... Karolinka 5.elfia_mama................Bytom...........27 czerwca...............11kg.............Adam 6.madala33.................Piaseczno.........29 czerwca...............11kg............Kubuś LIPIEC NICK.......................... MIASTO.............TERMIN............. KG NABYTE....... PŁEĆ 1.dziewcz. od gaf...........S-ce Śl...............1 lipca...........14 kg.............Igor 2.evka81...........Ostrowiec Świętokrzyski ....2 lipca............14 kg.........chłopczyk 3.Anulka_krak...............Kraków..............8 lipca............8 kg...........ogonek 4.bumpy..................Rumia-Janowo..........8 lipca............11kg..........dziewczynka 5.sliwkarobaczywka........ Działdowo...........9 lipca..........13kg......Alicja..... 6.Lila 26........................Kalisz...............9 lipca...........15 kg.......dziewczynka? 7.Kamelia...................Sosnowiec...........15 lipiec............17kg......Zosieńka 8.Gosia25.....................Szczecin...........17 lipca............10kg.........Wiktoria 9.Kędziorek.................Warszawa...........19 lipca.............13........niespodzianka ? 10.mojreczka.................W-awa.............20 lipca.............11 kg......Mateuszek 11.ana33.......................Łódź...............21 lipca.............22kg(!)....chłopczyk 12. optymka........................................22 lipca.............7kg........Piotrus (??) 13. Mała Czarna 14.Janina.....................Bytom...............22 lipca............15kg......dziewczynka 15.Dora 77....................Lublin...............25 lipca............10 kg............Łukasz 16.Teska78...................Ostrów..............27 lipca............10,7 kg.......synek chyba w końcu się uaktualniłam :-)

Kroma wskakuj do tabelki !!!!! Chyba że jestes a ja ślepne... nie nie ma cie. Kobietki bierzecie wy czasem Reni. Ja mam pytanie bo mam zaćme umysłową czy ona tez kiedys była miętowa czy taka normalna??? Zmienili ją i zaczęłam kupować tą łagodną mięte i w sumie ok było. A teraz w aptece blisko mnie nie było i musiałam kupić ostrą matko ONA MI WOGÓLE NIE POMAGA !!! jest faktycznie ostra i jeszcze bardziej mnie przełyk pali !!! Kto wymyslił ostre reni !!!??? :( buuuu

Tak popatrzylam do tabelki i cholercia z czerwcowek jestem najgrubsza :-( ale wiecie co teraz stoje w miejscu z waga od dwoch tygodni hehehe :-) to chyba zwiastun porodu. Tez jem duzo slodkiego ostatnio, kurcze a na poczatku ciazy jadlam duzo kwasnego i ostrego dziwne to.

Kurcze...nie uwierzycie ale pisze to po raz drugi bo ...niezbyt zgrabnie skasowalam to co napisalam - gora zgrabnosc w ciazy!!!! Czuje sie troche lepiej po spacerku ale nie jest to moj super dzien, zbiera mi sie co chwilke na placz i wogole glupie te hormony! Janina - co do Reni to biore caly czas 1/2 tabletki, faktycznie ostra mieta jest nie smaczna ale dla mnie tak samo skuteczna , na rynku chyba sa dwa smaki ale okurat nie bylo w aptece. Teraz pali mnie po kazdym jedzeniu i jak tylko sie poloze - paskuctwo! Z ciekawostek regionalnych to dzis Centrum Wawy bylo w godz 14-17 zablokowane, policja oglosila zagrozenie bronia chemiczna i ... biedni ludzie nie mogli wrocic do domu. Ostatecznie nic nie znalezli ale zamieszanie bylo niezle. Juto czeka nas nielagalna parada gejow i lesbijek - zapowiada sie ciekawie, niektorzy politycy chca na ten jeden dzian isc z gejami by zrobic na zlosc kaczynskiemu sorki za te wstawi politykierskie ale to moze byc ciekawe - wszytsko bede obserwowac z mojej oddalonej o ponad 20 km wsi hihi. Na koniec pytanie - czy ktores z Was zamierza deponowac krew pempowinowa, jak dzis zrobilam zestawienie ceonowe firm ktorych oferty znalazal w internecie ale chetnie poslucham co Wy o tym myslicie. Gosia - biedaku a moze Cibie tez pod mostkiem plai zgaga czasem tak nisko tez zschodzi sama nie wiem Anulka - daj spokoj z ta stopka ,czytal te niegrzeczne wypowiedzi na innych formach - zwyczajnie olej je . Moze jedna uwaga (jka tak nalegasz;-) sam pocztek Twojej stopki to chyba faktycznie strona tytulowa Lippie i przykladowe suwaki, dwa nastepne suwaki to twoj zegar ciazy i wiek Tusienki, moze wiec zrezygnuj z poczatku tego suwaczka i tyle. Mi nic ta stopka nie rozciaga. pozdrowka Magda

Dzięki Madala...hihi zaraz popatrze...hehe moje gapiostwo ;) Janie deponuję, bo nasłuchałam się dużo negatywnych wypowiedzi na ten temat... A wiecie moja koleżanka odkryła ponoć świetny i jedyny specyfik na zgagę...nazywa się to DR.ZGAGA i ona bierze 1/2 tabletki...Mówi,że to jest rewelacja, ja nie wiem ...bo nie używam... Gumecka hohihih...no a patelnie moje dalej czekają...zobaczymy jak długo ;) Kilogramami sie nie przejmuj...nie warto...

Ech... właśnie sobie poczytałam topik przyszłorocznych styczniowych mam ... :) kiedy tak było co ? :) :) :) I tez tabelke tworzą ... ech Co do krwi pępowinowej to nie będziemy deponować.

Janina ja tak nie za bardzo do tabelki, bo mam termin na sierpien, a Wy wszystkie przede mną rodzicie, tylko ja jedna sierpniówka:( ale chyba mnie nie wyrzucicie???? :( Ja już tak uwielbiam tu być z Wami ❤️ Madala ciekawe rzeczy piszesz co się działo dziś, a będzie jutro działo, hoho, ciekawostki ciekawe:) 🌻

nocne mamusie śpicie już? nie wiem czy dziś ostatnia będę...może bo jakoś na spanie to jak zwykle o tej porze nie za bardzo, a tu jakos pustawo od 21.30. Anulka ty też nie lubisz szybko spać, wstawaj:) myslicie że Jelp a Lovella do prania to jakas różnica? kupiliśmy Jelp, ale się zastanawiałam, a powiedzcie mi moje drogie czy laktator to taki instrument niezbędny czy raczej można się obyć bez tego? no i ostatnie dzo to pytanko już dla tych które są mamusiami:) czy łóżeczko spełnia swoją rolę od samego poczatku, bo spotkałam się z tyloma opiniami że maleńkie dzieciaczki wolą być prz mamusi i nie za bardzo to łózeczko, no może od 3-4 miesiąca, a co myślą doświadczone mamusie?

Za szybko poszło.... Kameklia ...a ja mam Cypiska :):):) i chwaliłam przy Tusi...teraz też kupiłam, więc nie wiem jaka tam różnica między Jelpem a Lovelą... Łóżeczko....przy Tusi tak- od początku było lux....ale teraz na początek mamy gondolę...zobaczymy czy wystarczy...łóżeczko w każdej chwili można dokupić :D:D:D Kamelio kochana wstrzymaj się z tym laktatorkiem...bo może nie być potrzebny...też go możesz w każdej chwili kupić... A Maluszki i owszem kochają być przy mamie...hihihi ...ale mimo wszystko przynajmniej Tusięcinka zdecydowanie wo;lała w nocy z mamą a za dnia chrapała w łóżeczku.... Nooo ...teraz może iść ten post :D:D:D:D buziaczki dla Ciebie

no właśnie z tym łóżeczkiem debatujemy, bo nie za dużo miejsca i jak wózek będzie to tak się zastanawiamy czy gondola wystarczy a później łóżeczko w każdej chwili.....gdyby coś, a moze może w dzień pochrapywać w gondoli...ale jakoś mi się tak podoba jak w łózeczku:):):) tak dzidziusiowato:) słodko :) no pomyślimy a nie widziałam proszku Cypisek:) gdzie kupiłaś, z dzieciństwem mi się kojarzy:)

Kamelia hihihi u mnie w osiedlowym sklepie ;) Masz rację z tym dzidziusiowem.... ale i u mnie mało miejsca ;) więc na razie gondolka....Poza tym wiesz pojawiły się ostatnio fajne łóżeczka...piękne, małe...ale koszmarnie drogie (w Kraku 305-330) i zwija się to ustriojstwo do rozmiarów ...worka na kije golfowe...ma fajne buzery- możesz je na Allegro zobaczyć :)

właśnie wróciliśmy z kina, mały cały czas się wiercił niemiłosiernie, ale nic poza tym ;) film bardzo ciekawy i inny niż większość ostatnio robionych - polecam. Nie nudziłam się ani chwilki w przeciwnieństwie do ostatnio wyświetlanej części Gwiezdnych Wojen - nudy do kwadratu:D Teraz idę odpocząć bo od siedzenia coś brzuszek twardy i trochę zmęczona jestem. Jednak ogólnie czuję się bardzo dobrze. Chyba dopiero jutro zamieszczę moje ostatni fotki - zrobiliśmy je dziś przed kinem bo mogą to być już ostatnie przed porodem;):D W sumie brzuszek nie zmienił się za bardzo poza tym, że jest znacznie niżej. Na razie zmykam, ale nie zarzekam się czy tu jeszcze dziś nie wpadnę;)

widziałam fajoskie łóżeczka na allegro i w sklepach, no fakt że drogo jak piorun, ale M. powiedział ze sam zmontuje:) zdolna bestia :) bo ma materiały takie szczebelki i coś tam jeszcze:) i będzie jak ze sklepu:):):) materacyk już jest więc zastanawiamy się czy ma bawic się w majsterklepkę czy ta gondolka:) chyba na gondolce stanie a jak później dojdziemy do wniosku że niezbędne to skleci i będzie:) przez tatusia wystrugane;) hi hi hi

Kamelio ...te o których ja mówię są z materiału...z ...wibratorkiem ;) hmmm i melodyjkami....Cacuszka :D:D:D:D....i chyba na takie będziemy składać..a na razie ...gondolka :D:D:D a tak sobie myślę,że dzidizusiowo i tak będzie...sam zapach w domku wtedy jest inny....

no i miałam tu dziś już raczej nie zaglądać, ale znowu jestem.... tym razem troszkę się pożalić, bo znowu się niecierpliwię Na innym forum dziewczyny z terminami po mnie (niektóre nawet grubo po mnie) porodziły już swoje pociechy, a ja dalej zatwardziała 2 w 1 :( a jakie śliczne te ich dzieciaczki... ach teraz tylko jeszcze bardziej mi się chce łeeeee😭 idę spać, może przestanę myśleć na chwilkę.

Asiek kochana.....nie martw sie...ja to znam...pisałam ,że Tusięcinkę tydzień przenosiłam...ale pomyśl Twoje nerwy nic nie pomogą...a może to jutro...poza tym może Maluszek jeszcze nie jest gotów wyjść...ja mam swoją teorię...one same wiedzą kiedy dla nich dobrze :D:D:D:D Buziacvzki kochana i śpij dobrze ❤️

no takich grających to chyba nie widziałam:):):) no proszę to już 21 wiek:) nowoczesność nie ma co:) witaj Asiek, zaglądaj bo czekamy na wiesci od ciebie:), coś mi sie oczeta zaczynają kleić, ale i tak wiem że zaraz jak sie położę to zacznie się przewracanie z boku na bok i nic ze spania nie bedzie, więc muszę się ostro wymęczyć :) żeby wreszcie zasnąć ,......hmm na jakąś godzinę bo potem znowu wstawanie......a kiedys to się spało...głowa do poduszki i rano budzik o 7 dzwonił, a teraz nocne czuwania z przerwami na lekkie przysypianko..wszystko się pozmieniało, to chyba przygotowanie do dzidziusiowych płaczków w nocy.

Kamelia heheh i tak to pewnie będzie przez pierwszy okres...choć różne są dzieci..znam takie, które śpią jak susły...ale to nie moje na pewno, hmmm;) Co do nocnych czuwań, to Kamelio hihi my już dawno obie w tym klubie...no czasem się wyłamujemy...więc praktyka czyni mistrza ;) nie będzie źle :D:D:D:D Asiek pisz pisz kochana....a rano nas zamordują dziewczwyny i w końcu wyrzucą nocne gaduły...

Gość duda
hejka chyba wszyscy juz spia smacznie . a ja dopiero odczytalam Wasze wpisy ,oj bylo tego troszke, Hepcia ja nie znam zadnej spokojnej Marty he,he wszystkie zywe ,jestem ciekawa jaka bedzie Twoja corcia??????????? Anulka Krak Ty jeszcze nie spisz?????

Tak myslalm duda ze mnie tu zastaniesz...hihihih :D:D:D , Kamelie tez i Asiek...;) Pisze bez polskich znakow, bo nie wiem co Ci sie lepiej czyta ;)

no chyba się połąże...nogi zaczynaja sie odzywać, spuchnięte, i 1.5 kg arbuza dziś we mnie wlazło więc sikanie zapewnione:(, a wlazł ten arbuz przed pół godziną no to mam jak w banku bieganinę......to mówisz że pachnie maleńkim krasnalem w domu:):):) mniam mniam......mniam, już tych nóżek doczekać się nie mogę:)

Gość duda
nie wiem co ja tutaj jeszcze robie bo mam sprzatanie w planie i juz caly dzien piore na raty,dobrze ze obiad sie zrobil szybko . Hej Anulka

No ladnie ...hehehe nastepna strona zamorduja nas jutro....Duda na kiedy Ty masz termin, gdzies mi to umknelo....