Rybka zwana Wandą 0 Napisano Marzec 14, 2006 No i się rozpłakałam :-( Dobrej i spokojnej nocy wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość turecki analityk finansowy Napisano Marzec 14, 2006 najbardziej lubię wchodzić na komin elektrowni "Bełchatów II" i sikać na robotników w dole, 120 metrów pode mną wtedy dostaję takiej ekstazy, że zaczynam krzyczeć w sanskrycie "rubinowa dupa! rubinowa dupa!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Marzec 15, 2006 Hej, to nie ten topik... (ale ten komin mi się udał, nie? miałem dobry dzień :-D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 15, 2006 Teraz będzie nie-po-szaraczemu: Dupa, dupa, dupa, dupa, dupa.... Dupa. :-( Bez jasiu-karuzela nawet. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Człowiek o Siedmiu Pośladkach 0 Napisano Marzec 15, 2006 Jutro jutro już jutro będzie wiosna! (już jutro będzie maj...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 16, 2006 No i zimno... Już wiem. Wcale nie muszę być radosnym stworzeniem. Wystarczy mi umiejętność nie smucenia i nie zamartwiania się. Jak?... nie chodzi mi tu o cieszenie się drobnostkami... chodzi o natłok smutku we łbie co się wije niczym kiełbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fransua 0 Napisano Marzec 17, 2006 Też Ci w tym ładnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arsę Lipę Napisano Marzec 17, 2006 Wolicie Cadbury Eclairs czy Werters Original? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arseniusz Napisano Marzec 17, 2006 ja tam wolę i to i to, wogóle lubię cuksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roadrunner Napisano Marzec 17, 2006 ja wolę tablerone albo milkę toffi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roadrunner Napisano Marzec 17, 2006 spieprzaj dziadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arsę Lipę Napisano Marzec 17, 2006 I to w podskokach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JOJSTYK Napisano Marzec 17, 2006 Kupuję na Stadionie Dziesięciolecia od znajomych Eskimosów budyń z foki. Gdy już jest gotowy, wyobrażam sobie że jestem obrońcą Konstantynopola w 1452 roku i wylewam gorącą pulpę na głowę dozorczyni, która macha miotłą pod blokem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łoś z puszczy 0 Napisano Marzec 18, 2006 no to jasiu-karuzela dupa? dupa też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Marzec 18, 2006 żmija na piersi wychodowana, ot i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 19, 2006 Łośkowi macham :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuracja Doktora Granata Napisano Marzec 20, 2006 No i kifoza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Marzec 21, 2006 a dla mnie....? [np. kawa w Poznaniu? ;-)] pozdrawiam kawoszy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gałazka bzu 0 Napisano Marzec 21, 2006 ...zapedzona w szarosc dnia gubie sie we wlasnych snach ..;)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onomatopeju Napisano Marzec 21, 2006 nawet jesli pointer to przykozaczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Marzec 22, 2006 Kawosz pozdrawia. :-) Piwoszka (ciemna) pewnie tu niedługo wdepnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 22, 2006 :-P Miło. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Marzec 22, 2006 ... bylo, ale sie skonczylo :P [zartuje, bo to poczatek byl... a za slowo trzymam] :D wszystkim banitom i tulaczom, a takze delegowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka* 0 Napisano Marzec 22, 2006 A czniać to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Marzec 23, 2006 Na dobrą podróż... na wschód :-) Podróż na Wschód Przygotowałem wczoraj Gotowy koń Ktoregoś dnia Cóż po mnie tu? Cóż po mnie na twej drodze? Cóż po mnie tu? Cóż po mnie na twej drodze? Krok za krok, jak dudni most Zostaw to, uciekaj stąd! Naprawdę Wschód jest za daleko Lub nie ma go wcale Mówili znawcy. Jeśli zdobędą świat Odwrócę twarz i chyba zostanę górą gdzie ponad nic nie ma Krok za krok, jak dudni most Zostaw to, uciekaj stąd! Piękni i szkaradni Ciało i duch Otwarci, a jednak zamknięci na klucz Tu! Dłuży się noc Uciekły w mrok latarnie Dlatego znów podróż na Wschód Podróż na Wschód, podróż na Wschód Podróż na Wschód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Marzec 23, 2006 \"...graj, graj, graj bo chcemy. Graj co masz łakniemy...gdzie ten czas kiedy wszyscy bali sie nas...daj co masz - klękniemy...o ile nie bedziecie grzeszyc do nieba pojdziecie....łakniemy...nad ludem swym ulituj się, tego pragniemy...odpowiedz jasna jest...Pancerny Pan powstanie....sprzedajemy rozpacz w płynie na kazde żądanie...nad ludem swoim pomiłuj się, ulituj się Panie Pancerny...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 23, 2006 \"Otwarci, a jednak zamknięci na klucz\" A klucz wrzucony w odmęt wód, co rzeką spływa z gór do mórz a biegu jej dziś żaden bród, nie przetnie, nie spowolni pędu i zginie klucz na dnie odmętu daleko, hen, na Wschodzie gdzieś... Pięknym, szkaradnym - duchem, ciałem - cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2006 Przedpołudnie osobistej bezmyślności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2006 ...przekształcone w wieczór osobistego rozpadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2006 Cholera... Trzymajcie kciuki, żeby tej nocy jakiś demon nie odniósł jednak zwycięstwa. :-( Do rana! - mam nadzieję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach