Kai 0 Napisano Marzec 28, 2009 Spoko spoko, jeszcze się nie rozdwoiłam :) Myślę, że do Wielkanocy wytrwam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzielna dziewczynka Napisano Marzec 28, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 16, 2009 już...już....? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham Boga Napisano Kwiecień 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jesiotr_o_wadze_1t 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Kaiserin, odmachnij! Musze zawczasu zaopatrzyc sie w browar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 5, 2009 Proszę natychmiast przestać trzymać te kciuki w intencji zatrzymania mojego syna w brzuchu, a zacząć trzymać w intencji przeciwnej - niech już wyłazi, skubany, ja już nie moooooooogęęęęęęę!!!! Jeszcze nigdy nie byłam w 40. tygodniu ciąży, to jakas masakra jest, aaaaa! Ja chcę już rodzić!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka w kompocie_ 0 Napisano Maj 5, 2009 mam obsesję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej cycata Napisano Maj 5, 2009 natychmiast zmieniamy intencje, przekładamy kciuki i wznosimy modły o rozwarcie 10 cm :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 6, 2009 Coś słabo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 6, 2009 Kai Sorry.. a masz Ty trąbę ? :o :P I milknę. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 8, 2009 Trąby nie stwierdzono, wbrew pozorom. Stwierdzono za to, że na dzisiaj mam termin. Jak się nie rozdwoję przez weekend, w poniedziałek idę do szpitala, może mi wyciągną Młodego przemocą. A może w obliczu takiej groźby sam się zdecyduje wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość theEeF23 Napisano Maj 8, 2009 trzeba by pomyślec na fuzją kaffeteri z F23 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka z myszy 0 Napisano Maj 8, 2009 slabo, bo ja na ten przyklad przynajmniej wskazujace musze miec wolne... inaczej na chleb nie zarobie Kai, ale metoda! synus od razu pozbawi sie zludzen co do swiata, w ktorym przyjdzie mu zyc :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cycata i jak tam Napisano Maj 11, 2009 nadal dwupak? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kach 0 Napisano Maj 11, 2009 Hello, uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym Kai dokonała rozdwojenia, dokładnie o 6.50 rano :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai dzielna dziewczynka Napisano Maj 11, 2009 gratulacje :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 12, 2009 Jestem mega hirołem - urodziłam siłami natury syna - 4690g, 60 cm :) Bez nacięcia, bez pęknięcia, jeden mini szew :) Jeszcze jesteśmy w szpitalu, ale jutro pewnie wychodzimy. Jak na stan poporodowy czuję się rewelacyjnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj mu na drugie paweł Napisano Maj 12, 2009 będzie przez życie szedł szczęśliwy :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dozorca LEON Napisano Maj 12, 2009 KAI - ło matko "urodziłam siłami natury syna - 4690g, 60 cm" -PIĘKNIE ale teraz tak sobie myślę, że masz "małą szpareczkę" :D Już zazdroszę mężulkowi :o A tak poza tym 3majcie się zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efektowne upełłe Napisano Maj 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka z myszy 0 Napisano Maj 15, 2009 Wiechec za wyczyn. Kiedy opijamy? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tam już w domku Napisano Maj 24, 2009 ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 27, 2009 Pewnie, że w domku - już po dwóch dniach byliśmy w domu :) Antoś ma już ponad dwa tygodnie i jest absolutnie boski :) dużo je, mało płacze, ogląda sobie świat i wydaje się być pozytywnie nastawiony do życia :) Leonie - a o mięśniach Kegla słyszał? :P \"mężulek\" nie narzeka, zaręczam :) ja też nie :) sałatko myszowa - a opijajcie sobie, kiedy chcecie - ja nie mogę, jako Matka Polka Karmiąca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 30, 2009 Serdecznosci Kai! :) Niech radośc i duma Cię unosi :) Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai wrzuc fote tzytzkow Napisano Maj 31, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kai_30 Napisano Czerwiec 2, 2009 Nie wrzucę - nie mieszczą się w obiektywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Czerwiec 2, 2009 O, pomyliłam nicki :) Ale to ja byłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudna dziewiątka Napisano Czerwiec 3, 2009 Ja to bym te cyce chętnie zobaczył. Może być w *.zip, to się zmieszczą - potem sam sobie rozpakuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudna dziewiątka Napisano Czerwiec 3, 2009 A obiektyw krótkoogniskowy obejmie wszystko - może być tzw. "rybie oko". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka z myszy 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 ktos sie rodzi, ktos umiera... normalna kolej rzeczy... tylko jak to, kurna, przetrwac?.. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach