Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Drogie dziewczęta! @ jeszcze nie ma,ale to naprawdę kwestia godzin. Nawet sie nie łudzę,że może byc inaczej. Poza tym mam lekki śluzik jak zawsze przed @, który zaraz zamieni się w krew...Przepraszam za obrazowe podejście do sprawy;) Emiko zdjęcie wysłałam. Powinno zaraz do Ciebie dotrzeć i czekam na Twoje:)

cześć co tak pusto dzisiaj wieczorem czyżby wszystkie kobietki prowokowały bociana do przyjęcia nadgodzin pozdrawiam serdecznie życzę owocnych snów

to jeszcze raz ja do Lusi jeśli mimo nawału obowiązków jakie spadły na ciebie po urodzeniu dzidziusia czasami nas czytasz daj znać co u ciebie pozdrawiam serdecznie

CZY DZISIAJ KTOŚ PRACUJE CZY WSZYSTKIE SIE ROZCHOROWAŁY I LEŻĄ W ŁÓŻECZKACH?????????

cześć Paula, ja jestem:) Ale na razie robię poranną prasówkę, więc tylko zaglądam która pierwsza coś napisze:) Och, jak dobrze że dzisiaj piątek:) Byle do 16:)

Cześć dziewczyny! W końcu piątek i tylko kilka godzin do weekendu :) Soul ja nadal trzymam kciuki 🌻

Witam piątkowo :-) Soul, no odezwij się! Ja też mocno trzymam kciuki!!!! Co tam u Was? u mnie jeszcze trzy, cztery dni i wszystko będzie jasne. Zaczynam się oswajać z myślą, że jak nie teraz , to później. Będzie zieleniła się trawka, kwitły kwiatki, słonko będzie pięknie świeciło, a ja na spacerku z mężem, ogłoszę mu , że będzie tatusiem :-) mam tylko nadzieję, że to będzie tej wiosny :-o

Hej dziewczyny :) w koncu cieplej wow :) :) :) Mia gratuluje zakupów :) Witam Agę, coś rzadko ostatnio zaglądasz :) Paula23 ja pracuje, ale spaaać mi sie chce :) za to humor mam super, taka pogoda że sie tylko cieszyć :) Soul jak tam u Ciebie, mam nadzieje że @ dalej nie ma :) Kasia

Ja tylko na chwileczke - rzadko jestem z Wami bo cały dzień jestem w pracy - a wieczorami nie zawsze mam dostęp do komputera (czyt. mój maż siedzi w necie). Ale serce jestem z Wami i już się ciesze na myśl, że jak będe juz zafasolkowana to sobie odbije te \"chude czasy\" na kafeterii :-) Teraz już znikam do pracy - dobrze, ze to juz piąteczek - hi hi hi. Miłego dnia - pozdrawiam gorąca. Aga

Witam! @ jeszcze nie ma, ale dziś znowu wszystko mnie boli. Niech @ juz przyjdzie i da mi spokój, abym szybciej mogła zacząć kolejne staranka! Też cieszę się z piątku. Jutro jadę do Mamci:)

hej dziewczynki:) ja dziś jestem zła, wściekła wrrrrrrrr:( Mieliśmy jutro jechać z mężem i znajomymi na narty a dzis znajomi ogłosili ze nie mogą:(:( i jak sie tu nie wściec no? Ja to mam jakiegoś pecha do znajomych jakos nigdy nie da sie normalnie umówić bo zawsze jakieś problemy ja nie wiem? Juz sie więcej nie umawiam! A zrobie sobie grupke dzieciaczków i z nimi będziemy jeździć w góry na narty o! i tyle:)

A co to za przerwy w pisaniu? Pracujecie tak ciężko w piątek? Soul życzę by mniej bolało. Myszko, ja mam zarezerwowane narty na 23 lutego. Jadę pierwszy raz,ciesze się bardzo i mam nadzieję,że nic nie stanie na przeszkodzie. Coś mi niestety podpowiada,że mogę nie pojechać :( Chyba podchodzę zbyt pesymistycznie. Myszko,jedźcie sami. 🌻

Silve dziekuję! Wyjzad na pewno dodzie do skutko. Nie martw się zawczasu:) Mszko nie martw się. Pojedźcie sami na narty albo w inne tańsze miejsce. Najważniejsze,że będziecie razem, romantyczna atmofera i może cos z tego wyniknie kto wie?:)

Myszko ja tez bym pojechała sama:) tym bardziej, że wyjazd bedzie okołowalentynkowy:D rolużnicie sie, dotlenicie i od razu fasolka sie pojawi. A gdzie w ogóle planowaliscie jechac??

jedziemy jedziemy:):):) tzn nie do konca sami bo jeszcze taki kumpel męża jedzie ale fajnie:):)a jedziemy do Szczyrku ja lubie tam jeździć a co do przytulanek to wieczorem stamtąd wracamy więc przytulanka beda już w domku ale raczej bezowocne bo mam termin @17.02 wiec same wiecie że jestem bez szans

I widzisz Myszak :) nie było się czym stresować :) :) :) Kasia

Ale ja jestem dzisiaj głodna:D jak zwykle w drugiej połowie cyklu pochłonęłabym konia z kopytami:D Soul, @ pewnie nie ma bo się stresujesz czy przyjdzie, więc pewnie z nerwów Ci się opóźnie. Chociaż mam nadzieję, że się mylę:D Mysza, odpocznij na tym wyjeździe, by nabrać sił na przytulanka w następnym cyklu :) A sprawdzałaś jak Ci wypadnie środek z przyjazdem męża? Cześć Kasieńka:D Sylwia, Ty to już naprawdę rzadko nas odwiedzasz:(

Ale fajnie, że dzisiaj jest piątek :-) jutro szykuje się impreza u moich rodziców :-) opijanie samochodu :-) kurcze, czy ja mam wypić drinka? w sumie szansa na to czy mam dzidziusia, jest taka sama jak przyjście @.... korci mnie więc, żeby jutro rano zrobić test. Dla świętego spokoju. I wreszcie będę wiedziała, w tą czy w tamtą! mąż co prawda nie pozwala mi kupować testów :-o bo twierdzi, że co ma być to będzie...ale chyba kupię ten test, przynajmniej to jest mój pomysł na teraz :-) oczywiście za godzinę może mi się odwidzieć

Hej Mia, co słychać u Ciebie, jakoś ostatnio rzadko zaglądasz na gg, nie ma czasu pogadać. Kasia

Kurde Estella, to ja dopiero sie dowiem w poniedziałek o wyniku testu buuu ale pamietaj o moich kciukach :) Kasia

dzięki za kciuki :-) ale to jeszcze nic pewnego czy jutro zatestuję. Chyba wyłącznie dla pewności, jednak, niestety , nie spodziewam się, że zobaczę dwie kreseczki...no cóż... oglądałam tą swoją szyjkę :-o ona to mi dopiero problem sprawia, tzn jej badanie. Bo chyba Meg pisłam (MEG, CO U CIEBIE?! ), że w ciąży szyjka powinna być wysoko. A mi się wydaje, że moja jest nisko :-(

Gość ...sMuTaSeK...
PAULA23...dowiedzialas sie moze juz co nieco o tym leku??? Sorrki, ze tak glowe zawracam...ale chwytam sie juz czego tylko mozna...ehhh:(:(:( Pozdrawiam!!!!

Możliwe oznaki ciąży Objaw Czas pojawienia się Inne możliwe przyczyny Poranne nudności 2-8 tygodni po zapłodnieniu Zatrucie pokarmowe, infekcja i wiele innych schorzeń Częste oddawanie moczu Zwykle 6-8 tygodni po zapłod­nieniu Zakażenie dróg moczowych, stosowanie leków moczopędnych, cukrzyca Wzmożony apetyt Pierwszy trymestr Nieodpowiednia dieta, stres, wyobraźnia lub nadchodząca miesiączka Zawroty głowy, łaknienia Pierwszy trymestr Nieodpowiednia dieta, inne schorzenia Zaparcia Pierwszy trymestr Nieodowiednia dieta U kobiet palących niechęć do palenia Pierwszy trymestr

Soul i jak tam @ przyszła? oby nie!!! z Twojej listy mam 3 objawy ;-) ale przyczyna może być oczywiście całkiem inna :-(

Soul i jak tam @ przyszła? oby nie!!! z Twojej listy mam 3 objawy ;-) ale przyczyna może być oczywiście całkiem inna :-(

Witaj Edytko! Jeszcze jej nie. Ale ucieszyłam się (pewnie na darmo) jak znalazłam,że jednym z objawów mogą być zawroty głowy, które mnie ostatnio nawiedziły. A jakie Ty masz objawy z listy?