Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Ha moj facio jest 8w7 jestesmy totalnie rozni ale przyciagamy sie jak magnesy i sie uzupelniamy:)

Elfiku: 1. Zrobilam test drugi raz - tym razem zaznaczalam wiecej odpowiedzi w polowie, czego staralam sie unikac za 1 razem, no i wyszlo mi ... 4w5 :D Ale chyba powinnam pozostac przy tym 1, bo odpowiedzi mogly byc bardziej spontaniczne. 2. Skoro wiesz kim jest Twoj facio, to podaj mi prsze link do wersji ang. :)

Bagatelka:) no spontaniczne licza sie bardziej chyba:) Ja nie mam linku do wersjii angielskiej tlumaczylam mojemu na angielski i odpowiadal,troche mi to zajelo:)

Elfik - tlumaczylabym tego na angielski nie, bo to jest samo w sobie tlumaczeniem z angielskiego, poszukam wersji ang. ALe naprawde ogromne dzieki za ten tescik - sprawil mi on niezwykla frajde, uwielbiam takie rzeczy pod warunkiem, ze nie sa jakies glupawe i uproszczone, jak czasem testy bywaja... ale ten to jest super :) Poczytalam sobie jeszcze dokladnie o 5 i jednak jestem bardziej 5 raczej, tylko nie ta estremalna odlaczona od wlasnych uczuc. Calkiem mi tez pasowal opis poaczenia z 7 oraz 8.

witam wszystkich, na momencik tylko i wracam do roboty:( Bagatelka - no popatrz. Nie dosc, ze obie urodzilysmy sie 22.09, to jeszcze wyszlo nam to samo w tescie:) Ja tez przy pierwszym podejsciu wyszlam 5w4:) No.. przy drugim tez, hihi :D Margot - nie poddawaj sie, praktyka czyni mistrza:) Piwonia - piekne zdjecia:) piekne usmiechy kobylek:) A czy to ty jestes ta sliczna dziewczyna ze zdjec? Britta - jak ci leci pisanie podania? Trzymam kciuki!! :) A ja nie znosze sea food.. jakos nie moge tego pzrelknac, niestety.. brrr... :) Pozdrowienia, zmykam, papa

jaki TEST jaki? prosze mnie wtajemniczyc :D GNU - ja jestem ta co wykonala te zdiecia oraz ciocia tej pieknej dziewczyny :) uciekam na jakies sklepy papa

kobietki, ktore sie ubiegaly tu ( w USA) o zielona karte, powiedzcie mi, jak dostalyscie wezwanie ne pobranie odciskow palcow, to ile jeszcze po tym musialyscie czekac na zakonczenie sprawy? Bo ja wlasnie dzis dostalam wezwanie i wybieram sie w przyszlym tygodniu. Juppiii!!! Cos sie wreszcie ruszylo. Moze bede mogla w przyszle swieta pojechac do Polski i wreszcie zobacze moja rodzinke! Czekam na odpowiedz od was!!

elfiku sprawdz czy dostalas wiadomosc????????jestem pewna,ze wyslalam mam nadzieje,ze do ciebie a nie kogos innego???????sprawdz nowe wiadomosci ,bo uzylam meza e-mail adres....czy tym razem jest wszystko okay? bagatelka jak tylko dorwie meza telefon to ci wysle malutkie zdjecie. badz cierpliwa jak dostaniesz wiadomosc to mi odpisz,bo to roznie bywa?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GNU - zesmy ten sam typ to sie zgodze, ale z ta data urodzin .... to juz nie ja :D ALe pamietam, ze jest tu ktos, kto dzieli Twa z Toba urodzinki :) Piwonia - kobyla -cud :D Ona sie naprawde usmiecha :D A test jest tu: www.enneagram.pl Szukalam i nie ma zadnych fajnych angileskich wersji - glownie sa strony sprzedajace to i owo :(

Piwonia: oto link to testu, ktory podala Elfik. http://enneagram.pl/ Fajne to jest. Ciekawe co tobie wydzie... Widze, ze tu jest duzo czworek i piatek. A mnie wyszla jedynka, co sie zreszta zgadza. Najbardziej mnie rozsmieszylo, ze w wersji skrajnej jedynki moga byc psychopatycznymi mscicielami. W normalnej wersji sa organizatorami i perfekcjonistami. Ciekawe rzeczy... Aha, swietne zdjecia! Usmiech wart oprawienia w ramki...:))) simonka: jak leci? jak twoje malenstwo?

Squirley - ja nic nie wiem na ten temat, bo odciski na ziel. karte mialam robioe jeszcze w Polsce i w ogole u mnie wszystko szlo innym system (sponsorstwo rodzinne z pracy taty). Mam nadzieje, ze jak najszybciej bedziesz mogla wyruszyc do Polski :) Cynamonka - dzieki z gory :) :) :)

bagatelka, rzeczywiscie cos mi sie pomieszlao:) To Funkia i ja 22 wrzesniowego dnia urodzone bylysmy:) Piwonia -- > dzikei za zdjecia:) Piekna z Ciebie kobieta!!! Squirley --> ile mniej wiecej trwalo u Ciebie zalatwianie zilonej i pozwolenia na prace? I kiedy i jak mozna paszport nowy wyrobic po slubie? czy mozna to zalatwic wszytsko w konsulacie polskim, czy trzeba wysyl;ac dokumenty do polskiego usc najpierw?

Squirley, nie jestes sama ja tez 1 tyle ze 1w2 :-) 🌻 dzieki wszystkim za troske !!!

wrocilam z zakupow, kurde za szybko sie z nimi uwinelam, bo w zasadzie to nie mam teraz co robic, juz dawno sie tak nie czulam, zawsze jestem zajeta a tu nagle nie mam nic w tej chwili, dziwne to uczucie, zaraz sobie chyba cos wymysle hihihi obkupilam sie w plyty muzyczne min. Gwen Stefani : Love, Angel, Music, Baby ! - polecam, jesli ja oczywiscie lubicie podobnie jak No doubt :D ja przepadam za nimi !!!!! :D a Gwen jest dla mnie artystka wszechczasow !!! co do kobyly .....zwierze tak sie niecierpliwilo aby byc fotografowanym, ze myslalam, ze mi aparat wytraci z reki az w koncu pstryk jeden, pstryk drugi i zwierzyna znalazla sie w swoim zywiole, powaznie :D :D :D pozowala lepiej niz nie jeden czlowiek :D :D zrobilam test i wyszedl 4... ale jakos nie do konca bym sie zgadzala z tym co tam opisuja no chyba, ze siebie nie znam do konca hmmm... k-11 a Tobie co kochana ? jestem totalnie niedoinformowana :( ok, chyba pojde sobie wlosy zrobic, waleczki jakies zakrece, do wieczora moze sie jakos polepsza bo wychodze dzisiaj na podryw ... zartuje, kto by mnie chcial, mezatka i wogole ;) :D ale faktem jest, ze wychodze na drinka ze znajomymi, troszke sie rozerwe :D wiec w rymie what you waiting for? zegnam sie z Wami na dzisiaj papapa :D

Gość ladybug
Pozdrawiam wszystkich z New Jersey :)

Wczoraj aby sie zajac czyms innym niz smutnym rozmyslaniem siegnelam po Mitch Albom \"Piec osob, ktore spotykamy w niebie\" , wciagnelo mnie tak, ze przeczytalam na jednym tche, piekna i madra. Bardzo tez polecam Alice Slebold \"Nostalgia Aniola\" i Marika Cobbold \"Polowanie na motyle\", tzn wiecej moge polecic ale to tak na poczatek. Squirley ja czekalam 5 miesiecy od odciskow do spotkania. Zaraz zerkne do tego testu choc z takim nastrojem nei wiem co z tego wyniknie...

Witaj Ladybug :-) Amber, mnie sie tez ta ksiazka bardzo podobala ale wieksze wrazenie na mnie wywarla \"Tuesdays with Morrie \" rowniez Mitch\'a Albom. Polecam, jezeli jeszcze jej nie czytalas. Piwonia, dziekuje za fotki. Rzeczywiscie kon byl bardzo fotogeniczny i widac ze sesja mu sie podobala. Moj pies tez pozuje... Ja sie chwilowo wycofalam mentalnie z forum jako ze zlapalo mnie przygnebienie i pomyslalam ze jakos przetrzymam pare tygodni a potem to juz czas mnie wyleczy.

Czesc wszystkim. Ja zamiast pisac esej wyruszam do baru w meskim towrzystwie, nie wiem co z tego wyniknie bo jak jutro bede miec kaca to przerabane bo esej na poniedzialek. Ja tez bylam na zakupach ale ubraniowych i tylko kupilam jeasny z Guess. :-( Widze ze w USA sa bardzo szczegolowe procedury z tego co piszecie i dlugo sie czeka. Jak to wogole wyglada? Bo w Kanadzie to najpierw sie zostaje permanent resident ( ja czekalam z jakies 7 miesiecy i wlasciwie mam takie prawa jak obywatele, tyle ze nie moge glosowac, a po 3 latach sie zostaje citizen. Ja nawet nie mialam zadnego interview,wiec chyba w USA musi byc ciezej skoro nawet odciski palcow trzeba dawac. Piwonia-ja tez chce zdjecia:-) marzenka@gmail.com

K-11, nie czytalam, ale skoro polecasz... tylko najpierw musze pokonczyc te co mam. Mi tez nei lepiej, mam ochote skulic sie i nei ruszac... A co do tego testu to nic sie nie dzieje gdy klikam by zaznaczyc odpowiedzi... Zmykam! Jeszcze tydzien i internet moj! Ha ha ha. Choc ostatnio sie zmuszam aby jak juz wejde cos skrobnac... :-(

hej squrley pytasz o moje malenstwo-pchelka jest chra,ma katar i goraczke,caly dzien byla bardzo marudna.a jak ona marudzi to ja wpadam w szal!!!!!!!!!!!!!!!o rany staje sie bardzo nerwowa i nie jestem w stanie sie kontrolowac,a mala to wyczuwa i ryczy jeszcze glosniej i mocniej.dzis wzielam juz ze 4aspiryny,bo mi lep pekal...o rany z takimi maciupkimi dzieciakami to mozna zwariowac.ta starsza corka ma juz 4lata to mozna z takim dzieckiem sie pobawic w sklep w szkole itd...jakos zajac...a nawet jak jest chore to mozna lezec w lozlku i ogladac bajki,a z maluszkiem to odchodze od zmyslow.dobrze,ze moj maz jest wspanialym ojcem i mi duzo pomaga przy dziecku,bo ja to mam ochote czasem jej przylac jak tak ryczy bez powodu.... zabawek ma ze sto,bo ciagle cos nowego tesciowa jej kupuje...na nude nie moze nazekac.dzis zabralam ja na spacerek ze 2godziny.staram sie jak moge,ale ona by tylko na rekach siedziala.........wlasnie sie obudzila i tu ze mna siedzi:D-prosila bym was pozdrowila w jej imieniu🖐️-ona bardzo lubi internecik,czesto tu ze mna przesiaduje-50% dnia,jej ulubiona strona to barney.com o znowu usnela mi na rekach:D. a ja siedze sobie przy kompie i slucham muzyki-sean paul-ktos lubi? to chyba na tyle ode mnie,wczoraj ogladalam film-,,cellular,,-jest ok!polecam. bagatelka wciaz nie wyslalam zdjec-kliknelam dzis wieczorem dwa-sa takie sobie...jak tylko podkradne meza tel.to wysle.

Simonka odpisalam Ci na poscie z gata i Lil D:) Piwonia:) Ja uwielbiam Gwen Stefani :)Uwielbiam jej stroje,sa odwazne ale w dobrym smaku,a moj ulubiony utwor to ten gdzie w teledysku ona jedzie na takim skuterze wodnym(zapomnialam tytulu) k11 ta angielska wersja jest bardziej powierzchowna ta polska jest bardziej rozbudowana,mnie w tej angielskiej wyszlo nr 7 Entuzjasta . Bylam dzisiaj na przyjeciu ludzi z indii ale sie objadlam dobrego jedzenia:) Squrley:) Powoli mi przechodzi juz smutek za moimi kochanymi zwierzaczkami chociaz czasami lape doly,ale mysle juz o nowych szczeniaczkach powoli.......

Hej! :) Jakos dzisiaj dziwnie sie czuje :o Mam nadzieje, ze znowu nie bede chora... Ide do wanny sie wymoczyc a Wam wszystkim przesylam pozdrowienia 🖐️

Czesc dziewczyny... Zmiana dekoracji u mnie... juz zanosilo sie na wiosne, a tu z powrotem przyszla zima.. snieg, zadymka, zamiec... i wszystkie zwiazane z tym przyjemnosci.. Margot - wanna z ciepla woda, aspirynki witaminki i pod koldre...:D Marzenusia :D Dark Elf :D Simonka :D Amber :D Mayenka :D k-11 :D GNU :D Bagatelka :D Squirley :D ladybug - witam na topiku...:D Piwonia - dziekuje za zdjecia.. :D Jay - ale Ci fajnie, ze juz masz wiosne.. U mnie ta zima dopiero teraz w ostatnich tygodniach staje sie dokuczliwa. Jaki aparat kupilas? cyfrowy? Przyslij troszke zdjec z ogrodka, niech oczy pociesze...:D Dla wszystkich caluski....

mieszkam pod Paryzem, sama, wolna, szczesliwa. Pracuje, dodatkowo jeszcze sie ucze, spotykam sie ze znajomymi, wychodzimy razem na miasto, popijamy winko w barze, chodzimy do kina, tanczymy, bawimy sie, czatujemy, wysylamy sobie kawaly i smieszne zdjecia. Spotykam sie od 3 tygodni z \"tubylcem\", jest cudowny, cos niecos juz o nim pisalam przy innych okazjach.