Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Kokus> przyzwyczajam, ale dziecie i tak wie swoje;-)) jak czegos nie lubi, to potem ja cierpie i ostatnimi czasy nei moge w ogole jesc grapefrutow a to moje ulubione cytrysy, pozegnalam sie z zupa pomidorowa, bo umieram po niej, najchetniej dziecko wcinaloby chrupki z mlekiem caly czas, a ja juz patrzec na chrupki nie moge i nie moge sie doczekac, kiedy szanowna pani lokatorka mojego brzucha pojdzie na wlasne;-))))

Kokus> przyzwyczajam, ale dziecie i tak wie swoje;-)) jak czegos nie lubi, to potem ja cierpie i ostatnimi czasy nei moge w ogole jesc grapefrutow a to moje ulubione cytrysy, pozegnalam sie z zupa pomidorowa, bo umieram po niej, najchetniej dziecko wcinaloby chrupki z mlekiem caly czas, a ja juz patrzec na chrupki nie moge i nie moge sie doczekac, kiedy szanowna pani lokatorka mojego brzucha pojdzie na wlasne;-))))

Kasiulena - z granatem nie wygrasz :D Trzeba wydrazyc te kulki, a bez wprawy idzie to mozolnie i wszystko jest ochlapane krwistym sokiem :o Ale potem te kulki mozesz wrzucac do salatek, deserow, a nawet jesc zywcem ... Tym sposobem owoc granatu goscil w mojej kuchnie tylko raz w zyciu :( A jest chyba najzdrowszy na swiecie! Jay - wspolczuje zycia bez grejpfrutow, ja jestem uzalezniona ... Niezle masz z ta ksiazniczka ;) Wesolego odpoczywania 🖐️ Ja sie po wileu tygodniach odwyku wybieram na calodzienne zakupy :classic_cool:

Gość MiKar
Liban a dokladniej Bejrut

ja uwielbiam smak granatu, ale faktycznie wydlubywanie jest uciazliwe..

Bagatelka, Kokus -to mnie pocieszyliscie :) .... w takim razie wstrzymam sie z eksperymentem do przyszlej soboty... odechcialo mi sie babrania... a jeszcze wyczytalam gdzies na stronie ze aby uniknac zachlapania sokiem owoc trzeba zanurzyc w wodzie... no nic za tydzien zobacze co z tego wyjdzie :) Jay - grepfrunty jak grejpfruty, ale zyc bez pomidrow to bym chyba nie mogla :D ... podobno okres ciazy to najlepszy czas w zyciu kobiety, takze skoncentruj sie na tym i bedzie dobrze... ciezka praca to sie dopiero zacznie po narodzinach :D Wiecie co? Wlasnie zarezerwowalam sobie tygodniowe wakacje w Stanach? Kto byl w Orlando i cosby doradzil? Wiem ze jest tam mnostwo wodnych parkow, Disneylad i wiele innych atrakcji. Napewno chce pojechac do tego parku, gdzie mozna plywac z delfinami... tylko tak sie zastanawiam czy te zwierzatka za bardzo sie nie mecza gdy takie tlumy turystow tam przyjezdzaja by sie z nimi pobawic i poplywac :o :)... Chce rowniez pojechac do Centrum Kosmicznego.... obawiam sie jednak ze jak to zwykle bywa czasu na wszystkie atrakcje nam nie starczy Pozdrawiam i milego tygodnia zycze 🖐️

hej wislalam linka do zdjec z remontem do osob, ktore mam wsrod znajomych na facebooku. zobaczcie sobie. super wyszly te noew podlogi.

Kolor sie nazywa Cocoa Oak. Git. Jutro wieczorem jade na weekend do Showshoe w WV... Mam nadzieje ze przetrwam kilka dni snowboardu pod rzad... Aha, wlasnie ogladam Good Eats o tortillach i pokazano wlasnie przepis na lasagne z tortilli zamiast kluch lasagnowych! Wow! Super pomysl! Musze koniecznie niedlugo wyprobowac!! Na razie!

Sredni dzienny urobek topiku - jeden wpis :D Trzymajcie sie dzielnie i wybawcie/wypocznijcie za wszystkie czasy w nadchodzacy weekend :) 🖐️

Gość Wiktoria555
Mieszka ktos moze w Grecji? Ja mieszkam na Korfu od 2 lat i chetnie wyskocze na kawe :)

witaj Wiktoria.. a cieplo tam u Ciebie na Korfu? to juz lece.. :D a tak a propos kawy to dokrylem na nowo smak i aromat kawy mielonej tuz przed zaparzaniem.. to bylo u kolegi, a teraz kupilem kawe ziarnista arabska, odnalazlem stary mlynek w domu i bede tak robil kawe na niedzielne poranki.. :D pozdrowienia..

Gość Wiktoria555
Niestety jest zimno. wieczorem i w nocy okolo 6 stopni ,a w dzien 12-15. Poza sezonem jest tak strasznie nudno...nie do wytrzymania ;) Mam kilku zdajomych z Grecji ale brakuje mi rodaka!

Czesc... dziewczyny na Wyspach Brytyjskich - co sie tam u was dzieje z ta pogoda? bo czytam na onecie straszne rzeczy - ledwo 30 centow sniegu i kilkumilionowe miasto sparalizowane? szok.. niech przyjada do Polski w jakas prawdziwa zime i zobacza jak sobie radzic.. :D Mam nadzieje, ze prad macie i kompy dzialaja - wiec napiszcie.. Pozdrowka..

hello witam Wszystko prawda co tam w tych gazetach wypisuja... cale miasto sparalizowane. W wiadomosciach podali ze dzisiejszego dnia 6 milionow ludzi pozostalo w domu...w tym i ja :D... niestety pracowalam z domu bo mam taka mozliwosc :( Rzeczywiscie napadalo jakies 30-40cm i cale poludnie Anglii sparalizowane, brak pociagow, metra, autobusow... nawet z lotnisk nie poodlatywaly samoloty... Mowia ze to najwieksze opady sniegu od 18lat :) ... zdziwilam sie gdy sie okazalo ze nawet tutaj odsniezarek nie maja... sa tylko male spychacze, ale niestety nie mieli takiej ilosci by nadazyc z odsypywaniem zasniezonych drog... na autostradzie M25 powstal nawet 35 milowy (~60km) korek :o... tory kolejowe rowniez nie byly odniezane poniewaz nie maja takiego sprzetu... z tego co kojarze to w Polsce sa takie specjalne maszyny do skuwania lodu i odsniezania torow... no ale z drugiej strony co tu sie dziwic skoro nigdy tu solidych zim nie mieli... Ciekawa jestem co bedzie jutro bo podobno opadow bedzie ciag dalszy :o Pozdrawiam 🖐️

przed chwila sprawdzilem prognoze dla Anglii to opady przesuwaja sie na polnoc... Szkotom pogoda da popalic, ale tam chyba czesciej pada to moze lepiej to zniosa.. :D Kasiulena tak czy inaczej to trzymaj sie cieplo i nie wychodz z domu bez potrzeby..

hej kociaki! wrocilam ze snowboardu i niedosc ze przezylam, to jeszcze super mi poszlo! Snowshoe jest SUUUUPER jak ktos chce foty to dajcie znac i wysle wam, moze przez FB?

Dziewczyny... pamietacie jak kilka lat temu przekonalyscie mnie zebym zgolil wasy? A teraz wasy wracaja do lask.. Oto link do polskiej wersji artykulu z The New York Times: http://uroda.onet.pl/1526844,0,0,1,1,0,wasy_powoli_wracaja_do_lask,artykul.html Sam juz nie wiem.. moze zapuszcze wasiska z powrotem? Co wy na to? :D

oj bez przesady sypneo troche a tu taka jazda ...hihihi. masakra caly londyn zamrl tylko przez to ze snieg spadl:) ludzi do pracy nie poszli..sklepy pozamykane szkoly no szok.

Ja glosuje na Kokusia bez wasow, a wy, dziewczyny ? :D Kukusiu, nie drocz sie ;)

hej ja jestm w Anglii a dokladnie w Leeds moze tez ktos jest z tego miasta pozdrawiam goraco :)

oczywiscie ze zartuje.. ale Brad Pitt wyglada dobrze z wasikiem..

Witam!! Ja niemcy- Kolonia jest ktos moze stad?

tylko i Cherin - witajcie na topiku :) Mam nadzieje, ze uda Wam sie znalezc sasiadow, ale z tym z reguly jest ciezko ... kokus - z wasikiem czy bez, dla mnie Brat Pitt jest nie do polubienia. Tzn. moze jest fajny jako czlowiek, ale nie przedstawia dla mnie zadnych walorow estetyczno-erotycznych, jak dla niektorych niewiast ...

Ja tez poprosze bez wasika. Chociaz moj tato zawsze mial I tak go lubie... Brad Pitt jest ciacho, ale wg mnie glupi... Znaczy sie nie bardzo intelektualny I jakis taki niemrawy... Malo interesujacy... I jeszcze do tego zdradzil Jennistonke z ta dziwna pokraka Angelina... Nie kapuje...

Gość erotikozbok
Polaki za granicą mieszkają w kartonowch pudłach. Widziałem bajkę o tym.

Squirley - ja tam mowie, ze Pitt wyzwolil fajniutka Jannistonke od swojej niemrawej postaci :D Tyle, ze ona teraz biedna, mimo, ze taka fajna laska, nie bardzo sobie radzi na kanwie romantycznej :( Jolie zawsze mi sie podobala, ale od kilku lat mnie denerwuje i jest jakas chorobliwie chuda i ma te usta takie dziwne, jakby sobie mieso przyczepila ... A ja mam kurde w pracy ciacho, eh ... Taki uroczy Murzynek, ze normalnie nie wiem ;) *Laura* - :) cos mi sie zdeje, ze kiedys wpadala tu babeczka z Rzymu, ale to bylo kilka lat temu ... obecnie czasami wpada ktos z ogolnie pojmowanych Wloch ...