Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

ehhhhhhhhhhh dzis mi sie chyba przyda łopata ......................... :(

inguś słuchałam kotka - ja juz go znam od dość dawna ale i tak jak zwykle mnie ubawił :)

ingus... nie słuchałam bo mój super-power-extra-strong komputer ni jest wyposazony w głosniki :) ale zobaczyłam, a posłucham w domku! :0 jak Tom kompika uzyczy..................

kaaraaaaaaniiiiiiiiiiii........hik!.....hik! hhhhhhhhheeeeeeeeeeeeloooooooooooooo!!! gul.............gul........gul............. sto lat...........stoooooooooo latttttttttttttt.............hik! mam podwójna okazję............hik! twoja praca..........hik...........i ...mojej mamy urodziny..............hik!....hik! łojojojojojo! hik!.....hik! juz czuuję tego kaca!!! eloooooooooo!!!!.....hik!

tfu! mamy imieniny! no! baśka! zdrrrówka zyczę, sto lat i tego no.....hik! pociechy z dzieci...hihihihi!!! HIK!!!

Maduś - specjalnie dla ciebie ;) stopka Nie ważne za co, ważne że pijemy :D

to znaczy chciałam powiedzieć, że: łaaaaa!! piekna stopeczka! piękna! paluszki lizać! ot co!!! i przy okazji dowedziałam sie że pseudo pt madusia się zwolniło...... ale pozostane madusią1. juz sie przyzwyczaiłam do tej 1. .. :)...

I masz rację bo ta 1 to znaczy żeś ty pierwsza i jedyna :) 🌻 Co słychać jedyneczko? ;)

a bo wiesz behemotek...... gardło mnie boli..... główka tyż jakos niemrawa... a najgozrej to mnie to właśnie wk$#%@##?ł!!! dzis sa mojej mamy imnieniny. a tom był podziębiony wiec ma zostać w domu. i chciał bym przyjęła wyrazy ubolewania nad faktem iż z powodu swojej niedyspozycji niestety nie będzie mógł złozyc wiyty mojej mamie.. więc jak juz go zwolniłam z tego niezwykle dla niego przykrego i stresujacego obowiązku....dziś jakby cudowne ozdrowienie! tom idzie na piwko z tym kolesiem co go nie kur..ie!!!! no szlag mnie trafił!! jaja se robi czy co? jak do niego siostrunia przyjeżdża to ja pełnie wszelkie honory!!!! szit!

No Madusiu nr 1 trzeba Tomusia chyba troche do porządku przywołać. Niech sobie nie mysli, opuszczć imieniny przyszłej teściowej. Sto lat dla Solenizantki! i 🌻 🌻 oczywiście.

uuuu... Maduś.. no tym razem Tom przesadził z deczka. No choć, niech cię przytulę bidulo. :( Masz zamiar coś z tym zrobić?

oj......behemuś....chlip! postanowiłam nie prasować mu koszul do końca roku! kara musi być!!!!

uuu.... to bardzo bolesna kara. Nie wiem czy on to wytrzyma. Mężczyźni to takie delikatne istoty :D Rozmawiałaś z nim o tym? Powiedziałaś mu że zrobił ci tym przykrość? Może pogadajcie. :O

Nie było sprawdzoanu!!! przełozyl nam !!! jyeah!!! Karaani..gratulacje!!!!! :) Madusia..to trzeba Tomusia jakos utemperowac..Ciekawe czy przezyje kare :P Mi ostatnio mojego sie udalo troszke :) Elffiku,Kitty, Inguś 😘 Behemotku ciesze sie,że jestes :) 🌻 A gdzie Leticia i Kalia?

witajcie moje kochane dziewczyny...... nie było mnie tu kilka dni ...mialam doły straszne ale pomału mijają, wchodze tu a tu tyle ciepłych słów na mnie czekało :):):):) ❤️❤️ jesteście kochane chociaz was nie znam :) Majaj_________> bardzo dziękuje za wiadomości na gg :):):) bardzo mnie zawsze cieszą :):) Ja mam trójke małych dzieci więc nie mam zbyt wiele czasu żeby tu z wami pobyc chwilke ale obiecuje zawsze się odezwać :):):) pozdrawiam serdecznie :)

Cześć Kochane , a raczej dobry wieczór :D:D:D............... Właśnie przeczytałam wsie posty z całego dzionka ;) Jestem już , jestem , trochę : zabiegana roztrzepana zdezorientowana skołowana ( przez kolokwia ) zakręcona ale w miarę zadowolona zakochana i czasami ( ale rzadko ) zdołowana .... 🌻 Wszystko jest takie szybkie , dzień za dniem mija niepostrzeżenie , aż trudno nadążyć ... Karaani >> congratulations :D wsievo haroszevo !!! w robótce i nie tylko :) trzymam kciuki i życzę samych sukcesików .... będzie dobrze :):):) Behemotku > glistka NIE MOŻE się załamać - bo co to będzie jak sie załamie ?? koniec świata ! a nam nie wolno do tego dopuścić !!! 👄... A teraz masz cudowną stopcię :) I oczywiście do zdróka szybko wracaj i niech Ci ono towarzyszy 24H !!!!!!! Madusiu1 >>>> jesteś nasza jedyna wspaniałą cudowną i fantastyczną , więc pozostań naszym NUMEREM 1 !!!!!!! I pogoń trochę Tomeczka ;) ukarz go wg własnego kobiecego pomysłu ;) Malutka>>> 3 mam kciuki za szkołe i za Cibie i Tomusia :) miłycj cjwilek :) Kalia , Kitty , Elffik , jako taka>>>pozdrowionka i trzymajcie sie ciepło te chłodne dni jesienne :) :):):):):P:):):)

Czy żadna z Was nie dyżuruje wieczorową porą ??? ......:(....... Sama jestem ...... ale może jednak któraś z Was .........? Buzi 👄buzi ! Cmok , cmok -----> dobrej niocki , słodkich snów :):):)

pewnie nikogo już nie ma ........... ja dopiero na wezwanie przyjaciółki dopadłam kompa ..... właśnie klikamy ......... :( ........... dowaliła mi ......... do mojego zbliżającego sie chronicznego dołka ............ zostaje u swojego faceta na \"nieco dłużej niż zamierzała\" czyli na jakieś min. 3 miesiące .............. misiek w niedzielę wyjeżdża - \"raczej\" przyjedzie na święta .................. buuuuuuuuuuuuuu tylko tego było mi trzeba - tych dwóch co prawda spodziewanych, ale odwlekanych wiadomości - i tak ledwo sie trzymałam przed smutkowaniem ................. pracy jednak nie bedzie - sama w czterech ścianach prawie przez cały dzień ............ ehhhhhh juz dzis czuję sie taka samotna .... co będzie w niedzielę ........

Dzień dobry dziewczynki :) Już piątek !!! elffik>>> kochanie , nie martw się będzie dobrze , jak Ci smutno to wal do nas >> na pewno Cię wesprzemy ;) 3maj się ciepło :) Ja spadam na wykład..... :(

.......zjawiał sie madusia i doceniła starania pisarskie karyani i wydała tomik z jej cud wierszami. od tego czasu karaani z brzydkiego kaczatka zmieniła się w przepieknego łabędzia i gdy ktoś zobaczył jej cudna urodę po prostu zwalało go z nóg!!! i wszyscy zyli długo i szczęśliwie, popijając pez przerwy by do kaca nie dopuscić. :D :D :D helllloooooo!!!!!!!!!!!! i\'m gonna be your number one!!! - czy jakos tak! :)

Witam moje kochane dołkowe przyjaciólki. 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 no niech wycałuje te Wasze moredeczki kochane. Humor dzisiaj dobry bo jutro sobota i można pospać długo i snieg ma sypać jutro w całej Polsce. Właśnie otrzymałam ostrzeżenie metreologiczne. Karani, oj żeby z tym daniem w morde to było mozliwe, ale w myslach i słowach to sobie uzyłam nie powiem. Ale będę dumna i nie dam sie jakiemuś durniowi,zawsze sa jakies wyjścia np. tak jak Madusia pisała w moim przypadku drugi raz wcielic sie w role Matki Polski np. Zobaczymy co będzie we wtorek, moze by ć niezła jazda, wtedy wraca. Ale póki co trzeba sie cieszyć bo jeszcze pare dni zostało.

Dzień dobry! :) Miło mi was morduchny kochane widzieć. ;) Duuuużo pracy mam :(

Witam!! W ponurym i zimnym dniu ( ciekawam co bedzie zima...) wszystkim duzo ciepelka!

dziś u mnie otwierają oddział sztucznego odżywiania........... :) ja zwykle przy takich okazjach - spęd bydła,.vipy rzuciyły sie na zarcie, procenty sie leją strumieniami.....cóz...biednych rejestratorek nikt nie zaprosił......a mogę se ręke zardzewiała piłą dać uciąć o to, że bibka opłacana z kasy szpitalnej!!!!!! hihihihi.........:D wyobrażam sobie jak moja szefowa siedzi i udaje ze rozumie wykład jakiegos wazniaka w języku angielskim.....z akcentem niemieckim....hehehehe! 2 godziny!!!...💤 wczoraj po imieninach mamy wróciłam do domku a tam............ z winkiem, grzecznie na mnie czeka tomus.....😍 cóz.uprasowałam mu ta koszulę.....eeeh dziś czuję sie juz lepiej. główka nie boli, katar nie męczy. jest ok...🌻... za oknem dosc ciekawie, nie pada, choć słońce tez nie dopisuje..., temperatura dodatnia, bezwietrznie.....mozna przezyć....

Hm.. no ale dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio.... więc mimo wszystko mam buziunię w rogalik o tak: :D