Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melba 36 i pol

Mam prawie 37 lat chce miec dziecko

Polecane posty

Gość mamy po 30 stce
sa starymi rurami w wiekszosci, udajacymi gowniary, najpierw kariera myslenie o sobie a potem problem staram sie o dziecko i nic, zreszta jak sie bedzie czylo dziecko gdy do szkoly przyjdzie jego mama a wszystkie dzieci beda krzyczec o babcia przyszla, zenada, trzeba bylo wczesniej pomyslec a nie teraz nogi rozkladac!

Gość Marzena37
mamy po 30 stce......jestes glupim babskiem i tyle.............i radze ci nie planuj nigdy dziecka, bo przyjdziesz po niego do szkoly, a dzieci beda krzyczaly....EJ TA GLUPA MATKA PRZYSZLA!!!...szkoda gadac, ale coz na swiecie jest mase swirow

a wy przedmowczynie jestescie swirniete , znacie to na wlasnej skorze , po jaką piszecie takie durne posty

Gość Marzena37
mua....czuje sie dobrze, chociaz mam mdlosci, i pobolewa mnie brzuch, ale odkad jestem pewna ze mam dzidzie bede bardzo sie oszczedzac. Do tej pory bylam rozpieszczana, bo wiesz mam 3 facetow w domu, a teraz to juz bede jak ksiezniczka:)...ciesze sie ze mnie mdli, bo przy chlopcach tego nie mialam, i mam wtedy wieksza nadzieje ze bedzie corcia:)...ale nie nakrecam sie...buziaczki rowiesniczko, i powodzonka:)

Gość mua
kimkolwiek jesteś znikaj stąd! Puszczaj swoje baki gdzie indziej bo strasznie śmierdzi.

Gość mua
Marzena ja też mam mdłości ale co ciekawe nie rano a raczej pod wieczór. Z córką w ogóle nie miałam żadnych dolegliwości poza zupełnie irracjonalna ochota na sos knora z torebki. Trzymaj się. I pisz co tam u Ciebie!

Gość mamy po 30 stce
mua sama znikam - chcesz dziecka a takim jadem smiedzisz zenada!!! Do madralinskiej - wiesz nawet jakbym byla glupia to durnoty nie widac golym okiem a starosc i brzydote TAK!!!!

Gość mamy po 30 stce
mialo byc mua sama znikaj!!!!spadaj plujaca jadem na wszystkich

Gość mamy po 30 stce
do mua - fajne rzeczy tak w ogole piszesz lachociagu jeden:P Temat: Czy wam kobietom robienie loda mezczyznie sprawia przyjemnosc ?? 17:51 mua [zgłoś do usunięcia] mnie sie robi mokro za kazdym razem jak tylko pomysle o nim w moich ustach. czy jest tu wiecej takich kobiet?? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3368169 PS od ciagania druta nikt jeszcze nie zaszedl w ciaze!!!

Gość mua
ty tam! Panuj nad zwieraczami bo teraz jakby jest jeszcze gorzej... To co przytaczasz to nie są moje posty. Taki pseudonim może mieć każdy bo to pisane fonetycznie moi. I to ty mnie obrazasz, ja na nikogo nie pluję choć widzę że się podkładasz. Nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu bo jest żenująco niski.

nbapisałabym ci cos jeszcze , ale szkoda mojego klikania na ciebie nie jestes tego warta , potem cos odpiszesz i znowu poplujesz monitot skoro sie podszywają pod ciebie to czemu nie zaczernisz nicka

Witam Was Serdecznie Dziewczynki;)) mua--- nie czytaj tych durnych postów od kretynek i debilek!!poprostu idiotki zazdroszczą Tobie i Nam że jesteśmy szczęśliwe mamusie;) Marzena37---Gratulacje dla Ciebie i małej fasolki:), mam nadzieje że i ja wkrótce dołącze do was wymieniając się dolegliwościami ciążowymi:)Pozdrowionka

Do mamy po 30 stce " po pierwsze najpierw naucz się pisać poprawnie") po drugie nie wszystkie mamy po trzydziestce mają pierwsze dziecko a może jest to nawet już 10 z kolei? i co z tego? zazdrościsz kobietom, które pragną mieć lub mają dzieci") znajdź sobie inne forum dla niedojrzałych emocjonalnie i psychicznie myślę że tam napewno znajdziesz słuchacza") Nie Chcemy Ciebie TUTAJ!!!!!!!!!!!!!

Gość mamy po 30 stce
tak zazdroszcze tego, ze jestescie rozchlapanymi wewnatrz, z rozstepami, celulitem, obwislymi cyckami i wielkim brzychem i ze nigdy nie dojdziecie do formy a w szkole beda wolac na was babcia!!! oj jak ja wam zazdroszcze hahahha

Gość mua
no tak wychodzą kompleksy i frustracja.... ty oczywiście jesteś ideał. Wracaj do mopa skarbie w tym londynie bo ci potrącą z tygodniowki.

Gość malutka_mi
Dziewczyny nie czytajcie tej glupiej kretynki \"mamy po 30-tce\" to jakaś gówniara niedowartościowana i musi biedaczka sobie ulżyć. Najlepiej ją ignorować i zglosić jej posty do usunięcia:) Ja tak zrobilam. Pozdrawiam mamusie po 30-tce

malutka_mi---faktycznie ma rację nie ma co czytać analfabetki "mamy po 30-tce" :) mua-- a jak tam Twoje samopoczucie:) dolegliwości bardzo dokuczają;)Pozdrawiam

Gość mua
malutka-mi ja też to zrobilam:-) ewusia czuję się dobrze tylko jestem głodna i spiąca ale to chyba standard w ciąży:-)

Gość Marzena37
Hej dziewczynki....ja psychicznie czuje sie cudownie..jestem taka szczesliwa, ale fizycznie jest troszke gorzej, mam mdlosci, czuje sie juz grubiutka, chociaz to dopiero 5 tyd...mozecie nie wierzyc, ale mam juz problemy wskoczyc w swoje ulubione dzinsy:)...ale sie ciesz, i zniose to wszystko byle bylo wszystko dobrze i moja fasolka rozwijala sie prawidlowo:)...Pozdrawiam Was wszystkie i dziejuje za gratulacje:)...buziaczki

Gość 24 latkaaaa
nie czytałam topiku, ale wtrącę coś w temacie.... mam 2óch prywatnych ginekologów...niby pierwsze dziecko, należy urodzić do 30...tyle się o tym mówi, ble ble ble. obaj są znakomity specjalistami najlepszymi w naszym mieście, jeden ma lat 38, jego żona także - pierwsza dzidzia na chwilę obecną ma rok i 3 mce; drugi ma lat 43, jego żona 41 i są rodzicami 3,5 letniego chłopaczka...dziwne to trochę :), ale chyba coś w tym jest, że szewc bez butów chodzi ;). widocznie, można....

Gość Marzena37
Ale ktos ma ubaw ......ten post do "ewusia6 " nie napisalam ja.....kurcze komu zalerzy zeby wszystko tu popsuc...weszlam na ta stronke zeby dzielic sie swoim szczesciem, a wyjde na babsko ktore przyszlo tu komus ublirzac!....po co to robisz czlowieku,??? nudzisz sie??? to idz popracuj do marketu !!!a nie podszywac sie za kogos i pisac bzdury....zenada:(.....

Gość mam uwagę
Marzena 37 to podszyw czy oryginał?błedy w oczy kłują,okropność

Gość mua
Wiecie co dziewczyny - znaczy te rozsądne - chyba założe prywatne forum na gw i będziemy tam sobie pisać bo to sie zaczyna robić idiotyczne. co o tym sądzicie?

Dziewczyny --"Marzena37 " i "mua " myślę że to podszywa się ta niedojrzała emocjonalnie i psychicznie kretynka!!! Ty jak byś tam nie miała nick spadaj z naszego forum ha..ha.., a poza tym nie jestem blądynką:):):) mua-- jestem za Twoją propozycją:)

Dodam jeszcze że Tą kretynkę bardzo wciągnęły Nasze rozmowy bo z tego co widać cały czas nas obserwuje:)

Gość Marianka36
Hej dziewczyny! Marzena gratuluje!!!Super ze wszysko w porzadku. A co robia tu te prostaczki?One pomylily strony ,powinny lepiej odwiedzic strony "jestem pusta-szukam pomocy"albo cos w tym stylu. Poprostu lekcewazcie ich wypowiedzi,szybko sie im znudzi i znikna.

Gość Marianka36
ewusai6 tylko jak one trafily na te strone?Chyba cos w tym jest . Mam nadzieje ze i my wkrotce bedziemy mialy sie czym pochwalic!