Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśjula

Kto nienawidzi polskiego hip-hopu?

Polecane posty

nikogo o 4.30 już nie ma to sobie mogę popisac spokojnie ;) głębokie treści... zależy, po której się jest stronie opowiadania. czy jest się nastoletnią suczką, która nie wie, gdzie miejsce dla głupich blondynek, czy haruje się na chleb żeby utrzymać rodzinę, czy się przezyło rozczarowanie, o którym śpiewa 18l, itp itp tkliwe teksty, ale prawdziwe i prosto z serca, naturalne. ja generalnie lubię piosenki z sensem i dla mnie większość hiphopowych utworów taka jest, choć ponoć to muzyka w tym nurcie jest najważniejsza. i tak podzieliłabym hiphop: na lekki i mocny, z treścią albo z muzyką w roli głównej. za to wszystko lubię hophop. nie znam się na tym kto i co śpiewa, teraz sobie leci kawałek \"znam chwile co jak nóz przecinają sznur (...) dobrze wiesz żeś czegoś wart, więc ponownie wciskaj start\" to chyba jakiś zespół z południa polski, twierdzę po użyciu słowa \"żeś\". kto zna życie, znajdzie wiele sensu w hiphopie.

Gość Dolar
Obciągam z połykiem Januszowi Wójcikowi. :classic_cool:

Gość uupuup
fdggfs

Gość od davidka
___ANTON___prostujcie sie... Ja nie od Rydzyka, a wierze, ze hip hop, to "nie tylko muzyka, ale takze kultura" - dlatego postanowilem ( juz troche lubiac hip hop ) nosic sie kulturalnie. Jednak, na razie wstrzymalem sie z kupnem takich wielkich portek i wzialem spodnie kuzyna, ktory jest ode mnie poltora raza wiekszy, i wiesz co? Mysle, ze na razie nie bede sobie kupowal takich specjalnych portek z hip hopowej kultury ( szkoda grosza i szkoda wogole, bo bez tego wygladam, jak od ojca Rydzyka... ).

Gość justka78
ten adres trzeba skopiowac i wkleic. wtedy sie da odsluchac. Niezle!

Gość mad122
Davidek zjebie jeden! jstes agentem ojca rydzyka! Spierdalaj ztad!

Gość lalala407
ktoś tu napisał że nienawidzieć to za moce słowo..... hmmm ja z całą pewnością mogę przyznać że NIENAWIDZE tego chłamu.... to muzyka dla niedorozwojów, te teksty... nic tylko wziąsć sznurek i sie powiesić ... te rymowanki mmmm jak wierszyki dla dzieci, w dodatku płytkie i tandetne jak większość muzyki w dzisiejszych czasach... oglądam te "wspaniałe" teledyski i kwicze jak jacys śmieszni kolesie wymachują łapami ala amerykańscy raperzy LOL .. można się pośmiać przynajmniej :D JEDYNY POLSKI zespół HH który cenię to KALIBER44 reszta mogłaby nie istnieć!!

Gość lalala407
zapomniałam dodać że jeśli chodzi o muzyke to TAK, jestem nietolerancyjna

Gość darka
ej, davidek! ten drugi "ziomal" jest super! przewracam sie ze smiechu!!!!

Gość ja bardzo

Gość the feenix
dawidek. ci kurwa mowilemz ebyds sie nie wypowiadl natemat hip hopu pedale jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ty sluchajsz techno i jestes pedalem

Gość kibolo
ziomale to rowni kolesie! dawidek pedal!

Gość ja tam wszystki
rodzaj muzyki lubie ale hip hop jest na ostatnim miejscu ;)

Gość kibolo
sam sobie robię loda bo miesiąc temu zdechła mi moja świnka morska :classic_cool:

Gość XXX YYY ZZZ
dawidek, jestes bardzo bystry! dawaj wiecej takich, bo ten koles jest cudny egzemplaz, jak z jakiegos zoo!!

Gość nie davidek
Mowil mi kiedys kolega, ktory studiowal zaocznie muzykologie; Mi mowil, ze sluchanie muzyki powoduje rozne chemiczne przemiany w mozgu i w calym ciele. Twierdzil, ze jest muzyka, ktora na duchu podnosi i chorych stawia na nogi, a jest taka inna, ktora potrafi zabic, albo niedobrze nastroic. Ja przed chwila sluchalem ( glosno ) jakiegos requiem Mozart-a - az mi sie goraco zrobilo, a w lustrze zobaczylem, zem caly rumiany! Wyszedlem na chwile na dwor, w samym tylko sweterku, na mroz. Patrze... Hanka idzie z Carrefour-a - calkiem sina! Moze ona w tym sklepie hip hop uslyszala, albo nawet rap..! Bo mi mowil kolega, ze rap zle usposabia, a hip hop nie az tak.

Gość wik
WWo the best

Gość wik
wasza wiedza na temat hip-hopu jest naprawde bardzo wielkaaaaaa

Gość wik
a teraz wybaczcie - idę strzepać gruchę mojemu niedorozwiniętemu kuzynowi :classic_cool:

Gość nie davidek
Niniejszym oswiadczam, iz przestal mi sie podobac hip hop ( w kazdym rodzaju ), kiedy uslyszalem, jak w Paryzu spiewal Chor Armii Czerwonej! Porwalo mnie az pod sufit! A potem wujek mi przyslal cos prosciutko z Polski: http://moj.wnuczek.mowi.ze.fajne.patrz.pl/