Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balleyage

pigułki Yasmin

Polecane posty

Gość jamalia
Mam takie pytanie Biore tabletki o 7 rano Zdarzylo mi się tak ze w nocy od 22 do6 rano mialam wymioty i biegunke Podobno trzeba wziac dodatkowa tabletke ale u mnie to nie bylo mozliwe przez ciagle wymioty No i wzielam nastepna dopiero o 7 rano tak jak zawsze Czy jest możliwość ze zajde w ciaze?Do konca opakowania dodatkowo stosowalam prezerwatywy Czy od nastepnego juz nie musze?POMOCY

Gość a to moje ulubione
jamelia nie musisz tabletke wzielas o stalej porze czyli o 7 a wymioty milas przeciez poprzedniego dnia do samego rana a przeciez poprzednia tabletke tez bralas o 7 a ona sie wchlania okolo 5 godzin zanim wystapily wymioty to tabletka sie juz dawno wchlonela

Gość jamalia
Dzięki za odpowiedz:)

Gość pospossop
biorę yasmin od dwóch lat czuję się ok, mam lepszą cerę i skórę ogólnie i wyglądam lepiej ogólnie po prostu poprawiło sie ogólne samopoczucie narazie jeszcze troche bedę brac nieraz jest tak że biorę o ósmej rano nieraz o dziesiatej dopiero ale narazie nic się złego nie zdarzyło

Gość ewqlina1986
J biore Yasmine od ok miesiaca i jedyne co narazie zaobserwowalam to ze piersi nabrzmialy i troszke bola. Poza tym narazie nic.

Gość Ivankaa
Hej dziewczyny, mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Yasmin. Niestety lekarka zmieniła mi je na inne i 2 opakowania leżą w szufladzie. Odnośnie ceny to możemy się dogadać - nie ma problemu :). Jeśli ktoś boi się oszustwa, mogę bez problemu wystawić na allegro. W razie pytań mój mail - e.bo@interia.pl dla chętnych równiez mogę podać gg! Pozdrawiam serdecznie

Gość miśkap
Brałam ponad dwa lata i nie zauważyłam nic złego. Ja polecam. Moja pani ginekolog przepisywała różne pigułki ale powiedziała że jeszcze nie zdarzyuło się żeby któraś z jej pacjentek chciała zmiany na inne. Wada ich taka ze są drogie w porównaniu z innymi ale za jakość sie płaci. Nie przytyłam, piersi mi nie urosły. Al;e wrażenie że są pełniejsze miałam (wcześniej bez pigułek tak miałam przed okresem).

Gość uhsf
ewqlina1986 - bierzesz tabletki od miesiaca i jeszcze nie zauwazylas, ze nazywaja sie Yasmin, a nie Yasmine?

Gość Dot31
Biorę Diane 35, które dobrze znoszę ale chciałabym zmienić na Yasmin, ponoć są "zdrowsze".Czy któraś miała taką zmianę? Czy nie obsypie mnie trądzikiem, bo głównie z tego względu biorę Diane 35 i pomagają.Ale Yasmin też ma takie działanie. wiec powinno być ok.prawda?

Gość fioletowe kolczyki
Dot 31 Ja przeszlam taka zmiane 7 miesiecy bralam Diane 35 po 7 dniowej przerwie normalnie juz przyjelam Yashim biore juz 5 miesiac. Bralam diane bo mialam silny tradzik wyleczylam sie a yasmin z dnia na dzien dalej poprawia mi stan skory. Zdjecia nie wysle, ale mialam ciekzo postac tradziku mialam byc w szpitalu dzis mam calkiem ladna buzie troche jeszcze przebarwien i blizn, ale nadal je lecze.

Gość Dot31
do fioletowe kolczyki A czy ta zmiana obyła się bez skutków ubocznych.Ja Diane 35 tolerowałam dobrze tylko n początku miałam plamienia.Czy przechodząc na Yasmin czułaś różnicę , czy organizm też musiał się do nich przyzwyczaić?

Gość fioletowe kolczyki
Do DOT nie nie czulam zmiany ani roznicy, moj organizm dobrze je toleruje nic sie zwiazku ze stanem skory nie pogorszylo. wiem od swojej lekarki ze one maja wplyw na cere , znaczy lecza ja . pozdrawiam

Gość Dot31
do fioletowe kolczyki Dziękuję za informację, poproszę na następnej wizycie o Yasmin. Mam nadzieje, że i mój organizm je dobrze przyjmie. Pozdrawiam

Gość ggrreenn
Od 11 miesięcy biorę yasminelle, ktore, niestety - bo poza tym toleruję je dobrze- wywołują mi drobny trądzik. W lipcu moja pani doktor zmieniła mi je na yasmin, ale od pierwszej doby bolały mnie łydki. Bylam na urlopie i nie moglam iść do gina, lekarz w przychodni stwierdził, że mogą to być problemy żylne i mam odstawić yasmin a po przerwie wrócić do yasminelle. Czy któraś z was miała podobne objawy na początku? Yasmin i yasminelle mają te same składniki tyko w yasminelle dawka estrogenów jest mniejsza. Może uboczne objawy po yasmin by minęły. Bałam sie zakrzepicy, tym bardziej, że akurat byłam w górach, więc zrobiłam, co zalecił lekarz, ale te zmiany skórne są irytujące.

Gość Emilia22
Hej Dziewczyny. Mam pytanko którego dnia u Was wystąpiło krwawienie ? 2 czy 3. Dziś jest 3 dzień i boję się że nie będzie krawienia:(

Gość aneeeela
Ja biorę od 8 miesiecy i dostaje na 4-5 dzień także sie nie stresuj każdy organizm jest inny i każda dziewczyna reaguje inaczej. A ja mam pytanie czy ktoś nie stosował przerwy bo ostanio mialam wyjazd i nie robiłam 7-dniowej przerwy i niby na ulotce pisze ze byc moze plamienie moze sie nie pojawic ale jestem ciekawa jak to było u innych czy mam sie czyms denerwowac czy nie.

Gość niuńa
ja tabletki yasmin biorę już ok.8mcy...i są wspaniałe... polecam serdecznie 100%pewności:)**

Gość sabi1616
mam do sperzdania tabletki yasmin,tanio,zainteresowani pisac na gg 9686119

Gość Yasmin2009
Witam. Mam do odsprzedania 5 opakowan pigułek antykoncepcyjnych YASMIN (lekarz mi zmienił na inne). Opakowania oczywiście nienaruszone, data ważności 11.2009, proszę o kontakt na dom.huguenin@bluewin.ch Pozdrawiam PS. Cena za listek 35 zl, za 5 listkow 160 zl.

Gość włosy
Witam. Dziewczyny czy zauważyłyście może zwiększenie wypadania włosów po diane 35. ja biorę je bardzo długo (10lat) do tej pory nie miałam żadnych problemów. teraz od 3 miesięcy strasznie wypadają mi włosy. Chciałabym zmienić je na yasmin. Czy po yasmin wypadaly wam włosy. Czym różni sie yasmin od yasminelle (dostałam teraz yasminelle i w ulotce jest napisane, że mogą po nich wypadać włosy, jeszcze ich nie brałam). pozdrawiam

Gość jamalia
Mam takie pytanie Biorę tabletki juz 9 miesiecy i do tej pory bylo ok Okres ZAWSZE wystepowal u mnie tego samego dnia-prawie co do godziny i trwal 5 dni Teraz jednak spoznil mi sie prawie dwa dni I oprocz tego czesto mam bóle w dole brzucha bóle głowy(z zawrotami) i bóle nóg Lekarz nie badał mnie od chwili rozpoczecia przyjmowania Yasminu Zaczynam sie troche przejmowac Czy słusznie?

Gość jamalia
No i jak sie okazalo ów okres tym razem trwal nie cale dwa dni Jestem zaniepokojona Kolezanka poradzila mi zrobic sobie test ciazowy Moge byc w ciazy?To chyba niemozliwe PROSZE o RADE

Gość Pilne
Drogie Panie! Jeśli któraś z Was ma przypadkiem zbędne opakowanie tabletek Yasmin to z chęcią odkupię. Proszę pisac. Moj mail: kwiat_uszek@interia.eu

Gość Meltem
Dziewczyny jak to jest. Wzielam pierwsze opakowanie yasmin, właśnie mija 4 dzien a okresu nie ma. Czy to normalne? Ostatnio zyclam w ogromnym stresie, jeszcze teraz to czekanie... Pozdrawiam Was Dziewczyny

Gość Karolajn_Lanolajn
hej dziewczyny! wiem że zapene bedzie to głupie i proste pytanie (tzn ze kazda z was zna na nie odpowiedz). Zaczełam zazywac dopiero 1 opakowanie Yasminu i nie jest narazie tak źle. objawów żadnych tylko od czasu do czasu ból głowy. Ale nie o tym chciałam. Czy już w tym momencie jestem \"bezpieczna\" pod względem współżycia? czy dopiero po całym opakowaniu czy dłuzej. Dziekuje z góry:)

Witam! Ginekolog wypisał mi na recepcie 3 opakowania Yasmin, w celu regulacji hormonalnej. Kilka dni temu zaczęłam kurację, niestety okazało się, że źle znoszę ten preparat i po kolejnej nieprzespanej nocy z takimi atrakcjami jak nudności i wymioty postanowiłam odstawić lek. Tym samym zostały mi 2 dopiero co kupione w aptece, nienaruszone opakowania tabletek (ważne do 02. 2011), za które zapłaciłam 36 złotych i szkoda mi stracić tę kwotę. Dlatego pragnę odsprzedać je komuś, kto lek już wypróbował i stosuje, z upustem 10 złotych na każde opakowanie (po 26 złotych sztuka). Ponieważ zdaję sobie sprawę, że w tej kwestii potrzebna jest absolutna pewność co do orginalności i dobrego stanu leku zainteresowanym osobom podam do siebie kontakt telefoniczny (po zgłoszeniu chęci zakupu na mojego maila raxel@tlen.pl). Osobom z Krakowa oferuję transakcję z ręki do ręki. Pozdrawiam

Gość DALAJLAMKA
HEJ. JA PRZESZŁAM SZEREG BADAŃ:PRÓBY WĄTROBOWE, POZIOM HORMONÓW,CUKIER, KRZEPLIWOŚĆ I JESZCZE KILKA KTÓRYCH NAZW NIE PAMIĘTAM+USG NARZADU RODNEGO. NIEKTÓRE BADANIA MIALAM ROBIONE W TRAKCIE BRANIA PIGUŁEK ABY SPAWDZIĆ JAKIE WYNIKI SĄ I JAK MÓJ ORGANIZM NA NIE REAGUJE. NA RAZIE KOŃCZĘ PIERWSZE OP.NIE JEST ŹLE ALE MYŚLE ŻE ZAKRÓTKO BIORĘ ŻEBY COŚ WIĘCEJ POWIEDZIEĆ. PYTAJCIE I PROŚCIE SWOICH LEKARZY O TEGO TYPU BADANIA. POWODZENIA

Gość *Jenny*
hej. mam pytanie. lekarz przepisał mi yasmin. do tej pory brałam diane35, gdzie wszystkie tabletki są jednakowe. w przypadku yasmin tabletki maja różne oznaczenia tzn. część jest ze znaczkiem a część bez. czy to oznacza że tabletki mają różne stężenia hormonów, są dwuskładnikowe? Zastanawiam się bo zaczynam brac je od soboty i przy tym dniu tyg. w opakowaniu jedna tabl. ma to oznaczenie a druga nie. czy to jest bez różnicy którą wezmę?

Gość *Jenny*
hej. mam pytanie. lekarz przepisał mi yasmin. do tej pory brałam diane35, gdzie wszystkie tabletki są jednakowe. w przypadku yasmin tabletki maja różne oznaczenia tzn. część jest ze znaczkiem a część bez. czy to oznacza że tabletki mają różne stężenia hormonów, są dwuskładnikowe? Zastanawiam się bo zaczynam brac je od soboty i przy tym dniu tyg. w opakowaniu jedna tabl. ma to oznaczenie a druga nie. czy to jest bez różnicy którą wezmę?