Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość Claire
Hej! Jestem kolejna dziewczyną z problemem. Mam 18 lat i chcialabym zaczac współprace z jakąś agencją dla modelek. W internecie jest tak duzo ofert że nie mam pojęcia której agencji zaufać. Chyba jak każda dzwieczyna boję sie wykorzystania itp. Prosze o podanie mi najlepszych agencji w Warszawie (choc sama jestem z malego miasta). P.S bylam raz na castingu mango models w moim miescie i zostalam odrzucona ze wzgeledu na biodra (mam ok 95 cm ale staram sie schudnac, moze macie jakies propzycje i na ten problemik?)

Gość Claire
Hej! Jestem kolejna dziewczyną z problemem. Mam 18 lat i chcialabym zaczac współprace z jakąś agencją dla modelek. W internecie jest tak duzo ofert że nie mam pojęcia której agencji zaufać. Chyba jak każda dzwieczyna boję sie wykorzystania itp. Prosze o podanie mi najlepszych agencji w Warszawie (choc sama jestem z malego miasta). P.S bylam raz na castingu mango models w moim miescie i zostalam odrzucona ze wzgeledu na biodra (mam ok 95 cm ale staram sie schudnac, moze macie jakies propzycje i na ten problemik?)

Gość Claire

Gość Izzzy
Hej dziewczyny. Prosze was o podanie naprawde dobrych agencji dla modelek w Warszawie, bo w internecie w zasadzie wszystkie wygladaja tak samo, a jak kazda dziewczyna boję sie "wpaść w niepowołane ręce" Ktora agencja jest wg was naprawde najlepsza?

Gość amelia_17
Agencje którym na pewno można zaufać i które z zaaganżowaniem dbają o modelki to :mango ,network,d'vision,orange,moda forte,riccardo gay i eastern models. jeśli któras z tych agencji zaproponowała współprace to tylko pozazdrościć szczęściarom.

Gość kate18
Dziewczyny jak wyszczuplić twarz? Tzn. żeby policzki były bardziej zapadnięte... HELP!

Gość zapadnięte policzki wyglądają
bardzo brzydko:-o

Gość Załamana1986
dzisiaj mam ochote sie popłakać :( dostałam propozycje wzięcia udziału w sesji zdjęciowej, tylko że mnie ostatnio okropnie wysypało po buzi i nie chce zejść...myślałam czy nieiść z tym do solarium ale boje sie że bedzie mi znowu widać jakieś przebarwienia na buźce ( a walcze z nimi od jakiś 2 tyg. ) no nic bede musiała zrezygnować z tej sesji :(

Gość idź do dobrego dermatologa
on na pewno cos Ci doradzi,zeby cera znów była ładna i gładka:-)Lepiej nie opalaj sie na solarium gdyz to może jeszcze pogorszyc stan twojej cery:-oNigdy nie wiadomo jak cera zareaguje na opalnie,zaróno sztyczne jak i naturalne na słońcu.

Gość kate18
Dziewczyny pomóżcie z tą twarzą! Może jakieś ćwiczenia, żeby policzki się trochę zapadły? :(

Gość chyba nic nie pomga na
zapadnięcie policzków,żadne ćwiczenia nie spowodują,ze policzki się zapadaja,ćwiczenia powoduja tylko ujędrnianie sie skóry twrazy i zmniejszanie zmarszczek ale nie zapadniecie policzków!!!Nawet jak gwałtownie i drastycznie sie schudnie to nie zawsze to schudnięcie widać na twarzy.Po prostu takie masz rysy twarz a rysów twarzy nie da sie zmienić,chyba,że operacją plastyczną:-o

Gość kate18
No to mnie załamałaś :( A może jakieś konkretne jedzenie powoduje, że się 'puchnie' na twarzy?

Gość kate18
A i jeszcze jedno. Ostatnio troszkę przybyło mi w biodrach i talii. Niby niewiele ale wolałabym to zrzucić, bo w agencji mają stare wymiary. I brakuje mi motywacji :( Kiedyś umiałam nie jeść słodyczy i w ogóle jeść mniej niż teraz :( A teraz jest masakra :( Pomóżcie!

nie martw sie Kate, bo to zalezy od budowy ciala, wiec nie masz co sie jeszzcze zalamywac.wiem po sobie,ze gdy chudne to i policzki mi sie zapadaja:)wiec troche intensywnych cwiczen i bedzie ok:)a jako motywacje i mobilizacje poogladaj moze sobie fashion tv:Djak poogladasz kosciotrupy to wroci Ci chec do dbania o sylwetke:)powodzenia

Gość olusik15
Słuchajcie, możecie mi powiedzieć, jak optycznie pomniejszyc nos?? Bo zamiast zgrabnego nosa mam taką jakby "kuleczke". możecie mi powiedzieć jak pomniejszyć go za pomocą makijażu?? ten nos nikomu nie przeszkadza ale ja mam taki kompleks i nic na to nie poradze... pomóżcie!!!!

Gość kate18
Spróbuj pokombinować z makijażem. Jak nałożysz trochę ciemniejszego pudru po bokach to nos się wyszczupli.

Gość Izzzy
Hej dziewczyny co sadzicie o agencji e'ensual z Wawy? Ktos cos o nich wie?

Gość Izzzy

Gość Izzzy

Gość Izzzy

Gość kate18
Pierwsze słysze

Gość kate18
Szczerze to pierwszy raz słyszę o tej agencji. Weszłam na ich stronę i na oszustów to mi nie wyglądają ale wielkiej kariery z nimi też raczej nie zrobisz. Dlaczego by nie spróbować? Jeśli dostałaś od nich jakąś propozycję to się skuś :)

Gość Eufigenia
Esensual ma duzo pracy dla hostess, ale dla modelek to nie wiem

Gość amelia_17
hej dziewczyny:)mam takie pytanki-czy któraś z was idzie na casting ELITE MODEL LOOK ?Jeśli tak to jak to będzie wyglądało?Co na siebie wkładacie i czy trzeba brać strój kąpielowy.Plis wpisujcie wszelkie informacje na ten temat

Gość pararam
jak dbacie o skore pod oczami? pierwsze zmarszcki ech...:( co robic???

Gość kate18
Dlaczego tutaj tak cicho? Nie śpijcie dziewczyny! :) A jeśli chodzi o oczy to ja używam na noc kremu intensywnie nawilżającego. Mam też taki żel chłodzący pod oczy ale rzadko go nakładam. Aha, no i czasami stosuję relaksującą maskę. Taką, którą najpierw wkłada się do lodówki a poźniej na 10 minut na powieki :) Polecam! Podobno zimno odmładza: http://kobieta.interia.pl/uroda/news?inf=609276