Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

witam dziewczynki co tam u was..? u mnie nie najgorzej.. mam zaproszenia do kilku agencji, co prawda nie jakis rewelacyjnych ale zawsze cos.. no a teraz maturka:)

Gość meggan
dzięki digga oj teraz to sie bedze działo! MATURA!!! Chyba strace wszystkie paznokcie, juz i tak prawie ich nie mam! Jak to przezyje to juz zaczne rozsądnie myslec o modelingu, mam nadzieje ze moje zaproszenie od d'vision jest jeszcze aktualne a do model plus to moze wybiore sie z kolezanka :P (pozdrawiam!) Ja tu gadu gadu a Natalia opala się w Brazylii... echh kto ma dobrze! Pozdrawiam dziewczynki i zycze powodzenia w modelingu i na egzaminach! :)

Dziewczyny, czy może wiecie gdzie w necie można znaleźć jakąś naukę chodzenia na szpilkach. Jakoś nie mogę znaleźć - może nie ma, a może nie umiem szukać. Wy napewno jesteście w temacie. Pozdrawiam :))

Gość Meggan
Agatko nic mi o tym nie wiadomo? Są specjalne kursy nauki chodzenia, ale są płatne no i nie w necie :D Może na początku sama spróbuj poćwiczyc np. na długim korytarzu. Pamietaj: plecy wyprostowane, pierś do przodu, biodra do przodu ( to nogi mają ciebie prowadzic a nie ty wlec za soba nogi)... może inne dziewczyny tez Ci cos poradzą :) pozdrawiam

Meggan mam do Ciebie pytanko.. wysylalas zgloszenie do Model+, jesli tak to jak, po jakim czasie do Ciebie odpowiedzieli.. orientujesz sie do których agencji mozna isc bez wczesniejszego wysylania zdjec.. czy mozna umowic sie telefonicznie..?

Gość Meggan
Wiesz chyba jeden dzień czekałam, zazwyczaj agencje szybko odpisują. Ale do wielu agencji można przyjść bez umówienia np. do Model Plus, Orange a myślę że do innych także, bo wiele dziewczyn tak chodzi. Wg mnie na żywo lepiej widac dziewczynę niz na jakich zdjęciach i poza tym można z nią porozmawiać tj zobaczyć czy jest miła, nie wstydzi sie obcyhc ludzi :P itp itd. Wybierasz się na obiegówkę po agencjach? :P Życzę powodzenia! Pamietaj żeby się nie zniechecac!

no mam taki plan.. dostalam zaproszenie od kilku i przy okazji chcialabym zajrzec do tych z górnej półki.. nie bede sie zrażać w tym \"fachu\" trzeba wchodzic oknem jak Cie drzwiami wyrzucą.. tego sie bede trzymac:P:P:P:P

Gość czy kazda szczupla kobieta
moze byc modelka? Jak wywrzec dobre wrazenie i to nie tylko w swiecie mody? I'm looking for advises

to naturalne ze nie kazda szczupla dziewczyna moze byc modelka.. bo modelka to kombinacja urody, odpowiedniej figury, wzrostu i przede wszystkim osobowosci.. a żeby wywrzeć dobre wrażenie trzeba o siebie dbać i kochać siebie..

Gość a skąd
biorą dziewczyny do billiboardów????? bo raczej nie z agencji modelek... przynajmniej ja nigdy nie widzialam zadnej znanej agencyjnej twarzy na billibordzie

Gość kaaki
a gdzie można np zgłosić się do gazety z ofertą supermarketów... tzn reklamy z w gazetach z ciuchami;)

Gość kaaki
a gdzie można np zgłosić się do gazety z ofertą supermarketów... tzn chodzi mi o ludzie z reklamy w gazetach z ciuchami;) tzn chodzi mi np o ciuchy z Geanta, Makro,Tesco i inne sklepy.

Gość kaaki
nie mogę się wyslowic i na dodatek powtarzam słowa:D jestem po piwku wybaczcie;)

Gość reklamy zewnetrzne
biora dziewczyny z agencji tylko tych mniej znanych bo taniej, pozatym można na placach jednej ręki policzyć ile polskich modelek jest rozpoznawanych przez zwykłych śmiertelników którzy sie modelingiem nie interesują ale o ile pamietam w reklamie Teasco - billboard- była ostatnio Ilona Felicjańska tylko że to stara wyjadaczka i pcha sie gdzie może

Gość a poza tym
Felicjańska z tymi włosami jest paskudna,bleeeeeeeeeeeeeeee

Gość Meggan
ja tam nie znam jej za bardzo zeby wypowiadac sie jaka ona jest, ale fryzurke to sobie marną zrobiła... a do gazetek to chyba raczej jakies agencje reklamowe, ale tez chyba agencja e'sensual no i gaga tez głownie stawia na reklame :)

Gość wowww
setna strona topicu o modelkach!!! KONGRATULEJSZONS

Gość i te koszmarne nogi
jakie ma Felicjańska:O kto ją wybrał na modelkę? porażka...:O

Gość Elitki...
..Słyszałam że te które miałyby się dostać do 2 etapu konkursu zostały już powiadomione!!!! Więc czy któreś z was się poszczęściło???? :D:D Ja nie stety nie mogłam wybrać się na casting :/ Mieszkam 150 km od miasta w którym najbliższy sie odbywał i nie stety przez sprawy rodzinne nie moglam pojechać :( Ale co tam.. :P Nastepnym razem sporbujee.. :) Więc wracajac do tematu która z was byla na castingach i sie dalej dostała???? :D ----> dla tych wszystkich wielkie Gratulacje!! :)

Gość felicjańska
kwestia gustu.. co do nóżek wiesz nie mogą być takie okropne skoro Ona pomimo wieku wciąż jest modelką, oceniali i oceniają ludzie z branży którzy sorry ale mają większe pojęcie o tym niż ty

Gość kate18
W chwili obecnej Felicjańska jedzie na "wyrobionym nazwisku". Kiedyś się podobała, wpasowała się w trendy i była jedną z nielicznych polskich modelek. Teraz jest już trochę stara ale jako, że jest znana to czasami nadal traktuje się ją jako modelkę. Coś jak Claudia Schiffer ale oczywiście w polskim wydaniu ;)

Gość Rosselinda
czesc, co sadzicie o agencji d'vision z Warszawy? Może ktoś coś słyszał o niej "od kuchni", moze jest tu jakaś modelka z tej agencji, albo ktoś kto wie cokolwiek ciekawego o niej. PLISSS

Gość Dvision..
Jest to jedna z leprzych agencji w Polsce!!!!!!! :) Obok Model plus, i new Age:)

Gość Rosselinda
no tak tyle to juz słyszałam, ale interesuja mnie ciekawostki, wiadomosci od ludzi ktorzy mieli z nia jakąś styczność, modelki, ich znajome itp...

Gość Rosselinda
a co myslicie i wiecie o Eastern models? Mają sporo sławnych modelek i podobno to także najwyzsza półka, ale chyba rzadziej widać ich modelki w kolorowych czasopismach czy na pokazach??

Gość paula55
Hej chciałabym zeby ktos zgłosił sie wiem ze ja powinnam szukac i tak dalej. Tak siedzimy z kolezanka i myslimy ze chyba sie nadajemy tzn mi to cieżko przychodzi ze moge powiedziec ze sie nadaje ale jesli ktos chce to moge przesłac moje zdjecia bardzo chce isc w kierunku modelingu Pozdrawiam