Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość Lemonka_5
Siemka noto mam nadzieje ze i mi pomozesz prosze odpisz na meaila izusek@onet.eu Jestem sztynka czyli mam wlosy brazowe niebieko-zielone oczy dlugie czarne rzesy a brwi mam pod kolor wlosow takie dosc jasne twarz mam okrogla chcialabym zapytac jakie kolory balejazu powinnam wybrac a i wlosy mam do ramienia..troszke dluzsze o jakies 2 cm

Gość Rosi
Hej, a jaki kolor najlepiej by mi pasował?? Naturalny kolor wlosów: bardzo ciemny blond (taki ciemny mysi) Czarna oprawa oczu Usta: jasny róż Cera: raczej blada, chociaż nie tak bardzo, złotawe piegi na nosie Kolor oczu:zielono-brązowy (ciemny) Kształt twarzy owalny, delikatne rysy Z góry dzięki za radę :*

Gość Rosi
Ilonaaaa, a te czarne brwi nie "gryzą się" z blondem? Boję się, że u mnie mogłoby wyglądac to nieciekawie, chcoć jak znam zycie na blond się nie zdecyduję ;)

Witam Was. Bardzo prosze o porade.Mam baaardzo jasna cere, wrecz porcelanowa, mam klopot z dobraniem odpowiedniego koloru, moze ktoras z was poradzilaby mi jaki kolor wlosow ociepli mi troche kolor skory.

Gość ilonaaaa
ROSII powiem Ci szczerze,że nie podaj meila to sama ocenisz pozdrawiam

Gość Pytalinka
No dobra, co polecisz starszej kobiecie (wieku nie podam;P) calutkiej siwej jak biała gołebica, o jasnej karnacji, bardzo zreszta brzydkiej cerze, szarych zmeczonych słabym wzrokiem cerze, jasnych szarych brwiach, czekam i pozdrawiam :)

Gość Pytalinka
szarych zmeczonych słabym wzrokiem oczach a nie cerze , łups :( sory

Gość Pytalinka
dopowiadam, wczesniej miałam ciemne włosy (nie mylic z kruczoczarnymi!, ale zawsze jasnymi brwiami i bardzo jasnej karnacji. :(

Gość Pytalinka
Już sie nie moge doczekac , jak powinnam malowac włosy teraz maluje na brazy rudo-podobne, czekoladowe i czesto takie sprane brązy.

Gość Pytalinka
Zaznaczam , ze kiedy maluje brwi na wampa, czyli na czarno, wygladam jak kryminalistka - wamp, czyli tragicznie, a w blądzie wygladam jak trup po nieudanej sekcji ...:( SERIO!

Gość Pytalinka
Niecierpliwie przedeptuje oczekując na odpowiedź. :)

Gość ania03
Mam jasno niebieskie oczy, ale mało wyraziste w ciągu dnia, za to świetnie widać ich barwe wieczorem. Chciałabym podkreślić ich naturalną barwę za pomocą koloru włosów.Dodam, że mam jasną cerę skłonną do zaczerwień. Czy mogłabyś mi poradzić na jaki kolor włosów powinnam się zdecydować? Czy powinnam wybierać odcienie chłodne czy bardziej ciepłe? Pozdrawiam Ania

Gość Rosi
Obok jest mój mail. Trzymam Cię za słowo;) Jestem ciekawa, jak to wygląda. :*

To może teraz ja. Blondynka ciemna z rudym ale rozjaśniam cały czas baleyagem blond - brąz, jasna cera, jasne usta, zielone oczy i okulary dosc mocno widoczne ( nie \"giną na twarzy\") kolor bordowo złoty z przewaga bordo. Mam dosyc jasnych włosów ale nie wiem co mogłabym z nimi innego zrobic zeby wyglądac ladnie. Liczę na pomoc. A w miare mozliwosci prosze o odp na maila. Pozdrawiam

Prosze o porade. Jestem naturalna szatynka, oczy zielone, brwi i rzesy ciemne, cera bardzo jasna, wrecz blada. Farbuje sie na ciemny braz, wiem, ze wygladam blado, ale bardzo lubie ciemne wlosy. Zastanawiam sie nad pasemkami aby ocieplily mi twarz, ale nie wiem jakie kolory wybrac. Nadmienie, ze wlosy farbuje od wielu lat i nie sa one w stanie idealnym, czy pasemka nie zniszcza ich jeszcze bardziej?

Gość Mazkaa
Mam nadzieję, że tu znajdę szczerą radę:D No więc tak: Jestem szatynką, mam ciemne oczy i ciemną oprawę oczu ale znudziły mi się te ponure barwy i strasznie kusi mnie rudy kolor!! Tylko.. czy będę wyglądała jak kretynka w tych rudych? Strasznie bym chciała, bo ciągnie mnie do tych szalonych rudych kolorów:) (Sorry za ciągłe STRASZNIE, mam STRASZNą obsesję na punkcie tego słowa:)

Gość Pytalinka
Coś mi sie zdaje , ze nasza (albo jeszcze nie nasza, bo żadnej porady bynajmniej nam, czyli niektórym , jeszcze nie udzieliła) , juz tu nie bywa. Więc podoradzajmy sobie same ;). Jesli idzie o kolory rude, to ja maluje i czuje sie zwyczajnie jak taka kobieta , która nie musi być i nie jest elegancka, ale taka zwyczajna z tłumu, może nawet mało dbale ubrana, no i makijaz jest zbędny, bo te odcienie rudości sobie radzą bez makijażu, okraszając nasze - czyli kobiet malujących sie na rudo facjaty albo lica(jak zwał, tak zwał) -i te starsze i te młodsze, sęk w tym,( albo deska drewniana), żeby dobrać odcień rudości mało wściekły, mało ognisty, czyli taki , który będzie komponował sie z daną facjata , licem , albo twarzą ( to zalezy kto i jak to okresla) ;). Uważam , ze na blondy moga sobie pozwolic tylko takie kobiety, które korzystaja z gabinetów fryzjerskich, bo chałtura domowa w przypadku blondów słabo sie prezentuje, no i tzreba w blondach ewidentnie dbac o makijaż inaczej wyglada sie jak trup nieboszczyk po złym urlopie. pozdrawiam :)

Gość Pytalinka
po słowie nasza w wypowiedzi powyzej zjadłam słowo doradczyni :)

Gość wakietka
hej! ja tez bylabym wdzieczna za porade:) jestem szatynka i brwi rowniez mam tego koloru,mam zielono-zolte oczy,jasna oprawe oczu,cera srednia szybko sie opalam na zloty brazik.Od dluzszego czsu nosze balejage z bladow,dobrze sie czuje w tych kolorach ale n chcialabym je przyciemnic bo rozjasniacz dobrze nie wplywa na moje wlosy krusza sie i stoja w miejscu tak jak by nie rosly:/ no i oczywiscie chcialabym cos zmienic :) czy pasowal by mi jakis brazik?? jak tak to jaki?? :)

Gość wakietka
No to mi podoradzano:/ szkoda:(

Gość Mazkaa
Cierpliwości:)

Gość Siwa gołębica ledwie żywa
Wydaje mi sie, że ta pani doradczyni - cos na podobe wizazystki internetowej , juz TU nie zagląda, szkoda , ale mówi sie trudno i farbuje sie dalej jak popadnie. ;)

Gość szatka
ma zielone oczy , jasna karnację, i aktualnie zrobione blond pasemka ale jest juz ich za dużo czy będą mi pasować ciemniejsze włosy z reflksami

Gość KASIA Śledzik P
Hej mam dylemat ;P mam zielone oczy z domieszką takiego rudego koloru... brwi koloru czarnego karnacje ani za ciemna ale tez nie jasna. mój naturalny kolor włosów to ciemny blond później miałam pasemka robione z takim jasnym blondem (naturalny i blond) teraz mam na górze brązowy jasny a na dole ciemna czekoladę nawet nie ze ... ale jednak zastanawiam się nad rudym kolorem ale nie wiem jaki odcień ... potrzebuje pomocy zastanawiałam sie również żeby zrobić sobie znów pasemka blond ale nie wiem czy uzyskam taki sam kolor jak wcześniej bo tera mam ciemne bd musiała rozjaśniać a to przecież bardzo niszczy i wysusza włosy proszę o Poradę Pozdrawiam KAsia

Gość Misiaczek 18
Hej! Chciałam zapytać Cię jakbym mogła wyglądać w takich mixie kolorów! Mam pasemka blond w sumie jest ich bardzo dużo! Chciałabym sobie zrobić na to wiśniowe pasemka tylko nie wiem jak będę wyglądać?! Moje naturakne włosy są koloru jasny brąz,ciemny blond i zielone oczy oraz okularki! Ewentualnie zastanawiam się na jasnymi pasemkami różu! Proszę doradź mi co mam robić?!? Z góry dzięki i pozdrawiam

Gość Zadna___Inna
Ja mam dylemat bo mam naturalny ciemny blond i piwne oczy ale farbuje je na jasny blond i coraz ciemniejsze robia mi sie odrosty .... co miesiac musze farbowac myslalam o zmianie koloru ale wszyscy mowia ze w ciemny blondzie nie bede ladnie wygladac..a moze jest jakis inny kolor ,w ktorym by mi bylo dobrze?? cere mam taka ze opala sie sie na czerwono najpiew ale pozniej brazowieje ;) prosze o pomoc !

Gość anna płock
Witam mam szaro-niebieko-zielone oczy, ciemne powieki jakbym je malowała na brązowo, ziemistą cerę, szary kolor włosów (to niby ciemny bląd podobno), ciemny układ oczu, nie dobrze mi jest w czarnych włosach, chciałabym pomalować włosy na jasny blond, ale nie jestem pewna czy będzie mi w nich dobrze, teraz mam jasne pasemka, ale tak srednio mi się podobają, chciałabym się dowiedzieć jaki kolor mi pasuje i czy byłoby mi ładnie w blond ? Z góry dziękuje.

Hejka chciałabym sie Ciebie doradzic :) Mam 18 lat , mój naturalny kolor to ciemny blond ale przefarbowałam sie na jasno blondynke nie brzydki kolorek ale chciałam zrobic pasemka platynowe i do tgo jeszcze jakis ale nie wiem jaki moze bys mi doradziła?? Chciałabym wygladac na swój wiek co teraz nie wygladam dajo mi z 16-17 lat . Brwi mam ciemne, oczka zielone, cere bez piegów ani krost usta czerwone ale nie az tak mocnoo i jestem srednio opalona nie za mało ani nie na czekolade :P Moze jeszcze bys chciała cos wiedziec czego nie napisałam to z chcecio napisze a włoski tak troszke za ramiona i proste Moze masz ciekwe zdjecia z pomalowanymi włoskami?? toz checio zobacze a i jeszcze jedna rzecz ładniej jest mi w jasniejszych to bardziej bym chciała zebys mi doradziła pasemka zeby były platynwe i jeszcze jakies?? z góry dziekuje i pozdrwaiam

Gość Skandalis
Hej czyjeszce ktos tu DORADZA??? mam pytanko! jestem ciemna brunetka o szaro-zielonych oczach od dluzszego czasu dazylam do koloru wlosow b;lad....ale jednak dziwne mam te wlosy...zle zrobione i wogole to sa pasemka gdzieniegdzie mam tez swoje naturalne wlosy tzn.kolor...nie wyglada to za dobrze,wlosy sie zmieszaly,zlaly w jen=dna calosc,wygladam jak szara mysz jednym slowem....chcialam sie dowiedzioec jaki kolor by mi pasowal chcialabym je jakos zmienic podoba mi sie jasny braz cieply kolor........czy ktos mi doradzi co mam z tymi wlosami zrobic???

Gość gabi922
ja mam naturalne włosy jasny brąz al strasznie głupio w nim wyglądam bo mam czarne brwi(naturalne) i długie czarne rzęsy, ciepłom cerę i niebieskie oczy. Czy bedzie mi pasował czarny kolor???