Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość mazi99212
hejka ja mam pytanko...mam brązowe włosy nie za ciemne nie za jasne...i chciałam je soboe od spodu ufarbować tak żeby tylko potem było widać końcówki farbowane ale nie wiem jakim kolorem myślałam nad czarnym ale czy będzie mi pasował a może jakiś inny kolor poradźcie mi coś plisssss pzdr=*

Gość Widzimisie
Witam,to mzoe ja tez poporsze o rade :) Mam naturalnie srednio-ciemny popeilaty blond,latem czasami do miedzianych refleksow. Oczy zimne niebieskie. Brwi i rzesy podobne jak moje wlosy. cera jasna lekko zaczerwieniona usta raczej blade. kilka lat robie sie na jasny blond ale teraz stwierdzila,ze wygladam wnim jakbym byla chora,tak blado nijako. jaki kolor dla mnie?

Gość Karti
Mam dośc jasne włosy coś ala blond może ciut ciemniejsze! Nie jeste opalony więc cere mam normalną. Czy bedzie mi pasował kolor typu czarna czekolada ogółem chce mieć na maksa na czarno :)?

Gość farbujacawlosy
poleccie cos naturalnego do zabarwienia siwych wlosow

Gość hbdsfjgfkjwse
to forum jest do dupy!!!!! żadnych porad tu nie udzielają!!!!!!!!!!;/

Gość Natttalia
Widze ze szaninka juz nie doradza-szkoda ale moze jest ktos kto sie zna na modzie i urodzie.Mam problem z dobraniem odcienia blond nie wiem czy powinnam uzywac zimnych popielatych blondów czy raczej w ciepłej tonacji.Z natury mam włosy w kolorze ciemnego brązu,oczy w kolorze bursztynu z ciemna otoczka tęczówki, ciemne brwi i rzesy cere w kolorze różowawym....moze mi ktos cos doradzic co do tych blondow?? Pozdrawiam

Gość hbdsfjgfkjwse
i tak NIKT ci na to pytanie nie odpowie!!!!!!!

Gość Brygidddaaa
Ja jestem naturalną średnią blondynką. Mam ciemnoniebieskie duże oczy, wyraziste brwi i normalną cerę...zastanawiam się w jakim kolorze było by mi najlepiej?

Gość aga_24
witam mam piwne oczy braz wlosy ale planuje zmienic klor na blond a dokladnie na pasemka blond czy bedzie mi pasowalo???

Gość shikayah
Witam, moze ktos mi doradzi: mam naturalnie bardzo ciemnobrazowe wlosy. Kilka lat farbowalam na czarno. Pozniej zrobilam dekoloryzację, byl ciemny blond, pozniej ciemno rudy i tak jest do teraz. Mam piwne oczy i dosyc jasna karnacje. Chcialabym zmienic kolor, ale nie wiem na jaki...? Jaki bylby odpowiedni dla mnie? Moze kasztan? Mahon? Miedz? Ogolnie ciemny czy jasny? Pozdrawiam

Gość anitka ...
witaj zastanawiam sie nad odcieniem brązu ale nie wiem czy bedzie mi pasowac mam ogólem jasne karnacje troszke zaczerwienioną, mój naturalny kolor włosów to ciemny blond a oczka mam raczej ciemne zielono-brązowe ;)

Gość marteeek
Siemka:) mam pytanie bo za niedlugo chce sobie pierwszy raz zafarbowac wslowy na jakis ciemny kolor np na ciemną czekolade,albo na kasztanowy luuz nawet na czarny:) mam niebieskie oczy z dosyc ciemną oprawką,karnacje mam ciemną,brązową no a wlosy mam brązowe taki jasny brąz:) jezeli wiecie jaki kolor to napiszcie na e-maila albo na forum:) z góry Wam dizękujeee:*:*

Gość marteeek
włosy*

Gość dorota18
chce zasiegnac po porade, mam wlosy w kolorze popielatego blondu, oczy niebieskie i dosc jasna karnacje. chce pomaplowac wlosy na jakis inny odcien blondu zeby je rozswietlic ale nie wiem na jaki

Gość evi1123
pofarbowałam sie na mokka braz,lecz jakos powoli znudzil mi sie ten kolor...wszyscy jednak mowia mi ze ladnie wygladam w tym kolorze a za to moj chlopak uwaza, zebym pofarbowala sie na blondynke, ale nie taka jasna lecz moze bardziej sloneczny...bardzo podoba mi sie ten kolor lecz nieiwem czy bedzie mi pasowal, mam zielone oczy,brwi nie sa ciemne, cera w cieplym kolorze tzn taka brzoskwinka,.Myslalam rowniez aby na ten kolor co mam zrobic jakies jasne pasemka ale sama juz niewiem.Prosze poradzcie mi!:)

Prosze o porade :) Naturalny kolor wlosow mam ciemny/sredni blond, ale blyszcza popielato. Latwo sie rozjasniaja, ale kolor z brazu(farbowany) splukuje sie na rudy(tak samo sie farbuje, ciezko uzyskac braz czysty, latwiej rudawy). Cere mam dosc jasna, opalam sie na rozowawo, oprawe oczu mam rowniez jasna, oczy niebiesko-zolte, z daleka morskie-zielone (mam takie po babci :) ) Aha jesli to w czyms pomoze to nieznosze slomianych, slonecznych, "kaczych" blondow, i wszystkich rudosci po miedzi. Kocham odcienie popielate, kawowe(o ile nie ma tam rudosci), i czekoladowe chociaz lepiej sie czuje w popielatych blondach, ale nie chce z kolei zbyt jasnych i nie chce wygladac az tak cukierkowo Bardzo prosze o porade!! :)

aha, a usta mam dosc czerwone, moze czerwonawo-rozowe, ale ukrywam je pod podkladem i sa cielisto-bialawo-rozowe, w kazdym badz razie, zlewaja sie z twarza :)) (a zakrywam podkladem bo sa dosc duze i nie lubie tego)

Gość Malina6262
Mam ciemno zielone oczy,jasne brwi i ciemną karnacje.Jaki kolor mi pasuje??

Gość czarna12335
Witam, Jestem bardzo niezdecydowana jeśli chodzi o kolor włosów. Otóż naturalnie mam bardzo ciemne brązowe włosy, jestem bardzo blada, mam taką porcelanowa cerę, mam parę piegów wokół nosa w takim brązowym odcieniu, oczy mam bardzo wyraziste, błękitne wręcz i mam ciemną oprawę oczu, dodam jeszcze, że moja skóra się w ogóle nie opala. Jeszcze pół roku temu miałam czarne włosy i czułam się w nich miarę dobrze( w sumie czarne włosy miałam przez 6 lat). Niedawno miałam miedziane rude włosy. Wszyscy mówili, że pozytywnie sie zmieniłam i że wyglądam w nich dobrze, no i w sumie dobrze się w nich czułam. Od wczoraj mam kasztanowe włosy ale takie raczej wpadające w brąz no i również czuję się w nich dobrze i raczej dobrze tez w nich wyglądam. Ale jeszcze nigdy nie miałam blondu. I tak się zastanawiam czy pasowałby mi blond ale nie myślę tu o jakiś platynowych blondach, ale o pięknych złocistych.

Gość eduleczek
PROSZĘ o pomoc....mój naturalny kolor włosów to jasny popielaty brąz...od jakiegoś czas mam rozjaśniane pasemka robie sobie płukanki i wtedy mam bardzo jasny siwy blond....ale zastanawiam sie nad zmianą koloru włosów i nie wiem jaki kolor by mi pasował...dobrze czuje sie w blondach:D mam szaro-niebieskie oczy jasną cerę ale twarz mi sie szybko opala , małe jasno różowe usta i ciemną oprawę oczu....Jaki kolor był by najlepszy??

Gość as888
Droga szninko :] Mam prosbe pomoz mi :P Moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond. oczy niebieskie z białymi nitkami :P duuuze zrenice.( jakos tak juz mam) Mam Srednia karnacje ani nie za blada ani nie ciemna.Opalam sie raczej na rozowo czerowno ale z czasem brazowieje troche z dodatkiem czerwieni.Usta mam raczej rozowe no chyba ze cos ostrego zjem to czerwone :P kolor brzwi sa raczej jasniejsze i normalne. Kolor powiek troszke jasnieszy od cery. No to chyba wszytsko :P bardzo prosze o doradzenie mi jakiegos koloru bo juz mi sie znudzil moj mam kilka pasemek blond ale wolalaby,m jakis jeden kolor albo dwa. Chcialam na gore jasny blond( popielaty) a na dol ciemny jakis moze brazowy albo czarny ale niewiem czy by mi pasowalo :( chcialam calkowicie sie odmienic a nie byc ta szara myszka przez caly czas... pomoz prosze :]]] z gory baaaaardzo dziekuje za odpowiedz.

Gość Martuusia17
Witam W najbliższym czasie planuje zmienic kolor włosów lecz nie wiem na jaki. Bardzo trudno mi sie zdecydowac jaki kolor do mnie pasuje a jaki nie. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, mam ciemną oprawe oczu a ich kolor trudno określic niby zielony ale jakby pomieszany z innym. Mam średnią karnację (nie jestem blada ani bardzo opalona), dość szybko się opalam na kolor brązowy. Obecnie mam balejaż w kolorach blondu ale już mi się znudził i teraz chce sie przefarbowac na jakiś jednolity, myślałam bardziej o jasnych kolorach, bo wydaje mi sie ze np. w czarnym czy ciemnym brązie nie bedzie mi zbyt dobrze, ale już sama nie wiem.. Tym bardziej, ze za tydzien ide na wesele i chciałabym ładnie wyglądać a narazie mam odrosty i nie wygląda to zbyt elegancko. Prosze a w zasadzie błagam o pomoc!

Gość Martuusia17
1-naturalny kolor włosów- ciemny blond 2-kolor brwi i rzęs- czarne (brwi średniej grubości ale gęste, rzęsy długie) 3-kolor powiek-takie jak cera 4-kolor oczu- zielone z domieszką żółtego 5-kolor ust- matowy róż 6-kolor cery- powiedziała bym, że ani blada ani ciemna po prostu lekko brązowa 7-dodatkowo jak się opalasz-dość szybko, na brązowo prosze niech ktoś pomoże :)

Gość ona18__
hej więc proszę o radę; ) mam cerę brzoskwiniową, raczej opaloną. Oczy intensywne, zielonawe, duże. Brwi w kolorze włosów czyli taki złocisty brąz. Usta dość jasne.. Myślałąm o ciemnym brązie któy by mi podkreślał oczy ale nie wiem czy by mi pasował

Gość Eweli
Witam! Mam ogromną prośbę o poradę! Przed chwilą byłam w sklepie i sprzedawczyni poradziła mi kolor "Jedwabisty karmazyn" z serii farb Wella-Safira. Wydawał mi się on ładny na opakowaniu, więc się skusiłam. Do tej pory farbowałam włosy Castingiem, a kolory zawsze były zbliżone do brązu; na początku jaśniejsze a ostatnio ciemny brąz, który wyszedł prawie czarny. Chciałam teraz je trochę rozświetlić i dlatego pomyślałam że ten kolor będzie ok, bo na palecie nie był bardzo ciemny. Jednak obecnie mam pewne wątpliwości, bo nie wiedziałam, że on ma odcień czerwony.... Czy jeżeli do twarzy mi w czerwonym to kolor włosów o takim odcieniu też będzie ok? Proszę o poradę:)

Gość Eweli
Zapomniałam podać maila: eweli@autograf.pl

Gość Eweli
Mam brązowe oczy, ciemne brwi i dosyć ciemną karnację bo łatwo się opalam, natomiast moje naturalne włosy to ciemny blond. Obecnie mam ciemny brąz z odrostem. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na poradę. Będę wdzięczna:)

Gość Eweli
Zaryzykowałam i się farbnęłam... Na szczęście jest ok. Kolor wyszedł bardzo ładny, z odcieniem miedzi a nie czerwieni:) Włosy są bardzo miękkie i błyszczące. Polecam!

Gość loka1212121
Hej:) Mam niebieskie oczy a mój naturalny kolor włosów to ciemny blond.Chciałabym przefarbowac wlosy na jakiś brąz.Jaki mi radzicie i czy w ogóle brąz bedzie mi pasował?

Gość irc07
hej mam szaro niebieskie oczy dosc jasna karnacje z popekanymi naczynkami obecnie mam kolor jasno czerwony ale chce go zmienic poradz mi na jaki kolor mogla bym sie zdecydowac