Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

nilan tylko nie pij melisy bo jak pamietam umnie po tych cichutkich były przynajmniej dwa głosne ha ha ha :)))))

Hah!!!! Mam sie usmiechnac.....ja!!!!!! A mie myslisz ze jakbym przyszla i sie usmiechnela to bym pokazala,ze nic sie nie stalo i dalej moga mnie "wykorzystywac",ja wiem ze jestem matka,zona,gospodynia,ale nie slużaca......na brudne skarpetki jest kosz w lazience, a nie salon,i dlaczego mam myc 15 szklanek,niech kazdy umyje po sobie........jezu przeciez ja im nie kaze myc okien,robic zakupow,niech tylko po sobie sprzataja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i jak sie usmiechne to "powiem" mezowi,ze mial racje,we wszystkim a nie mial!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i znowu sie zaczynaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ja bym chciala zeby bylo ok,ale chce zeby rodzinka mnie zrozumiala,i pomogla w obowiazkach.....nie zadam wiele😭 I znowu bym zapalila😭

kurde ....chyba dałem ciała poruszyłem nie ten temat ...przepraszam i nie pal :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak byś zapalisz to będzie moja wina wiec oszczędź mi tego .............nilan ok. jak zapalisz to ja tez ok.

Faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............

I jeszcze mnie szantazuje:-(....chcesz zebym miala poczucie winy jak zapale????????????????????????????? Nie zapaleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! A to cwaniaczek:-D

nilan ..... :D :D :D :P nie bądz zła ...................no dobrze juz nie bede ... dzisiaj wszyscy krzyczą na mnie najpierw marika teraz ..... no usmiechnij sie ....:))))

niestety musze zmykać mam nadzieje ze sie smiejesz .... :D ....:))........bo skoro cwaniaczek prosi ..... pa pa pa do jutra :P :D

Gość Esteruś
A ja juz w domku, po obiadku oglądam obiecanego króla lwa :)

Gość Esteruś
A ja juz w domku, po obiadku oglądam z córcią obiecanego króla lwa :)

...no ładnie tylko chwilkę mnie nie było...... bobmado....ale ja przecież dzisiaj nie krzyczałam!!!!...hahahaha

chyba koniec jazdy na dzis ......................... marika a to nie było dzisiaj ...no widzisz stary juz jestem to i pamiec zawodzi ...ha ha ha !!!! b.!! Esterus miłego oglądania :))

Gość Esteruś
Bajkę już obejrzałyśmy.... ale dziękuje bobmado..... a Ty już do domku? Czy jeszcze pracujesz?

Esterus ja powinienem do 22 ale wiesz 20 juz zostaje za mną tylko zapach w firmire ......:))) jak u Ciebie spokojniej ??

masz rację bobmado....starość nie radość...ja coś o tym wiem..niestety.....hahaha

Gość Esteruś
Trochę lepiej. A szczegóły napisze Ci jutro......... Mam nadzieję że już będzie tylko lepiej. Miałam cały dzień na przemyślenia............

oj dzewczyny dzewczyny jedna rzecz mnie niepokoi ale wam nie powiem jaka bo sie bedziecie smiac :))) Esterus ........fajnie strasznie sie ciesze ze jest lepiej i wierze ze juz tyllko bedzie lepiej ...!!!!!!! :D :P marika co ty wiesz o starosci ha ha ha ....... czego wszystkie dziewczyny z imieniem ......xxxxxx......sa takie szalone wszystkie jakie znam bez wyjątku i ... b..! dla Cebie ...........................

bobmado....a ja myślałam że jestem jedyna....hahaha..b.! a teraz powiedz co Cię niepokoi......?

nie zaskoczyłem z ta jedyną ale..............???? to co mnie niepokoi nie powiem!!!!! moze po flaszce na głowe .......jak nie urwie mi sie film ha ha ha

Gość Esteruś
Zgadzam sie z marika bobmado- powiedz co Cię niepokoi....... My Ci wszystko mówimy :)

marika przeciez wiem .........ha ha ha // nie bój sie nie przyjade :))) :P :P

taki typ .......uparty sk ....b jak .....o ......ł mówiłem nie bedzie łatwo :)))) b.!

....trochę się smutno zrobiło....a ja nie wiem dlaczego....to chyba przez ten twój niepokój.... bobmado

Gość Esteruś
Cięzko za Wami nadązyć :)

jak to smutno czemu ................??????????????? mój niepokój to tylko moje jakies tam wymysły :)))) dobrze powiem to znaczy napisze na email ok >??