Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniś ciekawa

RIGEVIDON jakie tak naprawdę są i Kobiecy Test Tabletek

Polecane posty

Gość applejack
kupię Rigevidon pathegr8@gmail.com

Gość kla
kupie rigevidon, koniecznie! jedno opakowanie. do przychodni moge zarejestrowac sie najszybciej na kwiecien, a pani w rejestracji mówi, że to mój problem, że potrzebuje recepte (nie ma to jak polska służba zdrowia....), pomocy! domcia556@gmail.com

Gość jwitka
Witam. Ja tez chętnie kupie rigewidon j.witka@wp.pl

Gość agnieszka1230
Witam chcialam sie zapytac bo wzielam juz 4 opakowania rigevidon i czuje sie super . cena tez super. Ale chcialam sie zapytac czy ktos stosowal lek mirzaten z tym lekiem antykoncepcyjnym rigevidon . Słuchajcie i czy zawsze wam sie spoznia okres?? dzisiaj jest 4 dzien od przerwy brania leku. Ciaze wykluczam dlatego ze jak wspolzylam to mi sie nigdy nie zlewa we mnie ;p tagze odpisujcie . pozdrawiam .!!!!

Gość atractive_
sprzedam rigevidon. wazn.2014rok; mail: jkl280@wp.pl

Gość kanyyy
Ja biorę Rigevidon od pięciu miesięcy. Przytyłam 20 kg, okres dostaję regularnie, pojawiły mi się pryszcze, przez dodatkowe kg ogromne rozstępy, często miewam bóle głowy i mdłości. Wybieram się do ginekologa po nowe tabletki, bo te to gówno jakich mało.

Gówno dla wybranych bo jak dla mnie jest w porządku,biorę go juz 4 lata i nie mam żadnego skutku ubocznego.

Gość ciekawa1809
witam, biorę rigevidon ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona. co prawda robiłam w tym czasie już 4 razy test ciążowy ale na szczęście zawsze wyszedł negatywny i zaczynam wierzyć że przyjmując te tabletki zawsze możemy do końca i bez obaw.....;) nie mam skutków ubocznych i jeszcze moje libido wzrosło tak że mój facet jest zachwycony..... zmiany w lóżku takie że monotonia już nie wkracza.... pozdrawiam wszystkie tak zachwycone jak ja....:)

Gość malutkaaa19
Witam wszystkie panie, mam pytanie;) jestem w trakcie przyjmowania 11 tabletki z 2 opakowania, wczoraj kochałam się z chłopakiem i byliśmy lekko wstawieni, pękła nam gumka ,pierwszy raz w życiu.. :| powiedzcie mi czy powinnam się bać? on doszedł we mnie... obrałam sobie jedną godzinę przyjmowania i mniej więcej się jej trzymam, rzadko przyjmuje z opóźnieniem. chciałabym się dowiedzieć jak to jest z piciem alkoholu i przyjmowaniem tabletek. proszę o szybką odpowiedź bo się stresuje :(

Witam, jeśli ktoś ma na zbyciu Rigevidon chętnie odkupię. mail: e_d_k_a@poczta.fm zależy mi na szybkim rozwiazaniu

bedziesz brac ten lek, stanisz sie w niedługim czasie kaleką. tak było ze mną, mą kolezanką, moją mamą, i bratową .:)

Gość AAggAA88
Kupię RIGEVIDON!! Proszę o kontakt na maila: aaggaa88@vp.pl

Gość pauli252
rowniez chetnie odkupię RIGEVIDON!! Proszę o kontakt na maila: pauli25@wp.pl

Gość Agula230
Witam otoz mam pytania biore tabletki anty od 3,5 lat . A od 1,5 biore rigevidon i chcialam sie zapytac cos o tych tabletkach czy ktos cos wie? I chcialam sie zapytac co skutkuje przy braniu anty ? Czy tabletki rigevidon sa skuteczne bo sa to tabletki starszej generacji ktore zawieraja duza ilosc hormonow. A ostatnio kochalam sie z faceyem tylko ze nie skonczyl we mnie? To nie ma prawdopodobienstwa wpadki? Czy wy sie kochacie to facet konczy w srodku? Pozdrawiam

Witajcie:) Biorę Rigevidon od 7 lat, z półroczną przerwą w trakcie. Przepisał mi go ginekolog, po tym jak źle czułam się po Harmonecie. Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad zmianą tabletek. Nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych, żadnych plamień, bóli. Ale w związku z tym, że pojawily się na rynku tabletki z mniejszą dawką hormonów chciała je zmienić.Kiedy 2 lata temu byłam u ginekologa odradził mi zmianę leku, powiedział, że skoro tyle lat łykam i nic się nie dzieje to on by nie kombinował. Wahałam się nad tym, ale nie ukrywam, że w związku z ich kuszącą ceną postanowiłam jeszcze połykać:) Ostatnio byłam u innego ginekologa i pani doktor namówiła mnie na rezygnację z tabletek na rzecz plastrów. Przekonał mnie argument, że przede mną jeszcze kilkadziesiąt lat antykoncepcji i może warto oszczędzić wątrobę:) Naczytałam się wielu różnych opinii na temat plastrów Evra ale zdecydowałam się sprawdzić je osobiście:)

Gość czałtwe
sprzedam rigevidon ,trzy opakowania. zieloneoczy24@wp.pl

Gość mikaaaaaaaaaaaaaaaaa
kupie za pobraniem gg 1111161

Gość kupie rigevidon
gdyby ktos mial na zbyciu, bylabym wdzieczna pauli25@wp.pl

Gość paulina5211
Witam, kiedyś brałam diane później oc35 i pomagały mi bardzo na problemy z nadmiernym owłosieniem, łojotokiem itd. Teraz moja (nowa) doktor ginekolog powiedziała mi, że tamte i podobne są wycofane, i przepisała mi Rigevidon, i tu mam pytanie czy ktoś zauważył by działały podobnie do tamtych hormonalnych? (tj. zmniejszenie niechcianego owłosienia, dłużej utrzymujące się nieprzetłuszczone włosy, mniejsze ich wypadanie).

Gość ula20
Hej, zaczęłam brać tabletki w nieodpowiednim czasie cyklu, czy nie wiecie może jaki mogą mieć wpływ? Czy rozreguluje mi się miesiączka? Musiałam zacząć stosować antykoncepcję natychmiast i bez zastanowienia zaczęłam w nieodpowiedni dzień, czy może ktoś mi udzielić jakiś rad, może znalazł się w podobnej sytuacji?

Gość kasia200
Pilnie odkupię 2-1 opakowania Rigevidonu, ponieważ mam termin dopiero na sierpień, a zależy mi na tym aby nie przerwać zażywania, bardzo proszę o kontakt na kjasek1@buziaczek.pl

Gość donna666
Witam odkupie kilka opakowań rigevidonu,w cenie do 10 zł za opak.jesli ktoś posiada to bardzo proszę o kontakt bulgot01@wp.pl

Gość gość
do odsprzedania Rigevidon, 3 op. Info na malam@o2.pl

Gość gość
kupie rigevidon, kontakt agata.terczynska@gmail.com pozdrawiam

Gość gość
pilnie odkupie rigevidon!! kontakt ewcia386@gmail.com

Gość gość
Witam, mam do odsprzedania 2 opakowania Rigevidonu - ważność 03.2017. Informacja: ila.sz@op.pl

Gość gość
Mam do sprzedania kilka listkow RIGEVIDONU, juz nie potrzebuje.Kontakt adrianna31@interia.pl