Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia84

Czy są tutaj dziewczyny 20-letnie pragnące mieć dzidziusia?

Polecane posty

Gość zoraaa
michele ja tez ostatnio niem moglam spac i wluczylam sie po domu do 2 w nocy.Michele ja zareczylam sie z moim obecnym mezem juz w sierpniu tamtego roku no i planowalismy slub na ten rok. Jednak skoro stwierdzilismy ze o dzidzie trzeba sie troche dluzej postarac wiec zaczelismy juz przed slubem no i w styczniu juz bylam w ciazy:) Rodzice mysleli ze njpierw skoncze szkole moj Tomus troszke zarobi i jak bede miala 20-21 lat to bedziemy mieli dziecko jednak my postanowilismy inaczej a oni to zaakceptowali. Jak im powiedzielismy poprostu sie usmiechneli i na nastepny dzien juz mowili do siebie Babcia i Dziadek:) Teraz bardzo mi pomagaj. No i tak to wlasnie u mnie bylo:) Witam Vanilia:) Kurcze szkoda ze nie mam tego programu napewno bym sobie obejrzala:) Moj maz jak jeszcze byl w polsce i jak tylko dowiedzial sie ze udalo nam sie i bedziemy mieli malenstwo to co drugi dzien powtarzal mi jak to natura sobie urzadzila ze teraz we mnie jest mala istotka nie mogl sie temu nadziwic:) ale oni do konca i tak nigdy nie pojma jak to jest...a szkoda...Vanilia powodzenia w starankach trzymam kciuki:)

Gość zoraaa
sorki dziewczynki ze was tak zawalilam ale cos mi komp siadl i toi dlatego:) A tak na marginesie to pomyslalam ze w wiekszosci topikow sa tabelki wiec moze i my sobie zalozymy??

Gość Vanilia84
Zora jest za tabelka :):):):) !!!!!!!!!!!!!!! Michelle dzieki za zdjecie! ...ja nadal nie moge nic wyslac :(

Gość zoraaa
Michele dzieki za zdjatka:) Ja wlasnie wyslalam ci swoje powinnas miec je juz na poczcie:) Vanilia postaraj sie prosze jestem ciekawa jak wygladasz:) co do tabelki to trzaba tylko pomyslec jak ja zorganizowac...bo nie wszystkie jestesmy w ciazy ale postaram sie cos wymyslic...

Gość zoraaa
Proponuje takie rozwiazanie. Najpierw wpisujcie swoj nick potem imie, wiek nastepnie miejscowosc z ktorej pochodzicie i te ktore sa juz w stanie blogoslawionym pisza ktory to miesiac natomiast te dziewuszki ktore staraja sie o dzidzie pisza ktory to cykl juz ich staranek. Na koncu dziewczynki z brzuszkami pisza termin porodu a starajace sie pisza date kolejnej miesiaczki Co wy na to?? Wpisujcie sie a jak nie wiecie jak to podajcie dane ja was dopisze:) 1.Zoraaa.....Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac....28.09.2005r.

Gość Michelle
Nie mogę otworzyć poczty,ale spróbuję później. 2.Michelle....Kasia....Inowrocław....2 m-c staranek....06.07.2005.

Gość Michelle
2.Michelle...Kasia....19lat...Inowrocław....2 m-c staranek...06.07.2005.

Gość zoraaa
1.Zoraaa.....Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac....28.09.05 2.Michelle..Kasia...lat19..Inowrocław...2m-c staranek..@06.07.05 no teraz ladniuchno wyglada czekamy na reszte dziewczynek i ich dane:) Michele jakby nie doszly choc to raczej malo prawdopodobne to daj znac wysle jeszcze raz:)

Gość Michelle
Dostałam zdjęcia.Długo się otwierały,ale się udało.Masz piękny brzuszek.Tylko pozazdrościć :-) Czekam na zdjęcia od innych.

Gość Michelle
Narazie jedyna jestem w tej ogromnej tabelce,która nie ma jeszcze swojego bejbusia,ale mam zamiar do was dołączyć tak szybko jak się da.Ell dzięki.Pozdrawiam was i wasze pociechy!!!

Gość zoraaa
Elll ja tez czasami nie moge sie polapac ale w sumie milo pogawedzic i tam i tu:) Michele napewno szybko dolaczysz i tez bedziesz miala taki brzusio jak moj:) hehe Vanilia cos sie nie odzywa ciekawe gdzie sie podziewa???

Gość Vanilia84
4.Vanilia84.....Iza.....21lat.....Poznań.....2cykl.....@08.07.05 Michelle nie martw sie wlasnie dolaczam do ciebie :) Ale juz niedlugo tez bedziemy mialy wieksze brzuszki ;) Zora jestem jestem, wlasnie wrocilam od mojego misia z pracy i zaraz bedziemy sobie robic cos pysznego do jedzonka. Postaram sie za chwilke wyslac zdjecia, ale nie wiem jak to bedzie.

Gość zoraaa
1.Zoraaa.....Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac....28.09.05 2.Michelle..Kasia...lat19..Inowrocław...2cykl..@06.07.05 3.Ell........Klaudia..lat21...Jastrzębie..chyba 1 miesiac...luty 4.Vanilia84.....Iza.....21lat.....Poznań.....2cykl.....@08.07.05 Vanilia zazdroszcze ci tez bym chciala przygotowac cos wreszcie mojemu mezulkowi a tu co??? Jeszcze conajmniej 3 tygodnie musze na to poczekac:( A duzych brzuszkow zycze wam z calego serduszka:) Uciekam dzis znow mam szkole rodzenia ide sie szykowac jak wroce to sie odezwe ale to dopiero tak gdzies okolo 21. Pozdrawiam milego wieczorku:)

Gość Vanilia84
Dziewczyny sprawdzcie poczte!!! Zdjęcia poszły :):):)

Gość Vanilia84
Elll ja i laska ...przestan ;) Ciesze sie ze twierdzisz ze wozek nam pasuje:):):) Mam nadzieje ze dlugo nie bedziemy musieli czekac na fasolke.

Gość zoraaa
Witam niedawno wrocilam i wlasnie wcinam truskawki:) Vanilia dzieki za zdjecia sa super:) Elll ma racje niezla laseczka z ciebie. Przygotuj sie jednak do zmiany swojej postury:) hehe moj brzusio znow urosl normalnie teraz rosnie z dnia na dzien sama sie dziwie jak tak mozna?? Jestem coraz wieksza z przodu i po bokach. Ciekawe co powie moj maz jak juz wroci i mnie zobaczy:(

Gość Michelle
Vanilia84 staramy się 2 cykl,więc może w tym samym nam się uda :-) Oby jak najszybciej.Nie możemy przecież zostać w tyle.Zaraz sprawdzę pocztę.Zoraaa to przecież normalne,że przytyłaś a mężuś będzie miał więcej do przytulania :-) Pozdrówki

Gość Michelle
Wysłałyście mi kilka zdjęć a ja jedno,więc postanowiłam wysłać do was jeszcze kilka.moje ulubione to te z garbami :-) Dzisiaj mojego micha siostra była u lekarza i dostała zdjęcia z usg swojego maluszka.Boże jakie to było piękne,a jak ona się cieszyła!Aż miło było na nią popatrzeć.

Gość Vanilia84
Czesc moje kochane :) Ja wcianm wlasnie młode marchewki i truskawki ...mniam mniam ;) Zora nie masz sie co przejmowac ze tyjesz bo to jest przeciez normalne, a nawet jesli przytyjesz "nadprogramowo" to zobaczysz jak po ciazy dzidzia da ci popalic:) szybko sie pozbedziesz nadmiaru kilogramkow. Michelle juz sprawdzam poczte.

Gość Vanilia84
Fajne zdjecia Michelle, szczegolnie te nad morzem gdy sie tak tulicie :) slodko wygladacie! Twoj misiek tez chyba jest bardzo mlody, ile ma lat?

Gość Michelle
Tyle samo co ja - 19.Wszystkie koleżanki mają starszych chłopaków,ale mnie jakoś do tego nie ciągnie.Jest niby młody,ale psychicznie starszy niż się wszystkim wydaje a poza tym ma duże poczucie humoru co wręcz uwielbiam.

Gość Vanilia84
Ale czy jestes pewna ze on chce tego samego co ty? ...bo wiesz faceci dojrzewaja troche pozniej... ale gdy on mysli powaznie o tym to masz wieeeeelkie szczescie!!! Osobiscie ci sie przyznam ze nia znam ani jednego 19-latka myslacego powaznie o zyciu ;) Ale ty znasz go najlepiej :):):)

Gość Michelle
Czasami mysle, ze on chce tego bardziej niz ja.W zeszlzm miesiacu jak myslal,ze cos wyszlo z tych naszych przytulanek to glaskal i calowal mnie po brzuszku.To bylo piekne.Jest duzo bardziej dojrzalz niz chlopacy w jego wieku,ktorych znam.

Gość Vanilia84
Ciesze sie, ze taki jest, ciesze sie ze sa dziewczyny w podobnym wieku podobnie myslace jak ja :):):) ...bo zadna z moich kolezanek nie che miec jeszce dziecka. Boje sie ze przez tabletki anty bedzie mi ciezko, bo bralam je 4 lata i od stycznia juz nie biore. A wy bralyscie tabletki, jak to u was bylo? Zorka dlugo spi ;) ...pewnie dzidzia dala w nocy popalic i teraz odsypia ;)

Gość Michelle
Ja tabletek nie brałam.Wogóle nie stosowaliśmy zabezpieczeń .Mój michu zawsze zdążał na czas.Mieliśmy zawsze duże szczęście co do tego.Teraz już się nie musimy tym martwić :-)

Gość zoraaa
Witam dziewczynki. Dzidzia rzeczywiscie dala mi niezle popalic cala noc buszowala uspokoila sie dopiero kolo 7 rano a ja wtedy usnelam i wstalam o 11 hehe:) Michele dziekuje za sliczne zdjecia:) A co do USG to naprawde wspaniale uczucie jak oglada sie swoje malenstwo jak kopie wierci sie macha raczkami czy ssie kciuka:) Nie dlugo same sie o tym przekonacie:) Michele skoro twoj misiek jest tak dorosly to tylko pozazdroscic bo malo ktory w tym wieku chce juz miec rodzine. Vanilia ja niestetosowalam tabletek zadnych i nigdy. Dogadalismy sie z moim kochanym Tomkiem ze ja nie bede tego brala bo jak sie naczytalismy co to potem moze z tego byc i jak moze dzidzia ucierpiec stwierdzilismy ze dopuki nie urodzi sie nam pierwsze dziecko to Tomek bedzie sie zabezpieczal i tak bylo uzywalismy prezerwatyw az doszlismy do wniosku ze jestesmy gotowi na mala istotke i chcemy ja miec. Wtedy odstawilismy wszystkie zabezpieczenia i prosze mamy juz 6 miesieczne malenstwo ktore kocham ponad zycie mimo ze widzialam je narazie tylko w czarno bialych kolorkach:) U mnie dzis piekna pogoda wiec dziewczynki uciekam na spacerek dotlenic moj brzuszek❤️ jak wroce to sie odezwe. Pozdrawiam

Gość Michelle
Ale jestem padnięta.Troszku się zmęczyłam,musiałam przez dwie godziny prasować.Jak ja nie cierpię prasowania męskich koszul.Cholery można przy tym dostać.Jeszcze trochę mam do zrobienia,Każdy w domu coś zrobi a potem biedna Kasia musi wszystko po każdym sprzątać,bo w domu siedzę i nie muszę się już uczyć.Co za niesprawiedliwość.Może jak będę miała w brzuszku takiego maluszka jak Ty Zoraaa to się trochę opanują i będą za sobą sprzątać.A tak wogóle to mój michu wqyskoczył z propozycją dzidz.Zrozumiałam,że też naprawdę tego chcę jak zobaczyłam go z synkiem jego kuzynki.Zawsze jak tam jedziemy to mały wybiega z domu i krzyczy:Sławek!Mały go uwielbia i z wzajemnością.Kocha dzieci i ja też.Nie ma przeciwwskazań,więc pomyśleliśmy czemu nie?Czujemy się jak najbardziej gotowi :-)

Gość zoraaa
Witam ponownie:) Wlasnie ja i moja kruszynka wrocilismy ze spacerku ale upal nie idzie wytrzyamc... No a teraz idziemy upichcic jakis obiadek i pozniej pomalu zaczniemy szykowac sie do szkoly rodzenia dzis znow mam zajecia:) Michele napewno jak juz bedziesz miala bombelka w brzuszku beda ci sie wszyscy kazali oszczedzac u mnie tez tak jest:) Pozdrawiam zycze milego popoludnia:)

Gość Vanilia84
Co u was dziewczyny? ...ja wlasnie zjadlam kolacyjke z moim misiem :) jedlismy sobie ryz z warzywami :) ...no a po kolacyjce :D:D:D

Gość ellllll
czesc,ja dzis znowu zestresowana:(w poniedzialek czkeaja mnie egzmainy koncowe i teraz niewoadmo czy nie zmieni sie data,bo dyrekcja sobie tak zazyczyla,mozna oszalec,jak tu sie nie stesowac!! Michelle dzieki za zdjecia,super wygladacie,i bardzo mldoziutko:):) ja bralam tabl prawie 5 lat,i dlugo zalowalam ze tak dlugo!!!na poczatku lekarz przrpisywal mi je na bardzo bolesne @,potem juz poznalam mojego miska i wszytsko ciaglo se dalej,od odstawienia tabl za kazdym razem jak nadchodzila @ to bylam na siebie wsciekla!!!jednak musze wam przyznac,ze slyszlzam ,ze niektorym dziewczynom po odstaienu bardzo roregulowuja sie cykle,u mnie blyo inaczej mialam co do dnia zawsze co 27 dni:)az tu nagle sie spoznil wiec zatestowalam, jesli sie oakze ze egzamin mam przesuniety na koniec czerwca to w czwartek zmykam d lekarza na usg:)oby wszystko bylo wporzadku a moja nerwica nie wplynela zle:0co do egzaminow jutro albo najpozniej w piatek ma sie wszystko rozstrzygnac,wiec w najgorszym wypadku dowiem sie w piatek ze w poniedzialek mam egzmainy hahahahahah:0:0dziecyzny pomozcie!