Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

No bo 5 tydzień wchodzi w dniu spodziewanej @. Tzn ginekolodzy licza skończone tygodnie. Z kalkulatora wychodził 5 tydzień a gin mówił że jestem np w 4 tygodniu i 4 dniu ciąży.

Gość elka 84
kajetunia a kiedy masz miec zabieg na ten drugi niedrozny jajowod?

Gość kejtunia87
Elka jeszcze sie nie umówiłam. narazie próbuje z jednym jajowodem. zobaczymy na koniec miesiąca czy mi się udało :-)

Gość elka84
a lekarz na kiedy Ci proponowal?mi powiedzial ze przez rok popracujmy z jednym a jesli nic nie wyjdzie to po roku laparoskopia

asia.pco ogromne gratulacje:)ja tez mam pco oprocz tego torbielka na jajniku i w sobote mam termin laparoskopi ale ide prywatnie i w niedziele mam wyjsc jak wszystko dobrze pojdzie,narazie jestem przerazona ze sie nie obudze,a Ty asia mialas moze laparoskopie bo widze ze tez masz pco??

Gość asia.pco.1
Niestety moj nick jest mylący, zaczęłam się tutaj udzielać jak leczyłam się u innego gin. który twierdził, ze mam pco, a nowy gin zdecydowanie to podważył i wszelkie moje problemy z owulacją nie były związane z pco a z podwyższoną prolaktyną. Ale przy nicku już zostałam.

Gość kejtunia87
Elka lekarz powiedział mi, że jak się zdecyduję to mam się zapisać. narazie kazał mi próbować. :-)

kasiula nie martw sie,napewno sie obudzisz:) ja też sie bałam bo do histeroskopii też byłam pod narkozą, ale jak już ci wstrzykną środek i przyłożą maske do twarzy to przestajesz sie bać:)

Gość asia.pco.1
Mam bete oto wynik : HCG-beta ilościowo :4367,81 mIU/ml Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50 Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500 Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000 Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000 Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000 Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000 Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000 Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000 z tego wynika ze jestem w przedziale 4- 5 tydzien ;)

Gość latająca w obłokach
asia moje gratulacje . powiedz ile czasu się starałaś? bo widze że masz pco tak jak ja z tym ze ja trace nadzieje.wyszło naturalnie czy inseminacja ??? co było przyczyną ????/? dzięki za odpowiedz

Gość asia.pco.1
odnosnie pco napisalam wyzej. Udalo sie naturalnie z niedroznym jajowodem. Mialam 1 IUI w lipcu.

Gość latająca w obłokach
a sorry dopiero teraz doczytałam .

Gość ELKA 84
asia pco a jakie mialas objawy ciązy?

Gość asia.pco.1
Bolał mnie brzuch jak na @ więc myślałam że @ lada moment się zjawi. Bóle te trwały przeszło tydzien teraz sobie myśle ze może to przez zagnieżdżanie. no i piersi zaczęły mnie boleć w 28dc i bolą do dnia dzisiejszego. A tak objawów brak.

Gość asia.pco.1
Test zrobiłam za namową Justynki bo sama w życiu bym na to nie wpadła, że może chodzi o ciaże ;)

Gość asia.pco.1
Buziaki za to :) bo do dzisiaj bym się denerwowała i obliczała kiedy mi wypadnie IUI ;)

Gość asia.pco.1
normalnie jak matrix ;)

Gość ELKA 84
asia pco a ile sie staraliscie?

Gość asia.pco.1
tak na serio to od kwietnia 2011

Gość asia.pco.1
podejrzewam ze mogla byc ok 14-15 dc a dzisiaj mam 32

no to teraz pozostaje tylko umówić sie na wizyte i podejrzeć rozwijającego sie brzdąca:) tak pytałam bo ja IUI miałam w 11dc a w 29 robiłam bete i miałam poniżej 1000, tak mi przez myśl przeszło że może u ciebie będzie więcej niż jedno maleństwo:) bliźniaki jednojajowe choć rzadko sie zdarzają to jednak nie jest to niemozliwe:)

Gość liska33
Asia gratulacje! Wróciłam właśnie z HSG. To był koszmar, ale pewnie dlatego, że jak spodziewałam oba niedrożne :-( Obsługa i wsparcie załogi na 6. Pozostała laparoskopia ale czy to coś da?

Gość elka84
liska pewnie lekarz skieruje cie na laparoskopie przykro mi ze obydwa niedrozne tak czasami bywa przezeebienia jakies zabiegi na wyrostek i jajowody staja sie niedrzone.a co lekarz po zabiegu powiedział?wspominal cos o laparoskopii>?

Gość liska33
tak tuż po, jeszcze na stole leżałam więc ja oczywiście powiedziałam, że jestem gotowa nawet teraz ale nic z tego :-) Mam do niego zadzwonić jak dojdę do siebie. Pocieszające jest to , że wreszcie mam jakąś konkretną diagnozę i tego się trzymam. Czy do tej laparoskopii tez trzeba być w jakimś konkretnym dniu cyklu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować